Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Hoe hou je het als koppeltje spannend? Beste tips!

Hoe hou je het als koppeltje spannend in de slaapkamer? Beste tips!

Geschreven door   9 december 2022
9 december 2022     reageer op artikel Reageer

Het is een grote uitdaging voor koppels om het spannend te houden in de slaapkamer. Het lijkt erop dat, na een paar jaar samen, de meeste koppels in een sleur raken en voorspelbaar worden. Koppels moeten er altijd voor zorgen dat ze elkaar blijven uitdagen en verrassen in bed, anders zal de seks saai worden. Hier zijn enkele tips om het spannend te houden voor koppels die vastgelopen zijn in hun seksleven.

1. Maak tijd vrij voor elkaar

Het is belangrijk dat koppels tijd nemen voor elkaar, zodat ze echt kunnen aanraken en voelen wat de ander leuk vindt. Dit betekent niet dat je urenlang moet knuffelen voordat je seks hebt, maar wel dat je tijd moet nemen om echt te ontdekken wat je partner leuk vindt. Als je weet wat je partner fijn vindt, kun je dit gebruiken om elkaar op te winden voordat je seks hebt.

Free your time and free your body!

2. Verras elkaar in bed

Het is belangrijk dat koppels afwisseling aanbrengen in hun seksleven, zodat het niet saai wordt. Eén manier waarop je dit kunt doen, is door af en toe iets nieuws te proberen in bed. Je partner verrassen kan erg opwindend zijn en ervoor zorgen dat jullie beiden meer plezier beleven aan de seks. Je kunt bijvoorbeeld eens iets anders proberen zoals orale seks of anale seks. Of probeer eens een nieuwe standje uit die je partner fijn vindt.

3. Ga erotische literatuur of films over lezen of kijken

Erotische literatuur of films kan heel inspirerend werken voor koppels die vastgelopen zijn in hun seksleven. Door deze materialen te consumeren, kunnen jullie samen fantaseren over spannende situaties die jullie graag zouden willen meemaken in bed. Fantaseren is heel erg belangrijk om het spannend te houden in bed, want hierdoor blijf je geest openstaan voor nieuwe dingen die je partner fijn vindt. Fantaseren en het vervolgens waarmaken kan ervoor zorgen dat je meer plezier gaat beleven aan de seks met je partner omdat je beter weet wat hij of zij fijn vindt.

4. Doe erotische spelletjes met elkaar

Erotische spelletjes met elkaar spelen is ook echt een goede tip als je het spannend wilt houden met je partner in bed. Spelletjes als Monopoly Deal of Strip Poker zijn heel erg leuk om samen te spelen en ervoor te zorgen dat er altijd wel wat spanning in de lucht hangt tussen jullie tweeën! Deze spellen gaan vaak gepaard met fysiek contact tussen jullie tweeën, waardoor het makkelijk is om hierna door te gaan naar seksueel contact! Erotische spellen helpende vaak ook bij het bespreken van grenzen met elkaar, waardoor jullie beiden wetende waaraan jullie elkaar denken tijdens de seks!

5 . Communiceer met elkaar over wat jullie willende bereiken tijdens de seks!

Communiceer met elkaar during sex! Communicatie is altijd belangrijk in een relatie , maar tijdens sex kan het extra helpend zijn om elkaars behoeften goed te begrijpen . Laat weten wat je leuk vindt door simpelweg hardop te vertellen wat je graag wilt (“Ik wil dat…”).

Communicatie is Key als het gaat om het houdende van echte intimiteit en verbinding tussen twee partners! Wanneer jullie niet communiceren over sex, zal er ook niets veranderen.

6. Maak er echt tijd voor

Als je wilt dat seks spannend blijft, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je er ook echt tijd voor maakt – ga niet halsoverkop met seks beginnen als je partner net thuis is van werk of als er nog andere mensen in huis rondlopen (tenzij ze daar ook toe uitnodigen, natuurlijk). Neem de tijd om elkaar op te winden door langzaam en sensueel te beginnen; laat de spanning langzaam opbouwen totdat jullie beiden klaar zijn om exploderen. De inspanning die je hierin steekt, zal ten goede komen aan het resultaat; vertrouw ons maar!

Reageer op dit artikel

Lees ook

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant