Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Tips voor het geven van een goede prostaat massage

Hoe geef je een goede prostaat massage?

Geschreven door   14 juni 2020
14 juni 2020     reageer op artikel Reageer

Wil je je sekspartner echt goed verwennen? Geef hem dan een prostaat massage. Hierdoor kan hij genieten en jij kan daarvan meegenieten. Uiteraard doe je dit op gevoel en intuïtie. Iedere man is anders en ervaart dingen dus ook anders. Let tijdens de massage goed op zijn reacties. Probeer dingen uit en kom er samen achter wat hij wel of niet fijn vindt. Zorg ook dat je zelf geniet en doe vooral geen dingen waar je je niet prettig bij voelt.

Prostaatmassage in het kort

Als je de prostaat stimuleert ervaart je partner een heftig orgasme. Een prostaatorgasme is veel intenser, duurt langer en voelt beter. De prostaat wordt daarom ook wel de mannelijke G-spot genoemd.

  • De prostaat bevindt zich zo’n 5 à 10 centimeter in de anus. 
  • Je kan de prostaat stimuleren met je vinger of met een speeltje. 
  • Er zijn veel verschillende speeltjes te koop om de anus en in het bijzonder de prostaat te stimuleren. Je kan bijvoorbeeld een anaaldildo of een anaalvibrator gebruiken.
  • Probeer verschillende bewegingen uit en kom er samen achter wat je partner het lekkerst vindt.

Wat maakt een prostaat massage zo lekker?

De prostaat is verbonden met de penis. Het is een klier die de sperma beweeglijker maakt. Als je de prostaat stimuleert ervaart je partner een heftig orgasme. Een prostaatorgasme is veel intenser, duurt langer en voelt beter. Daarnaast kan de ejaculatie veel heviger zijn, daarom wordt het ook wel prostaat melken genoemd.  Als de prostaat gemasseerd wordt, komt er namelijk meer prostaatvocht bij het sperma. Daarnaast heeft de prostaat heel veel zenuwuiteinden. Om tot het prostaat hoogtepunt te komen moet je weten hoe je het kan lokaliseren en stimuleren.

Lees ook

Wat is de prostaat?

De prostaat wordt ook wel de mannelijke G-spot genoemd. De prostaat vind je zo’n 5 à 10 centimeter in de anus. Eigenlijk voelt de prostaat als een soort knikker, terwijl de rest van de anus vrij glad voelt. Als je hem gevonden hebt dan kan het masseren wel een kwartier duren voordat er een orgasme komt. Als de prostaat voor de eerste keer aangeraakt wordt begin dan voorzichtig. De eerste aanrakingen kunnen namelijk erg intens aanvoelen. Bouw de bewegingen rustig op. Te hardhandige bewegingen kunnen namelijk schade toebrengen.

De massage beginnen

Als je de prostaat wilt gaan masseren dan kan je beginnen met het masseren van het perineum. Dit kun je vinden tussen de balzak en de anus. Je kan dit combineren met het strelen van de anus. Maak het lekker soepel door hier massage olie of glijmiddel bij te gebruiken. Smeer vervolgens glijmiddel in en rondom de anus.

Lees ook

Masseer daarna de anus met je vingers of met een speeltje. De prostaat stimuleren kan door middel van veel verschillende sextoys die te koop zijn. Je kan hiervoor bijvoorbeeld een anaal dildo of een anaal vibrator gebruiken. Laat je partner telkens wennen aan het gevoel voordat je iets nieuws gaat proberen.

De massage

Als je met je vinger in zijn anus gaat zorg dan dat je je vinger krult in de richting van zijn onderbuik. Je kan er ook voor kiezen om je partner de controle te geven. Je vraagt dan of hij zich laat zakken op je vinger of op het speeltje. Hij kan zich dan meer ontspannen voelen omdat hij bepaalt wat er gebeurt. Als je vinger of het speeltje goed in de anus zit dan kan je beginnen met de prostaat masseren. Dit mag best wel wat meer zijn dan strelen of een beetje kietelen. Maar houdt vooral in de gaten hoe je partner reageert. Als je twijfelt of hij het wel lekker vindt vraag het dan gewoon. Probeer verschillende bewegingen uit en kom er samen achter wat hij het lekkerst vindt. 

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags anaal anus g-spot massage orgasme partner prostaat sex stimuleren

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant