Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Sexy verhaal - het pakketje

Erotische verhalen – Het pakketje

Geschreven door   14 mei 2020
14 mei 2020     reageer op artikel Reageer

Het erotische verhaal van Jennifer. Jennifer was nu ruim een half jaar single maar kon eigenlijk best wel wennen aan het vrijgezellenleven. Voorlopig had ze genoeg van een man om haar heen, dat hoefde voor haar even niet. Ze kon zich prima zelf redden, ook op sex gebied. Alleen als ze een avond uit was met vriendinnen en het gesprek weer eens over sex ging (en dat gebeurde nog wel eens), werd ze er wel eens bewust van dat ze toch wel eens dat heerlijke gevoel miste van ongeremde sex met een man. Al haar vriendinnen hadden allemaal wél een partner en het was niet altijd leuk om hun spannende belevenissen aan te moeten horen. Na een van de avondjes uit besloot ze dan ook weer eens naar het aanbod van een erotische webshop te kijken. Hier had ze vaker al eens uit nieuwsgierigheid stiekem rond gekeken maar deze keer trok Jennifer de stoute schoenen aan en plaatste een bestelling….

Een dag later zat ze TV te kijken toen plots de deurbel ging. Ze was even bang dat het weer een van de buren zou zijn, die altijd zo lang bleven hangen. Daar had ze nu geen zin in. Ze had immers de hele dag gewerkt en zat nu nét even lekker TV te kijken. Een beetje geïrriteerd deed ze de deur open en tot haar verbazing stond ze oog in oog met best wel een knappe postbode. “Ik heb een pakketje voor u”, zei hij. Jennifer pakte het pakketje aan, bedankte de postbode en keek hem na toen hij het tuinpad af liep. Die pakketbezorger zag er beter uit dan de buurman, dacht ze. Ze liep weer terug naar de TV met het pakketje in haar hand. Er stond geen afzender op het pakketje, maar ze verwachtte dat in het pakketje haar nieuwe jurkje zat die ze vorige week had besteld. 

Bijna gedachteloos opende ze het pakketje en kreeg een kleine tinteling door haar lichaam toen ze zag wat er daadwerkelijk in het pakketje zat. Dit was al de vibrator al die ze gisteren had besteld! Ze sloot de doos en besloot haar tv programma af te kijken maar dat lukte niet. Ze was er niet meer met haar gedachten bij. Direct toen de eerste reclameboodschappen op het beeld verschenen, opende zij de doos opnieuw en haalde de vibrator eruit. Opnieuw voelde ze een tinteling door haar lichaam. Ze had nog nooit een vibrator in haar handen gehad….. Nu kon ze de verleiding niet weerstaan om de vibrator even aan te zetten en op haar vlakke hand even te voelen. Hmmm, ze vond het eigenlijk wel erg spannend. 

Lees ook

Bijna automatisch deed ze haar shirt omhoog en schoof haar bh een beetje opzij. Ze bracht de vibrator even voorzichtig naar haar tepel, één van de gevoeligste plekjes van haar lichaam. Er schoot weer een tinteling door haar lichaam maar nu een andere. Ze merkte duidelijk dat ze opgewonden was en kon gewoon niet meer wachten! Ze had zin in meer en dat moest nu gebeuren.  

Erotische verhalen - vibrator - het pakketje

In één beweging deed ze haar joggingbroek en haar stringetje uit en ging iets onderuit zitten op de bank. Met haar vingers voelde ze haar opwinding in haar vagina. Snel pakte ze de vibrator. Heel even bracht ze de vibrator tegen de binnenkant van haar bovenbeen maar ze was te ongeduldig om hiervan te genieten. Ze wachtte niet langer en bracht de vibrator langzaam naar binnen, sloot haar ogen en zuchtte diep. Ze droomde over die lekkere postbode. Hij moest eens weten wat hij gebracht had……. Het reclameblok was al lang voorbij en het TV programma waar ze naar zat te kijken was weer volop bezig. Het ontging haar volledig. Ze zuchtte diep. Haar ademhaling werd steeds onregelmatiger en niet lang daarna kwam ze schokkend klaar. 

Toen ze weer terug op de wereld was, besefte ze dat ze niet eens meer de moeite had genomen om de gordijnen te sluiten. Zou de pakketbezorger haar gezien hebben? Ze zou het niet eens erg gevonden hebben. Ze keek naar buiten maar zag zijn auto niet meer staan. Gisteren zou ze het misschien nog jammer gevonden hebben maar nu maakte het haar niet uit. Ze vermaakte zichzelf wel. Snel deed ze de TV uit. Ze nam niet eens de moeite om haar glas leeg te drinken en op te ruimen. Ook haar joggingbroek en string liet ze in de huiskamer achter. Ze liep direct naar boven in de richting van haar slaapkamer met de inhoud van het pakketje dat zojuist geleverd was in haar handen. Deze ene keer was niet genoeg. Dit was het heerlijke gevoel wat ze toch wel meer gemist had dan ze had verwacht…..   

Aanbevolen producten

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags erotisch verhaal seks seksspeeltje

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant