Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Beste blowjob geven

Beste blowjob: Zo kan je hem de beste blowjob geven!

Geschreven door   24 mei 2020
24 mei 2020     reageer op artikel Reageer

De beste blowjob geven doe je zo. Heb jij je altijd al eens afgevraagd, hoe jij je lover de beste blowjob geeft om nooit te vergeten? Er zijn allerlei tips en tricks voor om hem de aller beste blowjob te geven. Het begint met ervoor te zorgen dat jij je er 100% comfortabel bij voelt. Een goede blowjob geven doe je namelijk niet alleen voor je lover. Maar ook een beetje voor jezelf. Geef daarom ook nooit een blowjob tegen je zin in! Je vriend zal er vast het zelfde van vinden, er is niks minder opwindend dan dat er zonder enthousiasme met zijn trots wordt gespeeld. Benieuwd naar de andere tips om hem de aller beste blowjob te geven met enthousiasme? Lees dan snel verder en ontdek het allemaal!

De uitgangspunten voor de beste blowjob

Met deze tips geef jij de beste blowjob. Voor je lover is het allerbelangrijkste dat hij ziet dat jij volop geniet van het spelen met zijn penis en dat ook laat merken!

 • Doe niets tegen je zin
 • Zorg voor een comfortabele houding
 • Begin rustig aan met ‘teasen’ en plagen
 • Gebruik je tong en je lippen om hem te pijpen
 • Wissel af en let op zijn reactie
 • Vergeet zijn ballen niet
 • Probeer standjes uit
 • Wees voorzichtig met je tanden

De beste blowjob begint rustig

De beste blowjob begin je met een flinke sessie ‘teasen’. Heerlijk je partner plagen met kusjes en likjes op al zijn gevoelige plekjes. Daal langzaam af naar beneden tot je bij zijn penis bent beland. Ook dan kun je beginnen met kusjes voordat je zijn penis in je mond neemt.

Zorg ervoor dat je lekker zit of ligt, zodat je je helemaal kunt concentreren op het pijpen. Dat geldt voor jullie allebei natuurlijk! Maak het jezelf daarom ook lekker gezellig, doe wat massagekaarsen aan en start met een massage om beide in de stemming te komen.

De blowjob geven

Het begin is er! Je bent jouw vent aan het pijpen. Maar hoe nu verder? Hoe pijp je hem naar een onvergetelijk hoogtepunt? Wat vindt jouw partner het allerlekkerst? Want dat kan per man behoorlijk verschillen. Je kunt natuurlijk vragen wat hij het fijnst vindt, maar als je dat ‘awkward’ vindt, kun je ook een beetje experimenteren en afwisselen. Door de reactie die je terugkrijgt in de vorm van opgewonden gekreun, weet je al snel wat hij echt lekker vindt!

Blowjob met je lippen en je tong

Je kunt zijn penis verwennen met je lippen en je tong. Draai rondjes met je tong rond zijn eikel en wissel de snelheid steeds af. Tussendoor neem je zijn penis afwisselend dieper en minder diep in je mond. Met je hand kun je de onderkant van de penis, vlakbij de schacht, vasthouden. Je kunt je hand ook rustig meebewegen met de bewegingen van je mond. En dan is het een kwestie van heerlijk likken, zuigen en genieten! Blijf op de reactie van je lover letten om te zien wat hij het lekkerst vindt.

Spelen met zijn ballen

Door te spelen met zijn ballen breng je je partner nog verder in extase. Kriebelen, zachtjes masseren, kussen, likken en blazen: het draagt allemaal bij tot een nóg groter genot.

Lees ook

En verder? Het is natuurlijk perfect om een paar technieken zoals hierboven genoemd te kennen. Het allerbelangrijkste voor mannen is echter dat jij geniet van het spelen met zijn penis en dat je dat ook laat merken, net zoals dat je het fijn vindt om te zien dat híj geniet.

Beste blowjob met draaitechniek

Je kent het misschien wel. In een pornofilm zie je soms actrices draaien tijdens het aftrekken. Zorg ervoor dat de stam van de penis goed vochtig is. Van speeksel of eventueel van een glijmiddel. Dan kan je de draaitechniek toepassen met de volgende stappen.

 1. Doe de eerste handpalm om de penis
 2. Hou de penis zachtjes vast en ga naar de onderkant van de stam (bij de ballen)
 3. Doe je tweede handpalm net onder de top van de penis bij de schacht
 4. Draai nu zachtjes beide handen alsof je een doekje aan het uitknijpen bent (maar dan uiteraard een stuk zachter!)
 5. Zuig nu aan de eikel en laat je lover ultiem genieten van de beste blowjob!

Een smaakje tijdens het blowjob geven

Je hoeft niet alleen aan je lover te denken tijdens het geven van een blowjob. Je kan ook jezelf verwennen. Maar er een overheerlijke lollypop van! Je kan namelijk diverse smaken glijmiddel proberen. Dit is makkelijker om de draaitechniek van hierboven toe te passen. Maar ook heerlijk voor jezelf! We zouden zeggen, probeer en geniet samen;)

Standjes uitproberen

We noemden het al eerder: het is belangrijk dat jullie allebei een comfortabele houding hebben tijdens de blowjob. Maar natuurlijk kun je wel variëren met standjes, zeker als je je partner al wat vaker hebt gepijpt. Wat veel mannen opwindend vinden is als hij staat en jij op zijn knieën voor hem zit. Je laat hiermee zien dat je hem vol overgave wilt verwennen en je hebt gemakkelijk oogcontact. 

Durf je een stapje verder te gaan? Je doet je lover een enorm plezier met een deep throat. En ook voor jouzelf kan dit enorm opwindend zijn. Je moet je hiervoor over durven te geven, maar als je een standje kiest waarbij je je partner kunt terugduwen als hij net te diep gaat, blijf je altijd in control. Wil je ten slotte zelf ook gestimuleerd worden? In standje ‘69’ verwennen jullie elkaar tegelijkertijd: jij pijpt hem en hij beft jou. Op naar een gezamenlijk hoogtepunt!

Wellicht vinden jullie het ook wel spannend om hem vast te maken aan het bed met een setje handboeien. Dan weet je in ieder geval zeker dat hij blijft liggen..

Denk hier ook nog even aan…

Heb je door de spanning een droge mond gekregen? Drink dan wat water, want met een droge mond verhoog je het genot van je partner niet echt… Een andere ‘no-go’: je tanden! Probeer contact tussen je tanden en zijn eikel of penis te voorkomen. Dit kan namelijk een behoorlijk pijnlijke ervaring zijn voor je lover!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags ballen Beste blowjob blowjob blowjob geven hoogtepunt partner penis pijpen spel standje standjes

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant