Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Hoe gebruik je een anaaldildo?

Hoe gebruik je een anaaldildo? Lees het hier!

Geschreven door   13 december 2022
13 december 2022     reageer op artikel Reageer

Een anaaldildo is een dildo die speciaal ontworpen is voor anale stimulatie. Anaaldildos zijn meestal korter en dunner dan reguliere dildos, en hebben een bredere basis zodat ze niet in de anus kunnen worden gezogen. Sommige anaaldildos hebben ook een gebogen top om de G-spot of P-spot (prostaat) te stimuleren. Meer lezen over wat een anaaldildo is en hoe je het moet gebruiken? Lees dan snel verder…

Wat is een anaaldildo?

Anaaldildo’s zijn seksspeeltjes die bedoeld zijn om anale seks te simuleren of te verbeteren. Anaaldildo’s zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, van klein en slank tot groot en dik, met of zonder vibratie en met of zonder een suction cup (zuignap voet) onderaan de dildo. Anaaldildo’s kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen.

Denk dan aan materialen zoals:

  • Rubber
  • Jelly
  • Latex
  • Cyberskin
  • Silicone
  • Glas

Anaaldildo’s worden gebruikt door mannen en vrouwen die anale seks willen hebben, alleen of met iemand anders.

Tips om een anaaldildo te gebruiken

Anaal spelen kan een leuke en spannende aanvulling zijn op je seksleven, maar het is belangrijk om veilig te spelen. Dit betekent dat je moet leren hoe je een anaaldildo moet gebruiken voordat je er eentje aanschaft en gebruikt. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het gebruik van een anaaldildo.

Tip 1

Koop een anaaldildo die geschikt is voor jouw ervaringsniveau. Als dit je eerste keer is dat je met een anaaldildo speelt, koop dan iets kleins en duns. Als je al wat meer ervaring hebt, dan kun je iets groters of dikkers uitproberen.

Tip 2

Gebruik genoeg glijmiddel. Anaal spelen kan pijnlijk zijn als er niet genoeg glijmiddel wordt gebruikt. Koop daarom een goede waterbasis of siliconen glijmiddel bij de sexshop voordat je begint met spelen. Breng het glijmiddel rijkelijk aan op de anaaldildo en jezelf voordat je begint met insertie.

Tip 3

Ga langzaam te werk. Als je anaaldildo inbrengt, doe dit dan langzaam en voorzichtig om te voorkomen dat je per ongeluk iets scheurt of verdraait. Het kan helpen om de anaaldildo te smeren met glijmiddel voordat je hem inbrengt, zodat hij makkelijker naar binnenglijdt. Begin met het inbrengen van de dunste delen van de anaaldildo, zoals de nek of soms ook de ballonnen (indien van toepassing). Wanneer deze delen naar binnenglijden, zal het makkelijker worden om steeds meer van de dildo naar binnen te brengen totdat hij volledig ingebracht is.

Tip 4

Ga niet harder dan nodig is. Anaal spel kan pijnlijk zijn als je er hardhandig mee omgaat, dus ga rustig aan totdat je eraan went hoe alles aanvoelt. Wanneer de anaaldildo naar behoren is ingebracht, kun je beginnen met het bewegen ervan door hem langzaam in- en uit te halen, net zoals bij vaginale penetratie. Experimenteer met verschillende snelheden en bewegingstypen totdat je vindt wat voor jou werkt! Harde stotende bewegingen zullen waarschijnlijk pijn doên, terwille van extra plezier, dus begin rustig en werk jezelf langzaam op naar sneller tempo als dat fijn aanvoelt .

Tip 5

Zorg ervoor dat alles schoon is voordat en na elk gebruik . Het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat alle toys die in contact komen met lichaamsdelen schoon zijn, vooral als ze ook in contact komen met andere lichaamsdelen. Anaaltoys moeten schoon gemaakt worden vóór elk gebruik met warm water en bijvoorbeeld een (PH-neutrale) toy cleaner, die verkrijgbaar is bij een erotiek shop als Bedfun. Spoel daarna de anaaltoy af met water om eventuele restjes weg te spoelen. Gebruik nooit alcohol of andere chemische reinigingsmiddelen op je anaaldildo, aangezien dit irritatie of infectie van de huid kan veroorzaken. Zorg ervoor dat je anaaldildo droog is voordat je hem opbergt om schimmel- of bacteriegroei te voorkomen.

Aanbevolen anaaldildo’s zijn:

Gebruik genoeg glijmiddel

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Het is namelijk ook enorm belangrijk om echt genoeg glijmiddel te gebruiken wanneer je een anaaldildo gebruikt. Glijmiddel zal helpen verminderen wrijving en pijn tijdens het inserteren van de anaaldildo in de anus. Gebruik altijd waterbasis of siliconenvrij glijmiddel met een anaaldildo om irritatie of infectie van de huid te voorkomen. De anus maakt namelijk geen natuurlijk vocht aan. Voorkom ter alle tijden uitdroging of beschadiging van de anus. Dit vergroot de kans op ziekten.

Ben je bang dan je een beschadigde darmwand hebt? Neem dan direct contact op met de huisarts.

Tip van de dag! Voor extra stimulatie, kun je overwegen om een ​​anaaldildo met ribbels of nopjes te kopen.

Bedfun

Glijmiddel speciaal voor anaal gebruik:

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags anaaldildo

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant