Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Tips voor een spannende Valentijn

Happy Valentine… 7 tips voor spannende Valentijn cadeautjes

Geschreven door   7 februari 2021
7 februari 2021     reageer op artikel Reageer

Valentijnsdag is natuurlijk de meest ideale dag van het jaar om aan iemand te laten zien hoeveel je van die persoon houdt of hoe verliefd je op deze persoon bent. Het is zelfs de perfecte dag om iemand waar je al een poosje stilletjes naar hunkert, om die te laten weten dat hij of zij een stille aanbidder heeft. Valentijnsdag is eigenlijk de dag dat alles mag als het gaat om de liefde en de passie.

Geschiedenis Valentijnsdag

Er zijn verschillende theorieën hoe Valentijnsdag is ontstaan, maar de oorsprong ligt zeker al in de 14e eeuw. Aan het begin van de 19e eeuw gingen steeds meer mensen hun geliefde een kaartje sturen op deze dag. Omdat de kuisheid in deze tijd hoog in het vaandel stond in het Victoriaanse Engeland deed men dit anoniem. Rond 1840 verspreidde deze traditie zich ook naar de Verenigde Staten. Vandaag de dag worden er nog steeds anonieme kaartjes verstuurd, maar ook cadeautjes of leuke attenties. De een doet het anoniem en de ander verklaart openlijk zijn liefde voor zijn of haar Valentijn. Gelukkig kan dat ook en is die preutse tijd voorbij. Dus hoeft het niet altijd bij een kaartje te blijven, je kunt ook iets heel origineels kopen waardoor je jouw passie voor je Valentijn kenbaar maakt.

Zet je Valentijn in vuur en vlam

Houden van of verliefd zijn is een emotie. Deze emotie brengt een verlangen met zich mee. Je voelt een enorme passie voor iemand en je hunkert naar de hartstocht en zinderende seks… Ook hier hoeven we ons tegenwoordig niet meer voor te schamen, dus waarom geef jij je Valentijn niet een heel spannend cadeau? Je zet er vast en zeker ook je Valentijn mee in vuur en vlam…

Anonieme opwinding

We hebben wel wat leuke ideetjes. Het ene cadeau is misschien wat geschikter voor iemand die al weet wat je voor hem of haar voelt, maar er zitten ook perfecte ideetjes bij om anoniem aan je Valentijn te sturen. Zeker in deze roerige, maar ook saaie corona tijden kan iedereen best wat anonieme (of niet anoniem) opwinding gebruiken.

1 ❣ Erotisch mondmasker

Je kunt natuurlijk zo’n spannend mondmasker naar je Valentijn opsturen. Op zich een heel toepasselijk cadeau in deze tijd. Maar om er toch nog een extra Valentijns tintje aan te geven, met de onderliggende lading van jouw anonieme passie k un je misschien de volgende tekst op een kaartje zetten en dit meesturen met het cadeau:

Ik bedek liever even je mond om er niet alsmaar aan herinnerd te worden hoe ik smacht om die mond op de mijne te voelen…

2 ❣ Rode box met speeltjes

Rood is natuurlijk de kleur van de liefde en dus ook van Valentijnsdag. De rode LoveBoxxx is dan ook een perfect Valentijnscadeau. Natuurlijk hebben we hier ook een tip voor de tekst op het kaartje:

Rood is de kleur van de liefde en van passie, met rood hoop ik jou in vuur en vlam te zetten…

3 ❣ Romantische setting met rozenblaadjes

Wil jij thuis een romantische setting creëren voor Valentijnsdag? Dan mogen natuurlijk de rozenblaadjes niet ontbreken. Strooi ze uit op bed of op en rond de eettafel waar jullie romantisch gaan dineren. Natuurlijk mogen de kaarsjes niet ontbreken. In dit geval hebben we nog een leuke tekst voor op het menukaartje:

Rozen zijn rood, net zoals mijn passie voor jou,

Daarom een speciaal dessert, omdat ik van je hou…

4 ❣ In vuur en vlam met massagekaarsen

We hadden het net al over kaarsen om de romantische sfeer te verhogen. Wil je tijdens het diner voldoen aan de belofte voor een spannend toetje? Kies dan voor een massagekaars. Deze kaars kun je aansteken tijdens het eten waardoor er zich in de kamer een heerlijke geur verspreid. Na 20 minuten kun je de kaars uitblazen en kan het gesmolten kaarsvet gebruikt worden als een heerlijke warme massageolie. Let wel op: niet iedere kaars is hiervoor geschikt. Je Valentijn mag wel heet van je worden, maar niet zo heet dat het brandwonden achterlaat. Geef voorafgaand aan de massage een kaartje met de volgende tekst:

Je zet me in vuur en vlam, ik laat je met een heerlijke massage voelen hoe heet ik ben…

5 ❣ Erotische spellen

Door het coronavirus is de kans groot dat je niet je geliefde kunt uitnodigen voor een romantisch diner in een restaurant. Waarschijnlijk is de horeca op 14 februari 2021 nog gesloten. Dus zal je het thuis gezellig moeten maken. Bestel wat te eten bij je favoriete restaurant, creëer een romantische setting en geef je Valentijn na het eten zo’n leuk hart met verrassingen of een van de andere erotische spellen. De kans is groot dat het een zeer geslaagde avond wordt.

Je kunt het spel natuurlijk ook opsturen met een kaartje met de volgende tekst erbij:

Jij hebt mijn hart al veroverd, maar ik speel met jou graag een spelletje om ook jouw hart te winnen…

6 ❣ Rode lingerie

Zoals we al eerder zeiden is rood de kleur van de liefde. Verras je geliefde dan ook op Valentijnsdag met een rode outfit. Natuurlijk mag dat een sexy rood jurkje zijn, maar zet de trend door met rode lingerie. Serveer rode cocktails of een rood wijntje en waarschijnlijk zijn er ook wel recepten van speciale Valentijn hapjes te vinden. Natuurlijk hoort daar op de achtergrond het nummer ‘Rood’ van Marco Borsato bij.  Stuur vooraf je Valentijn een uitnodiging voor deze avond en natuurlijk kun je daar het beste de volgende zin op zetten:

Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

7 ❣ Erotische massage

Je kunt natuurlijk je Valentijn een kaartje sturen met een leuke tekst, maar ook een klein cadeautje sturen kan een enorme indruk maken, zeker met de juiste tekst erbij. Wil jij je geheime Valentijn een opwindend cadeautje sturen? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een sextoy op te sturen, een waarvan je denkt dat hij of zij daar veel plezier aan kan beleven. Gaat je dat net een stapje te ver? Kies dan voor een heerlijke massage olie met een veelbelovende tekst:

Een’ happy ending’ kan ook het moment zijn dat wij elkaar gevonden hebben…

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags 69 cadeau erotisch kaart massage valentijn valentijnsdag

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant