Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Hoe gebruik je een Satisfyer?

Hoe gebruik je een Satisfyer? Beste tips & tricks!

Geschreven door   4 november 2022
4 november 2022     reageer op artikel Reageer

“Hoe gebruik je een Satisfyer?”. Deze vraag kan je wakkerhouden zonder orgasmes! En dat wil je natuurlijk niemand aandoen. Vandaar dat in dit blog aller word uitgelegd hoe je de Satisfyer gebruikt in de praktijk. Ook laten we het hier niet bij. We gaan ook alle tips & tips bespreken om jou orgasme nog lekkerder te maken. Have some bedfun today!

Wat is een Satisfyer?

De Satisfyer heeft een super succes behaald door haar charme, stijl en genotsvoorziening. De satisfyer is de grote concurrent van de Womanizer. Het komt eigenlijk beide op hetzelfde neer. Luchtdruk vibratoren die met een membraan en luchtdruk pulserende zuig en duw bewegingen nabootsen. Van bijvoorbeeld een befbeurt! Alleen volgens sommigen word stiekem door de wandelgangen verteld dat het misschien wel iets beter is dan een daadwerkelijke befbeurt… Wie gaat erachter komen. Nou jij hopelijk!

Hoe gebruik je een Satisfyer

Nu je een beetje weet hoe de Satisfyer werkt op technisch vlak, kunnen we beginnen met de basis van de hoofdvraag “hoe gebruik je een Satisfyer?”. In eerste instantie lijkt de luchtdruk vibrator makkelijk in gebruik. Maar de Satisfyer “gewoon op de clitoris zetten”, kan de gebruikerservaring en dus ook de kans op een orgasme verlagen. Daarom nemen we je stap voor stap mee in het proces om een optimaal genot te ervaren.

Stap 1 – Zet de Satisfyer op je neus!

Pardon?! Wat zeg je nu, zal je denken in eerste instantie. Maar ja, zet je Satisfyer eens op je neus! Wist je dat de trillingen op je neus een indicatie zijn welke stand je waarschijnlijk heerlijk zal vinden tussen je benen? Zet de Satisfyer op je neus en probeer verschillende standen. Ze zeggen dat als je moet niezen van de trillingen, dat dit de magic spot is voor je clitoris climax! Hoeft immers niet altijd zo te zijn dat je perse moet niezen. Zijn ook veel vrouwen die niet ervan moeten niezen maar er echter wel degelijk enorm goed van klaarkomen.

Stap 2 – Maak het romantisch voor jezelf

Het moet niet productiewerk zijn… Je mag best jezelf hoffelijk laten genieten. Maak het daarom ook romantisch voor jezelf. Steek wat kaarsjes aan, ga lekker in bad liggen met wat geurkaarsen. Of zet je slaapkamerlamp op dimstand en leg wat warme dekens met kussens om je heen. Een climax draait namelijk niet alleen om de vibraties. Het is ook belangrijk om een fijne vertrouwde en ontspannende omgeving te hebben.

Stap 3 – Ga langzaam naar beneden #teasen

Hoe gebruik je een satisfyer? Nou door ook jezelf te teasen! Als de setting rustgevend is en je klaar bent voor je geniet momentje mag je jezelf ook een beetje teasen en warm maken. Ga bijvoorbeeld een beetje proberen met de Satisfyer. Zet hem in je nek, ga rustig naar je borsten en tepels. Wellicht kan je er al een beetje glijmiddel bij gebruiken.

Let op! Gebruik glijmiddel op waterbasis in combinatie met toys. Dit is belangrijk voor de levensduur van je toy.

Hoe gebruik je een Satisfyer?

Stap 4 – Tussen de benen

Het moment is aangekomen om rustig tussen de benen de Satisfyer te proberen. Hou de Satisfyer aan op de laagste stand en ga rustig om de schaamlippen heen om te verkennen en te wennen. Je kan nu bijvoorbeeld ook de Satisfyer rustig bij de “ingang” houden en heel rustig omhoog gaan richting de clitoris. Zo is de opbouw nog intenser. Eenmaal bezig kan je rustig van standjes wisselen en kijken wat je het aller lekkerste vind.

Stap 5 – De “sweet spot” voor een climax!

Heb jij de vraag “hoe gebruik je een Satisfyer?” al goed beantwoord gekregen met de bovenstaande stappen? Super! Nu nog de sweetspot vinden. Als je al eventjes bezig bent zal je inmiddels wel weten wat je lekker vind en wat niet. Probeer ook zeker af te wisselen tussen de verschillende standen. Als je eenmaal de climax voelt aankomen, hou dat aan wat je aan het doen bent! Je bent er namelijk bijna… Geniet zo van de beste climax!

Stap 6 – Een leuke toevoeging

Je bent inmiddels al vaker klaargekomen door de Satisfyer?

Of;

Je bent niet klaargekomen door de Satisfyer en komt normaliter ook klaar door vaginale penetratie.

Dan raden we je aan om er een realistische dildo erbij te gebruiken. Wellicht met g-spot stimulatie. Oftewel een gebogen kunstpenis die richting je g-spot is gericht. De dildo kan voor een zeer leuke extra zorgen tijdens de orgasme. Dubbel genieten dus… Have fun!

Dubbel fun = dubbel plezier!

Stap 7 – Glijmiddel voor nog meer genot

En als kers op de taart kan je bij de bovenstaande experimenten jezelf extra verwennen door glijmiddel toe te voegen bij de dildo en vergeet zeker niet glijmiddel toe te voegen op de clitoris. Dit zorgt voor een extra lekkere sensatie. Ook heb je climax verhogende glijmiddel of verwarmende glijmiddel die je kan gebruiken. Dit is echter geheel aan jezelf waar je zin in hebt natuurlijk!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags Hoe gebruik je een Satisfyer? satisfyer sextoy

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant