Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Sextoy introduceren

Hoe introduceer je een sextoy in de slaapkamer?

Geschreven door   7 juli 2020
7 juli 2020     reageer op artikel Reageer

Hoewel er geen taboe meer op sexspeeltjes rust, zijn er nog veel koppels die er geen gebruik van maken. Dat terwijl sextoys je seksleven weer helemaal op kunnen laten bloeien. Maar ja, hoe vraag je aan je partner of seksspeeltjes gebruiken misschien een goed idee is? We willen je daar graag bij helpen. Dus hebben we wat tips voor je.

Sextoys voor een spannend seksleven

Een sextoy gebruiken helpt koppels om hun seksleven wat meer leven in te blazen. Maar hoe vertel je je partner dat je graag een sextoy gebruiken wilt? Dat kan best spannend zijn namelijk want je weet nooit hoe je partner reageert. Maar laat het je niet weerhouden, want het is de moeite meer dan waard.

  • Seksspeeltjes koppels: voor meer spanning.
  • Hoe introduceer je een sekstoy bij je man.
  • Hoe introduceer je een sexspeeltje bij je vrouw.
  • Seksspeeltjes zijn geen concurrentie.
  • Samen sextoys kopen.
  • Kies voor koppeltoys.

Seksspeeltjes koppels: voor meer spanning

Ben je op zoek naar wat meer spanning tussen de lakens? Sekstoys met je partner gebruiken is heel spannend en stimulerend. Het zorgt ervoor dat je weer zin krijgt om met elkaar aan de slag te gaan tussen de lakens. Zelf gebruik je misschien al een sextoy zoals een dildo, vibrator of een masturbator. Maar vaak weten partners dat niet van elkaar. En dat is zonde, want samen met een sextoy gebruiken is nog leuker. Het is vaak al heel opwindend voor je, om je partner zichzelf te zien verwennen met een speeltje. Toys voor koppels zijn heel leuk om samen mee te spelen. Dit kunnen vibrators, dildo’s of cockringen zijn, maar ook iets heel speciaals zoals een speciale sex schommel. Het is daarom eigenlijk heel belangrijk om met je partner te praten over je seksuele fantasieën, zodat je kunt ontdekken waar jullie interesses liggen en hoe je die samen kunt laten uitkomen.

Stel wil sextoy kopen

Hoe introduceer je een sekstoy bij je man

Heb je zelf een vibrator of dildo en kan je er heel erg van genieten wanneer je die gebruikt? Dan is het natuurlijk een kleine stap om een sexspeeltje te introduceren bij je partner. Maar als hij het nog niet weet dan is het misschien tijd om het te vertellen en samen te genieten van de mogelijkheden die sekstoys bieden. 

Lees ook

Je kunt sexspeeltjes het beste ter sprake brengen als de sfeer ontspannen is. Maak er een romantische avond van met lekker eten en een wijntje. Tijdens het voorspel kun je dan vragen hoe je vriend daarover denkt. Praat over de verschillende seksspeeltjes die jullie zouden kunnen gebruiken om jullie seksleven spannender te maken. Een spannend leren outfit, zachte pluche handboeien of een kietelaar zijn een mooi begin.

Seksspeeltjes zijn geen concurrentie

Seksspeeltjes zijn een spannende toevoeging aan jullie seksleven. Het is absoluut geen concurrentie. Er is geen dildo of tenga masturbator die een echte penis of vangina kan vervangen. Met seksspeeltjes voeg je een extra spelelement toe. Het is heerlijk om je partner te zien genieten met en van een sexspeeltje. Nog een reden om een te kiezen voor sextoys met je partner is omdat vrouwen soms moeilijk een orgasme krijgen.

Het is sowieso altijd lastiger dan het orgasme van een man.. Een vibrator of dildo kan hierbij helpen. Maar ook andere seksspeeltjes zoals geisha ballen of buttplugs kunnen helpen om sneller een orgasme te krijgen. Dit zijn allemaal redenen om een keer een sextoys te introduceren in de slaapkamer.

Een rollenspel als startpunt

Veel mannen vinden rollenspellen leuk en misschien is dat een goede ingang om mee te beginnen. Elkaar plagen met veertjes of zachte zweepjes en een zijde blinddoek. Sexy kleding aantrekken…Zo kun je spelenderwijs sextoys betrekken bij de seks. Iedere man heeft wel een fantasie waarbij zijn partner in een bepaalde outfit te zien is of spannende seksuele handelingen uitvoert. Je hoeft alleen maar samen hierover te praten om te ontdekken hoe je deze fantasieën uit kunt laten komen.

Hoe introduceer je een sexspeeltje bij je vrouw

Voor sommige vrouwen zijn sexspeeltjes toch wel een grote drempel. Terwijl een vibrator of dildo je kan laten genieten als geen ander en je veel sneller tot een hoogtepunt kan brengen. Bij vrouwen is de sfeer waarin je dit voorstelt heel belangrijk. Maak het gezellig en verwen haar wanneer je voorstelt om eens sekstoys te gebruiken. Of ga samen de film Fifty shades of Grey kijken.

Lees ook

Door deze films hebben veel vrouwen ontdekt dat seksspeeltjes en BDSM heel leuk zijn om zelf ook eens te gebruiken of te doen. Stel je vriendin op haar gemak en vraag eens of ze niet leuk zou vinden om iets nieuws te proberen. Vrouwen krijgen veel minder snel een orgasme, het is dus een goed idee om uit te leggen dat vrouwen door middel van een sextoy veel gemakkelijker een orgasme kunnen krijgen. Het is zelfs zo dat wanneer je seksspeeltjes gebruikt je een veel heftiger orgasme krijgt.

Anaal toys voor koppels

Wil je graag een keer anale seks met je partner? Anaal toys zijn ook geweldig om als koppel te gebruiken. Sextoys zijn zeer geschikt om te gebruiken wanneer je eens wilt kijken of anale seks bij jullie past. Je anus zit vol met zenuwen waardoor je een heerlijk orgasme kunt krijgen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een buttplug kan je op een heel andere manier van seks genieten.

Lees ook

Een buttplug kun je in verschillende formaten krijgen, zodat je klein kunt beginnen om te wennen aan het gevoel. Het is een simpel begin, waar veel partners wel voor te porren zijn. Gebruik bij anaal toys wel altijd een goed glijmiddel om wrijving te verminderen. Een eerste ervaring moet wel goed zijn en bij anaal toys is glijmiddel daar een belangrijk onderdeel van.

Samen sextoys kopen

Als jullie samen hebben besloten om met seksspeeltjes in de slaapkamer aan de slag te gaan, is het moment daar om te kiezen wat het beste bij jullie past. Kies in het begin voor simpele speeltjes. Een buttplug, cockring of vibrator is altijd leuk om mee te starten. Voor een speels en simpel BDSM spel kun je kiezen voor een blinddoek, zachte veertjes of kleine zweep. Verken en verleg elkaars grenzen en geniet van alles wat er mogelijk is. Willen jullie echt speels beginnen met sextoys? Kies dan voor een verleidelijk bord- of kaartspel. Hiermee kunnen jullie spannende seksuele uitdagingen aangaan en zo ontdekken wat jullie fijn vinden om samen te doen.

Kies voor koppeltoys

Wil je geen losse sextoys kopen, maar gaan voor koppeltoys? Dat kan. Er zijn speeltjes die echt geschikt zijn voor koppels en waar je samen veel plezier van hebt. Er zijn speciale boxen met seksspeeltjes voor koppels die je samen kunt gebruiken. Deze boxen zijn vriendelijker geprijsd omdat je in een koop meerdere speeltjes kiest. Een leuke set met BDSM artikelen of juist speeltjes waarmee je elkaar verwent. Denk hierbij aan buttpluggen, kietelaars, vibrerende eitjes of een tenga masturbator. Geniet met elkaar en van elkaar dat is belangrijk als je aan de slag gaat met seksspeeltjes. Een sex schommel is ook een geweldige sextoy voor partners. Ontdek wat het beste bij jullie als stel goed past, verleg je grenzen en vooral: geniet van de seksspeeltjes.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags koppel partner seksspeeltje sex sexs sexspeeltje sextoy sextoys spannend

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant