Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Het verschil tussen deze 3 Satisfyers

Geschreven door   24 mei 2022
24 mei 2022     reageer op artikel Reageer

Tja, wat is nou echt het verschil tussen de “Satisfyer Pro 1/2” en de “Satisfyer Pro 2 Next Gen”? Dat is een vraag die veel mensen zich afvragen over deze mysterieus spannende Air-pulse speeltjes. Wees niet ongerust! Wij zetten het verschil voor je op een rijtje. Zodat jij of je partner nooit meer hoeven te discussiëren over wie gelijk heeft, hopelijk…

Welke bekende Satisfyers zijn er?

Laten we hiervoor bij het begin starten. Er zijn namelijk veel verschillende Satisfyers op de markt, voor vrouwen maar ook voor mannen. Hoe weet je nou wat de beste keus is voor jou of je partner? Over de jaren zijn er veel verschillende versies uitgebracht. Wij gaan hier de focus leggen op de onderstaande welbekende versies. Dit zijn de populaire pracht modellen op een rijtje

Nummer 1 –  Satisfyer Number One / 1 Next Gen / 1 Next Generation Wave Clitoral Vibrator

Nummer 2 – Satisfyer Pro 2 / Pro 2 Next Gen / Pro 2 Clitoral Vibrator / Pro 2 / Pro 2 Next Ge Suction Vibrator

Nummer 3 – Satisfyer Pro 2 + / Pro 2 Clitoral Stimulator Satisfyer / Pro 2 Vibration Air Pulse Vibrator / Pro 2 Vibration Clitoral Stimulator 

“Uuhhmmm… Ik dacht dat het allemaal verschillende waren? Nee dus niet, 1 product kan online zo’n 5 diverse online productnamen hebben!?”

Ook voor mannen

De mannen hebben ook een zeer divers assortiment, maar kunnen natuurlijk ook de bovenstaande versies op de eenogige broekpaling zetten. Maar mocht je toch echt je eigen genotsmachine willen kan je een kijkje nemen bij het mannen assortiment. Er zijn namelijk genoeg mastrubators voor mannen, de keuze is reuze!

Hoe werken deze Air-Pulse Satisfyers eigenlijk?

Achter zo’n spannende toy schuilt natuurlijk ook een spannende techniek. Simpel gezegd zit er een membraampje die op en neer beweegt en trillingen veroorzaakt. Deze “air-pulse technologie” ontstaat in de luchtdruk kamer van het speeltje. De ergonomisch gevormde kop geeft een zachte sensatie. Dit in combinatie met de innovatieve vacuümtechniek zorgt voor de ultieme sensatie.

Tevens zijn er zoals je eerder in dit artikel hebt gelezen verschillende versies. Zo gaan er geruchten dat de “next gen” een iets zachtere pulserende membraan heeft. Aangezien de eerdere versie ietsjes te intens was. 

Interessant he? Je kan nu de Satisfyer Pro 2 Next Gen hier verkrijgen met een speciale ”bedroom” korting. Tot zolang de actie loopt.

Na zo’n intense sessie moet je ook vooral niet vergeten je Satisfyer goed schoon te maken na gebruik, dit kan gemakkelijk met een toyreiniger.

De grootste verschillen

De grootste verschillen van deze contactloze stimulatie Air-pulse speeltjes zie je hieronder. De eerstvolgende toy is het nieuwere model met een ook iets nieuwe jasje.

Satisfyer pro 2 – vibration 

 • Waterdicht
 • Grotere en bredere silicone kop voor clitoris 
 • 11 verschillende pulsatie standen
 • 10 verschillende vibratie standen 
 • gewicht van 213 gram

Satisfyer pro 2

 • Waterdicht
 • 11 luchtdruk standen
 • Geen vibratie (alleen pulsaties)
 • Gewicht van 248 gram

Satisfyer 1 next gen

 • Waterdicht
 • 11 luchtdruk standen
 • Geen vibratie (alleen pulsaties)
 • Gewicht van maar 192 gram (dus vrij licht vergeleken de rest)

De keuze die bij jou past

Hoe kom je er nou achter of de satisfyer bij jou past? Dit gaan we je laten ontdekken met de onderstaande tips!

 • Mastrubeer je vaak onder de douche. Dan is de waterdichtheid enorm handig. Zo kan je experimenteren met de luchtdruk en watergolfjes voor een unieke ervaring
 •  Als je vaak veel van afwisseling geniet, kan je met de Satisfyer snel schakelen van stand, het zijn maar liefs 11 standen! Handig als je je handen vol hebt 😉
 • Vind je een zachte streling al voldoende? Dan is het misschien wel prettiger om niet direct voor de Satisfyer pro 2 – vibration te kijken aangezien hier ook de vibratie functie bij zit, dit kan zorgen voor “teveel” prikkels.

Voor de rest is het enorm belangrijk om zelf een lijstje te maken met de dingen die jij prettig vindt. Luister hierbij vooral naar je eigen lichaam. Probeer te experimenteren en geniet!

Wellicht heb je al een Satisfyer en wil je nog meer genieten. Lees dan vooral ons andere blog: 

5 masturbatie standjes om het nog lekkerder te maken voor jezelf

Reageer op dit artikel

Lees ook

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant