Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Erotische verhalen

Erotische verhalen – Het festival

Geschreven door   28 november 2022
28 november 2022     reageer op artikel Reageer

Een festival dat net iets anders liep dan gepland.. Pikante kleding, prachtige mannen en vrouwen. Maar niemand had voorzien hoe deze avond zou aflopen.

Ik had mij laten overhalen door een vriendin om mee te gaan naar Milkshake, dat grote gayfriendly-festival in Amsterdam. Het was regenachtig dit jaar dus ik had een spijkerbroek, regenlaarzen, een lange regenjas en een leuke, grof gehaakte top aan. 
Ik stond, nat van de regen, voor de deur bij Saar. Toen ze de deur opende, in enkel een felgeel harnas en tepelplakkers, proestte ik uit :’Doe je écht niet meer aan?’
Het harnas had een kruis op haar rug en zat vast met een gesp om haar pronte borsten. Ze had zwarte tepelplakkers op en een bijpassend geel slipje met jarretels aan. Ze droeg hier haar zwarte, verhoogde kistjes onder.
‘Dat je dat durft!’ Riep ik, eenmaal binnen, uit. Ze reageerde met ‘Ja, dit is de dresscode. Dus jij gaat zo niet mee hoor. Die broek en bh gaan uit. Ik heb ook plakkers voor jou.’ 

Even later voelde ik hoe de koude lucht langs mijn, steeds stijver wordende, tepels gleed. Ik stond op Milkshake met mijn grof gehaakte top , glimmende tepelplakkers, en een slipje met doorschijnende rok aan. Na enig protest mocht ik mijn regenlaarzen en jas aanhouden van Saar. Ik voelde me ietwat oncomfortabel om zo bloot te zijn in de aanwezigheid van zó ontzettend veel mensen. Ik liep over het festival als een moderne potloodventer: praktisch naakt onder een lange jas. Gelukkig had ik mijn kleding in mijn tas gestopt.

Rondom mij bevonden zich prachtige mannen en vrouwen, met meer of minder kleding aan. Zag ik daar nou iemand met écht alleen cowboylaarzen aan?! 
Gedurende het festival kreeg ik een berichtje via bumble van een leuke Argentijnse man, Guido. Hij was ongeveer 10 jaar ouder maar op de foto’s zag hij eruit als een latino adonis. Staand onder een waterval, hij had brede schouders, strakke borstspieren, een speelse lach. Was dit een catfish? Ik was het vertrouwen in datingapps verloren. Hij liet weten in de buurt van het festivalterrein te wonen, als ik het gezien had wilde hij me wel ophalen. Dit leek me zo’n slecht idee, ik bedankte vriendelijk voor zijn aanbod en sloeg het af.

Saar had halverwege de avond haar gay-vrienden gevonden. Ze verdween samen met een van haar vriendinnen, in de mensen massa naar de wc’s. Ze bleven zo lang weg dat ik besloot naar huis te gaan. Het regende weer, dus ik was blij om in een bus te stappen, eenmaal bij de bushalte nam ik de verkeerde bus en ineens was ik verdwaald in een buitenwijk van Amsterdam. Ik liep door een louche buurt met mijn regenjas tot aan mijn kin dichtgeritst. Dit uur zouden er geen bussen meer gaan vanaf deze halte. Toen appte Guido weer, ‘of ik me al bedacht had?’
Ik keek om me heen, op straat hingen wat jongens rond, ik voelde me hier ook onveilig. Dus ik besloot op zijn aanbod in te gaan. Een kleine 15 minuten later stopte er een zwarte Audi voor mijn neus. Mijn hart bonsde in mijn keel. Wat nou als het iemand is met verkeerde bedoelingen? Ik kon mijzelf wel voor mijn kop slaan, wat een stomme actie! Ik had op het festival moeten blijven..

Het raampje rolde naar beneden en ik herkende Guido’s gezicht. Hij lachte jongensachtig, en hij was écht knap. Ik slaakte opgelucht een zucht. Guido had licht groene ogen, een ietwat getinte huid, hij had zich geschoren en had donker, glanzend, haar dat wat rommelig naar achteren gekamd was. Hij droeg een baggy shirt en tekenend, grijs, zacht sportbroekje. Hij rook lekker, naar aftershave en haarshampoo.

In de auto kletsten we wat, hij vroeg me naar het festival en zei dat hij een avondje met zijn vrienden had doorgebracht. Ik bedankte hem dat hij me ophaalde uit deze buurt en verontschuldigde ik me voor mijn overkomen. Hij keek me lachend aan en zei zwoel dat ik hem over een kwartiertje nog eens mocht bedanken.
Mijn wangen vlamden rood, mijn hartslag versnelde en ik voelde mijn lichaam onbedoeld reageren op deze prachtige man. Ik veranderde het onderwerp snel, vroeg hem naar zijn werk en wat maakte dat hij single was. Tijdens het gesprek kon ik mijn ogen niet afhouden van zijn knappe gezicht, zijn ogen en zijn ondeugende lach. 

Guido opende zijn voordeur en ik stond nog eventjes ongemakkelijk met mijn jas en laarzen aan in de deuropening van zijn woonkamer. Ik wist dat, zodra ik mijn jas uit zou trekken ik alleen in mijn blote festivaloutfit in zijn woonkamer zou staan. Met glimmende tepelplakkers op. Heel even voelde ik me als Julia Roberts in Pretty Woman, opgepikt op straat door een mooie man om hem een fijne avond te bezorgen.. Guido onderbrak mijn gedachten en zei dat ik het mijzelf vooral comfortabel moest maken, hij zou een glas wijn voor me pakken. Ik besloot om eens in zijn woonkamer rond te kijken, misschien kon ik ongemerkt mijn lange broek weer aan doen.

Zijn woonkamer was verbazingwekkend netjes, er lag een kat rustig te slapen op een stoel en op de tv stond een voetbalwedstrijd aan. Vanuit elke hoek in de kamer had ik zicht op de keuken. Ik kon er niet onderuit, ik trok ik mijn laarzen uit en liet aarzelend mijn jas van mijn schouders glijden. Ik draaide me om en zag Guido goedkeurend naar me kijken, met twee glazen wijn in zijn handen.
‘Ga maar door’ zei hij, ‘je wilde me nog bedanken, toch?’ Mijn hartslag versnelde, de opwinding schoot door mijn lichaam. Ineens leek het toch niet zo’n slecht idee om in te geven aan mijn opwinding. Ik liet mijn regenjas vallen en pakte het glas wijn van hem over, ik nam een flinke slok en zei ‘Daar heb je een punt’.
Ik trok mijn, bijna niets verhullende, gehaakte top uit en liet mijn hand daarna over mijn stijve, linker tepel glijden, terwijl ik vroeg: ‘Hoe wil je precies bedankt worden?’

Er kwam een goedkeurend geluid uit zijn mond, hij zette zijn wijnglas weg en trok me naar zich toe. Hij keek me strak aan en zei ‘Dat zal ik je laten zien.’ Zijn handen grepen naar mijn billen. Ik rook zijn aftershave toen ik mijn lippen naar zijn nek bracht. Hij kreunde, pakte mijn hals en gezicht vast met zijn hand en begon me te zoenen. Hij smaakte naar wijn en tandpasta, ik kreunde terwijl zijn tong met de mijne speelde. Mijn handen gleden over zijn lichaam, over zijn brede, gespierde schouders. Naar zijn smalle middel en verder omlaag naar zijn billen.

Vervolgens tilde hij me op en nam me mee naar zijn slaapkamer. Hij gooide me op bed en trok zijn shirt uit: Guido’s gespierde, ontblote bovenlijf zag er nog beter uit als op de foto.

Mijn blik viel op zijn sportbroekje, waar een overduidelijk opgewonden penis zichtbaar was. Ik zag hoe het sportbroekje zijn erectie accentueerde en voelde dat ik vochtig werd. Voordat ik mijn handen kon uitsteken klom hij boven op me, schoof soepel en ongeduldig mijn slipje opzij en legde zijn vingers op mijn vochtige vulva. Hij bewoog ze zachtjes over mijn clitoris. ‘Wat ben je nat, boefje’ zei hij met een ondeugende blik in zijn ogen. De manier waarop hij keek terwijl hij dat zei wond me zo op dat ik mijn clitoris voelde tintelen. Hij bleef me zachtjes strelen tot ik lag te kronkelen van genot. Ik kreunde instemmend ‘Ga door, ik wil meer..’ Mijn slipje zat in de weg, ik probeerde mijn, natte slipje en tule rok uit te trekken. ‘Nee. Niet doen.’ Zei Guido resoluut, ‘Draai je om.’ Ik merkte hoe lekker ik het vond dat hij de leiding nam, en hij kon dat zien. De blik op mijn gezicht was puur genot. Ik luisterde zwijgend en rolde op handen en knieën. Hij positioneerde me zoals hij me hebben wilde, schoof de doorschijnende rok opzij en duwde mijn bovenlijf op het bed. Hij had uitzicht op mijn omhoog gestoken billen en natte slipje.

Hij liet zijn wijsvinger vanaf mijn clitoris naar achteren glijden, ik kreunde. ‘Dit is precies zoals ik je hebben wil, boefje. Blijf zitten.’ Hij sloeg me stevig op mijn billen. Ik vond het best gek dat hij me telkens zo noemde, al wilde ik op dat moment niets liever dan zijn boefje zijn. Mijn lichaam hunkerde, ík hunkerde. Naar zijn vingers, en nog meer naar zijn penis.
Ik hoorde wat gerommel, gevolgd door wat geritsel. Een scheurende verpakking van een condoom. Het kostte mij al mijn wilskracht om me niet om te draaien. Tientallen tergende seconden later schoof hij eindelijk zijn vinger langs mijn slipje, direct naar binnen. Eerst zacht en langzaam, toen stak hij er een tweede vinger bij. Hij gleed gemakkelijk naar binnen. De stof van mijn slipje schuurde langs mijn clitoris. Ik bewoog mijn heupen richting zijn hand en voerde hiermee het tempo op. ‘Ja.. goed zo. Wil je meer?’ Zei Guido. Hij wachtte niet op antwoord, haalde zijn vingers uit me en ik voelde hoe het natte slipje verder opzij werd getrokken. Hij stak zijn eikel eerst in me, ik voelde hoe zijn eikel langs mijn schaamlippen naar binnen gleed. Hij was breed, hij vulde me. ik kreunde ‘Ja, ga door, dat is wat ik wil.’ Guido stootte een aantal keer diep en langzaam in me. Ik genoot hoorbaar.

Guido kreunde, hij pakte mijn billen stevig vast en ik voelde hoe hij de controle verloor. Hij versnelde zijn tempo, ik voelde een climax aankomen. Ik liet mijn vingers in mijn slipje glijden, op mijn clitoris en voelde hoe nat ik was. Ik voelde de spanning in mijn benen opkomen. Ik kwam bijna. Guido gaf me nog een stevige tik op mijn billen, ik genoot van dit, licht pijnlijke gevoel. Op dat moment kwam ik kreunend klaar, een tintelend gevoel schoot door mijn hele lichaam, mijn vagina spande zich samen om Guido’s lul. Ik hoorde hem luid kreunen ‘Ah, wat ben je lekker strak, boefje.’


Ik kreeg weinig tijd om bij te komen. In reactie op mijn klaarkomen draaide hij mij op mijn zij, en trok mijn slipje uit. Ik wierp een blik op zijn heerlijke lijf. Zijn penis zat strak in een condoom, deze glom van mijn vocht. Zijn penis had een normaal formaat maar met een grotere eikel dan gemiddeld. Ik wilde me omdraaien en hem vastpakken, boven op hem klimmen en hem bereiden zodat ik zelf het tempo kon bepalen en ondertussen kon genieten van het uitzicht onder me. Dat stond hij niet toe. Terwijl ik opkrabbelde duwde hij me terug naar het bed, hij keek me streng en vol lust aan met zijn groene ogen. ‘Nee. Blijf liggen. Ik ben nog niet klaar met je’ zei hij stellig. Ik stond weer in vuur en vlam, ik raakte lichtelijk gefrustreerd dat ik niet bovenop hem kon klimmen.

Mijn linkerbeen trok ik op waardoor hij tussen mijn benen door, opnieuw in me kon glijden. Mijn clitoris was gevoelig, zo vlak na het klaarkomen. Ik kantelde mijn bovenlichaam iets zodat hij zicht had op mijn borsten. Hij trok me met elke stoot naar zich toe om kracht bij te zetten. Hij neukte me ritmisch met een hoog tempo. Ik zag hoe Guido’s borstspieren zich aanspanden. En voelde hoe hij in mijn billen kneep. Mijn vocht liep langs mijn benen. Ik voelde weer een orgasme opkomen. ‘Ik kom zo weer, ik kan niet meer.’ Hijgde ik. Waarop hij zei ‘Kijk me aan als je klaarkomt.’ Dat was het laatste zetje dat ik nodig had, ik keek hem aan, in zijn groene ogen en voelde hoe ik over zijn penis leeg vloeide. Hij stootte langzamer, en kreunde diep. Ik voelde hoe zijn penis iets groter werd in mij pulseerde, het voelde heerlijk om hem in mij klaar te voelen komen.

Terwijl ik naast Guido lag bij te komen vroeg ik hem ‘Voldeed dit als bedankje?’. Hij lachte, keek mysterieus maar antwoordde niet. Ik stond op uit bed, pakte mijn tas uit de woonkamer en trok mijn spijkerbroek en trui aan. Guido liep achter me aan de woonkamer in en zei ondeugend: ‘Zal ik je maar naar huis brengen? -Dan mag je me daarna weer bedanken.’ 

Reageer op dit artikel

Lees ook

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant