Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Tips om sperma beter te laten smaken

Hoe kun je zaad beter laten smaken?

Geschreven door   20 november 2020
20 november 2020     reageer op artikel Reageer

Voor de meeste mannen gaat er niets boven een heerlijke blow-job. De warme mond om hun penis die ze naar een heerlijk hoogtepunt brengt.

Maar degene die de blow-job geeft, is niet altijd even blij mee het klaarkomen in de mond. Voornamelijk omdat de smaak van het sperma ze niet altijd kan bekoren. Kun je hier iets aan doen om het zaad beter te laten smaken?

Als de vrouw het voor het zeggen had… Smaakte sperma naar chocolade

Dat veel mensen zich dit afvragen, blijkt wel uit het feit dat deze vraag op het internet meer dan 127 miljoen hits heeft. Ook aan seksuologen wordt regelmatig de vraag gesteld of er iets bestaat waardoor het sperma anders van smaak kan worden. Mensen vragen zich bijvoorbeeld af of voedsel de smaak van sperma kan beïnvloeden. En dit blijkt inderdaad zo te zijn. Dus misschien hebben we goed nieuws als jij moet kokhalzen van het idee dat je partner in je mond klaarkomt. Misschien kan je partner door een bepaald voedingspatroon te volgen, de smaak van zijn zaad aantrekkelijker maken.

Vrouw kijkt vies door sperma
Is sperma echt vies?

Smaakvolle lichaamssappen

Sperma is niet de enige lichaamsvloeistof die beïnvloed kan worden door een eetpatroon. Koffie en asperges kunnen bijvoorbeeld de urinegeur veranderen en veel knoflook en kruidig eten kan ook de geur van het zweet anders laten worden. Bittere producten en bepaalde kruiden, kunnen ook de geur én de smaak van het sperma anders maken.  

Mannen zijn niet op zoek naar vrouwen met een goede smaak… Ze zoeken vrouwen die goed smaken

We maken er wel eens grapjes over, bijvoorbeeld: ‘Smaakte het maar naar aardbeien’. Gek genoeg kunnen die aardbeien wel iets aan de geur en de smaak van sperma veranderen. Het lijkt zo te zijn dat zacht en zoet fruit een gunstige invloed op de smaak en geur van het sperma heeft. Zet je partner dus regelmatig een goed gevulde schaal met aardbeien, kiwi’s, ananas of mango voor. Als hij daarnaast ook nog eens veel water drinkt waardoor de afvalstoffen in het lichaam goed afgevoerd kunnen worden, is de kans aanwezig dat het de geur en de smaak van sperma ten goede komt. Een gezonde levensstijl met gezond eten en drinken én genoeg lichaamsbeweging is natuurlijk altijd goed. Veel groente, fruit en water dus.

Welk eten kun je beter laten staan?

Als je wilt dat je sperma meer in de smaak valt dan kun je beter de volgende etenswaren laten staan:

 • pittig eten
 • bitter eten
 • kruidig eten
 • vet
 • uien
 • spruiten
 • knoflook
 • broccoli
 • rood vlees
 • alcohol
 • koffie

 Zoete passievrucht

Je moet er dus nogal wat voor laten om te zorgen dat je sperma wat smakelijker wordt. Gelukkig kunnen de lichaamssappen van vrouwen ook  beïnvloed worden door de voeding. Ook voor hen zijn de zoete fruitsmaken en veel water drinken bevorderlijk voor de smaak en de geur van de vaginasappen. Zo maak je er echt een ‘passievrucht’ van.

Wil je zeker weten dat de orale seks een minder nare nasmaak achterlaat? Kies dan voor een glijmiddel met een smaakje of een eetbare massage gel.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags aardbei gezond massage partner passie sm sperma voeding

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant