Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Hoe kan ik het beste mijn vriendin beffen? Lees het hier!

Hoe kan ik het beste mijn vriendin beffen? Lees het hier!

Geschreven door   14 december 2022
14 december 2022     reageer op artikel Reageer

Als je je vriendin wil laten genieten tijdens het vrijen, is het belangrijk dat je weet hoe je haar moet beffen. Velen doen het eigenlijk verkeerd. Je wilt natuurlijk niet dat ze je wegstuurt met een boos gezicht! In dit artikel leer je hoe je het beste kan beffen, zodat jij en je vriendin er samen van kunnen genieten. Ben je benieuwd wat jij kan doen om je vriendin een super climax te bezorgen met je tong? Lees dan snel verder hoe je het beste je vriendin beft!

Waar moet je op letten bij het beffen?

Voordat we ingaan op de techniek van het beffen, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat niet elke vrouw hetzelfde is en dus ook niet op dezelfde manier geniet van orale seks. Sommige vrouwen houden ervan als je hard en snel gaat, terwijl anderen juist liever een rustig tempo aanhouden.

Clitoris - hoe moet je beffen?

Het is daarom belangrijk om te communiceren met elkaar tijdens het voorspel zodat je weet wat zij fijn vindt. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten waar de clitoris zit. Dit is de meest gevoelige plek bij de vrouw en dus ook de plek waar zij meestal klaarkomt. Als je hier niet goed weet waar die plek zich bevindt, kun je er altijd naar vragen of haar even helpen zoeken voordat jullie beginnen met vrijen.

Laat haar lichaamstaal spreken

Bij het beffen is het belangrijkste dat je luistert naar wat je partner wilt. Sommige vrouwen houden ervan als je hard duwt, terwijl anderen juist liever zachte strelingen voelen. Let dus goed op haar lichaamstaal en laat je door haar aanwijzingen leiden. Daarnaast is het ook belangrijk om niet alleen met je tong te werken, maar ook met je lippen en tanden. Vooral bij de clitoris kan een beetje tederheid van je tanden fijn zijn. Een andere tip is om niet alleen de clitoris te stimuleren, maar ook de schaamlippen en de vagina in z’n geheel.

Hoe start je met beffen?

Voordat je begint met beffen, is het fijn als jullie samen even douchen of badderen. Op die manier voelt alles schoon en verzorgd aan en kan ze zich optimaal ontspannen. Als jullie klaar zijn met douchen of badderen, begint ze dan naakt op bed of op de bank te liggen. Zorg ervoor dat ze zo comfortabel mogelijk ligt, want dan kan ze zich helemaal ontspannen en genieten van wat er gaat komen. Als ze lekker ligt, ga dan naast haar liggen en begin met zacht strelen over haar lichaam. Kies daarbij plekjes uit waarvan je weet dat ze er gek op is en focus daarnaast ook op minder gevoelige plekken, zoals haar rug of benen. Zo geef je haar hele lichaam aandacht en maak je haar extra opgewonden.

Let op, wil je veilig beffen? Gebruik dan een beflapje.

Hoe moet ik haar beffen?

Beginnend met strelen en kussen

Zoals gezegd is communicatie erg belangrijk tijdens seksuele handelingen; dit geldt ook bij het beffen. Begin daarom altijd rustig met strelen en kussen over haar lichaam, zodat ze weet wat er gaat gebeuren en wat jouw bedoeling is. Dit maakte alles namelijk veel spannender dan wanneer je gelijk begint met tongzoenend haar vagina in te duiken (tenzij ze daar wel heel erg naar verlangt natuurlijk). Ga rustig langs de buik, naar de binnenkant van de benen. Wanneer ze aangeeft dat ze klaar is om verder te gaan, kun je rustig beginnen met tongzoenend haar clitoris te stimuleren; start hierbij rustig want deze plek is erg gevoelig!

Ga vervolgens steeds sneller en harder over de clitoris heen, maar let wel op haar reacties; als ze aangeeft dat ze liever iets rustiger aan doet dan is dat precies wat je moet doen! Naast tongzoenend kun je haar clitoris ook stimuleren door er lichtjes mee te kneden of door erover heen te gaan met je vinger.

Do what you like, and do it with a lick..

Techniek van het beffen

Verder is het belangrijk dat je verschillende technieken gebruikt. Gebruik bijvoorbeeld afwisselend harde en zachte strelingen met je tong. Ook kun je met je tong cirkeltjes draaien of juist recht op en neer gaan. Luister goed naar wat ze fijn vindt, want iedere vrouw is anders. Sommige vrouwen vinden het bijvoorbeeld fijn als je hard gaat, terwijl andere vrouwen hier juist weer last van kunnen krijgen. Om ervoor te zorgen dat ze sneller klaarkomt, kun je ervoor kiezen om tijdens het beffen ook een of twee vingers in haar vagina te stoppen. Zorg voor het onderstaande:

  • Dat je zachte vingertop aan de binnenkant tegen haar buikwand streelt (van binnenuit)
  • Rustig de vingers in en eruit laat gaan
  • Maak een zachte “kom maar” beweging met je vingers

Zo stimuleer je namelijk ook haar G-spot binnen in haar vagina en maak je de befbeurt nog intenser voor haar. Ook kun je met een vibrator haar clitoris stimuleren terwijl jij met je tong aan het werk bent, dit is vaak erg fijn voor vrouwen!

Hulp nodig om de G-spot te vinden? gebruik dan een G-spot vibrator voor extra plezier!

Als extra stimulatie…

Als extra stimulatie kun je ervoor kiezen om een vibrator te gebruiken en naast het tongzoenend beffen ook hardnekkig te gaan likken aan de clitoris; hierdoor kan ze sneller en harder klaarkomen. Je kunt hiervoor verschillende technieken gebruiken; probeer eens ronddraaiende of cirkelvormige beweging te maken met tong. Focus je soms 1 minuut even op 1 punt, en wissel daarna weer af. Ook kan je het alfabet eens proberen te spellen op haar clitoris! Werk enorm goed;)

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags beffen Hoe kan je beffen? Hoe moet je beffen? vagina

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant