Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Hoe anale seks aangenamer te maken

Hoe anale seks aangenamer te maken

Geschreven door   30 december 2022
30 december 2022     reageer op artikel Reageer

Anale seks is een seksuele activiteit waarbij penis, vingers of andere voorwerpen in de anus worden gebracht. Het kan een plezierige en plezierige ervaring zijn voor degenen die het op de juiste manier doen. Door de gevoelige aard van dit gebied kan het echter ook ongemakkelijk of zelfs pijnlijk zijn als het niet goed wordt gedaan. Daarom is het belangrijk om wat tijd en moeite te nemen om ervoor te zorgen dat anale seks zo aangenaam mogelijk is voor beide partners. Dit artikel geeft tips om anale seks aangenamer te maken door het bespreken van voorbereidingstechnieken en verschillende technieken die tijdens de daad zelf gebruikt kunnen worden.

Voorbereiding aangename seks

Een van de belangrijkste aspecten van anale seks is de voorbereiding. Vooraf de tijd nemen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens de daad zelf is essentieel voor een positieve ervaring.

Denk aan de volgende dingen die handig kunnen zijn:

Natuurlijk klinkt dit niet heel erg sexy, maar je kan het natuurlijk ook eventjes naast het bed in een hoekje laten liggen. Dan kan je beter de focus op elkaar leggen.

Het bespreekbaar maken

De eerste stap in de voorbereiding op anale seks moet altijd het bespreekbaar maken en het eens zijn over anale seks. Voordat je begint met welke seksuele activiteit dan ook, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat beide partners zich op hun gemak voelen bij wat ze gaan doen en dat ze hun grenzen vooraf hebben besproken. Je kan bijvoorbeeld ook een stopwoord gebruiken samen. Dit zorgt ervoor dat alle betrokkenen weten wat ze kunnen verwachten en zich op hun gemak voelen bij wat er tijdens de daad zelf gebeurt.

Gebruik van glijmiddel

Een ander belangrijk element van voorbereiding op anale seks is het gebruik van anaal glijmiddel. De anus heeft geen natuurlijke smering zoals de vagina. De vagina maakt van nature namelijk vocht aan. Dus het gebruik van glijmiddel helpt het ongemak en de pijn te verminderen en verhoogt tegelijkertijd het genot tijdens de penetratie, dit maakt het dus een stuk aangenamer voor beide. Er zijn veel verschillende soorten glijmiddel verkrijgbaar, dus zorg ervoor dat je er een vindt die het beste werkt voor jou en je partner voordat je anaal gaat experimenteren.

De tijd nemen

Het is ook belangrijk om de tijd te nemen voor anale seks – overhaast niets! Anale seks vereist vaak meer geduld dan andere seksuele activiteiten, omdat het lichaam van de ontvanger tijd nodig heeft om zich aan te passen aan anale penetratie. Neem de tijd om elkaars lichaam te verkennen, praat over wat goed voelt en pas standjes aan totdat jullie je allebei comfortabel genoeg voelen bij elkaar om verder te gaan met penetratie.

Hoe anale seks aangenamer te maken

Communiceren tijdens de daad

Communicatie is essentieel bij elke vorm van seksuele activiteit – maar vooral ook tijdens het anaal spel! Zorg ervoor dat jullie beiden communiceren tijdens de hele anale ervaring, zodat iedereen weet wat goed voelt. Of niet zo goed… Dan kan je elk moment rekening met elkaar houden en weet je zeker dat beide van de partners zo veel mogelijk geniet en toch binnen ieders comfortzone blijven.

Technieken om anale seks aangenamer te maken

Naast de juiste voorbereidingsmaatregelen zijn er verschillende technieken die men kan gebruiken tijdens de eigenlijke geslachtsgemeenschap om het plezier dat men van anale seks ondervindt te verhogen:

1.Voorspel met betrekking tot de anus

Voorspel met stimulatie rondom de anus. Lekker teasen maar niet direct erin! Het stimuleren van gebieden zoals de binnenkant van de dijen, de onderbuik of de billen kan helpen om de spieren rond de anus te ontspannen, waardoor penetratie gemakkelijker en aangenamer wordt. Je kan bijvoorbeeld ook een vibrator gebruiken om de anus te laten ontspannen en losser te maken. Uiteraard kan je een “anaal vibrator” ook gebruiken voor anale stimulatie aan de binnenkant. Dit is echter geheel afhankelijk hoe je het voorspel wilt doen.

2.Clitorale stimulatie combineren

Door clitorale stimulatie te combineren met penetratie kan het plezier van vrouwen tijdens anale seks toenemen door een verhoogde opwinding; deze combinatie geeft mannen ook de kans op een langer durende erectie door een verhoogde bloedstroom als gevolg van een verhoogde opwinding.

Dubbele anaal en vaginale dildo

De dubbele dildo is hiervoor eventueel een goede optie. Je kan hiermee de anus en vagina tegelijkertijd stimuleren. Als dit een nieuwe ervaring voor je is. Probeer dan rustig eerst vaginaal en ga daarna met voldoende glijmiddel ook aan de slag op anaal vlak. Dit kan je rustig opbouwen, alleen en natuurlijk samen.

3.Speeltjes toevoegen aan de mix

Het toevoegen van speeltjes zoals buttplugs of vibrators kan het genot verder verhogen door extra stimulatie te bieden (extern of intern) terwijl tegelijkertijd penetratie met een penis of vingers mogelijk blijft; deze speeltjes bieden ook de mogelijkheid tot experimenteren indien gewenst door een van beide partners.

4.Een aangenaam comfortabel ritme ontwikkelen

Als de penetratie eenmaal is begonnen, kan het ontwikkelen van een comfortabel ritme tussen de partners bijdragen tot meer genot voor beide partijen door de toegenomen stimulatie als gevolg van consistente bewegingen. Maar wissel vooral lekker af!

5.Van positie veranderen voor een aangename ervaring

Regelmatig van positie veranderen tijdens de geslachtsgemeenschap kan ook mogelijkheden bieden voor meer genot; het veranderen van positie biedt mogelijkheden om nieuwe hoeken te verkennen die mogelijk leiden tot aangename dan bij de “standaard” missionarispositie alleen. Bovendien biedt verandering van positie de mogelijkheid om het tempo op te voeren zonder helemaal te hoeven stoppen, wat kan leiden tot ononderbroken genot.

6.Experimenteren met temperatuurspelletjes

Experimenteren met temperatuurspelletjes (bijvoorbeeld: ijsklontjes) kan het genot verder verhogen door de combinatie van koude sensatie en hete adem, wat unieke sensaties oplevert die kunnen leiden tot een ultieme anale bevrediging. Je kan hier zelfs toys voor gebruik en zoals een glazen dildo of een glazen buttplug. Deze kan je opwarmen in warm water of koud water voor een ultieme ervaring.

7.Het nemen van pauzes indien nodig

Het nemen van pauzes periodiek tijdens de seks (of begin) kan helpen voorkomen dat ongemak veroorzaakt overexpressie. Dan gebeurd er even te veel om allemaal te bevatten tijdens de seks. Om er altijd voor te zorgen dat beide aangenaam van de anale seks kunnen genieten is dit een belangrijk onderdeel. Zorg dus zeker voor voldoende pauzes. Deze hoeven niet saai te zijn! Ga bijvoorbeeld lekker knuffelen of even praten met elkaar.

8.Knuffel na de seks

Knuffelen na afloop zorgt voor rustgevende aangename ontspanning na een intense sessie, waardoor de band tussen de partners wordt versterkt en de band die ontstaat door een gedeelde intieme ervaring wordt verdiept tot een nieuw level in je relatie. Bovendien, achteraf openlijk praten biedt gelegenheid om gevoelens te bespreken die tijdens de seks sessie zijn gebeurd, waardoor voorkeuren kunnen worden bijgesteld voor betere toekomstige zweetsessie samen;).

Kijk! Dit kan je met een anaaldildo proberen om anale seks aangenamer te maken

Er zijn verschillende manieren waarop een anaal dildo kan bijdragen aan het “aangenamer” maken van anale seks. Hier zijn enkele suggesties:

  1. Gebruik voldoende glijmiddel: dit is belangrijk om ongemak of letsel te voorkomen. Kies een glijmiddel op waterbasis en breng dit aan op zowel de anus als de anaal dildo voor gebruik.
  2. Begin met een kleinere anaaldildo: als je nieuw bent in anale seks, is het misschien het beste om te beginnen met een kleinere anaal dildo. Dit kan helpen om de anus te laten wennen aan het gevoel van penetratie en kan de ervaring comfortabeler maken.
  3. Experimenteer met verschillende maten en vormen: anaal dildo’s zijn er in verschillende maten, vormen en materialen. Probeer verschillende modellen uit om te zien wat voor jou het beste werkt.
  4. Gebruik een vibrerende anaal dildo: sommige anaal dildo’s hebben een vibrerende functie die extra stimulatie kan bieden en de ervaring intenser kan maken.
  5. Gebruik de anaal dildo tijdens masturbatie: het gebruik van een anaal dildo tijdens masturbatie kan helpen om de gevoeligheid en opwinding in het anale gebied te vergroten en kan helpen bij het verkennen van anale seks.
  6. Gebruik de anaal dildo tijdens het voorspel: het gebruik van een anaal dildo tijdens het voorspel met een partner kan helpen om het anale gebied te ontspannen en kan de opwinding verhogen.
  7. Gebruik de anaal dildo in combinatie met andere seksspeeltjes: het combineren van een anaal dildo met andere seksspeeltjes zoals vibrators, cockringen of handboeien kan zorgen voor extra opwinding en plezier.

Belangrijk: onthoud altijd om goed te communiceren met je partner en te stoppen als je ongemak of pijn ervaart. Het is belangrijk om te blijven luisteren naar je lichaam en je grenzen te respecteren.

Vond je dit blog nuttig? Laat het dan vooral weten in een leuke reactie hieronder! Dat waarderen wij zeer:).

Reageer op dit artikel

Lees ook

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant