Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Welke penispomp past het best bij mij

Hoe gebruik je een penispomp? Kies de beste penispomp voor jouw gebruik!

Geschreven door   28 september 2019
28 september 2019     reageer op artikel Reageer

Bijde keuze van de beste penispomp is eigenlijk de eerste vraag die je je moetstellen: “Hoe gebruik ik mijn penispomp?” Pas als je dit kunt beantwoorden, kunje ook de beste penispomp voor jouw persoonlijke situatie selecteren.

Gebruik penispomp 1: spel en (ont)spanning

Je kunt een penispomp heel prima gebruiken als sexspeeltje. Je stopt je penis er in en pompt de lucht er uit om je penis stijf te maken. Gewoon omdat jij en/of je partner het spannend vinden om te kijken naar een zwellend lid, eventueel in combinatie met een vastbindspelletje, waarbij je partner jou ‘straft’ met de penispomp. In dat geval is het niet nodig om een heel chique en hoogwaardig apparaat te kopen. Voor een paar tientjes heb je al een penispomp die perfect werkt en goed zicht biedt op jouw kloppende stijve.

Gebruik penispomp 2: grotere erectie

Eenpenispomp noemen we ook wel een erectiepomp of libidopomp. Goed te gebruikenals je lastig een erectie kunt krijgen of problemen hebt met het vasthouden vande erectie. Met de erectiepomp haal je álles uit het volume van je penis. Ookhier is een gewone pomp goed geschikt, al zouden wij bij frequenter gebruik welgoed kijken naar het comfort van de aansluiting op je lichaam en het gemak bijgebruik van de penispomp in combinatie met een penisring.

Gebruik penispomp 3: masturbatie

Er zijn allerlei masturbatiehulpjes voor de man, zoals de bekende kunstmatige vagina’s (fleshlight). Je kunt ook de penispomp gebruiken om te masturberen, alleen of met je partner. Hierbij speelt het comfort natuurlijk een nóg grotere rol. Plus de mogelijkheid om een trekkende beweging te maken zonder dat de penispomp los schiet en het vacuum verloren gaat. Let verder op de mogelijkheid om de penispomp schoon te maken. Penispompen met een siliconen ‘sleeve’ (een soort binnenband die je penis omhult) zijn makkelijker schoon te maken na een ejaculatie.

Gebruik penispomp 4: penisvergroting

Whoa, partner, rustig aan! Een penispomp is niet geschikt voor langdurige, blijvende penisvergroting. Wel kun je de medische penispomp gebruiken tegen zogenaamde ‘peniskrimp’ na een prostaatoperatie. Lees ook ons artikel ‘Werkt een penispomp echt?’.

Kies de beste penispomp

Weetje eenmaal waarvoor je de penispomp wilt gebruiken, dan kun je een selectiemaken van de verschillende eigenschappen die je nodig hebt. Zie de filter-optiesin het menu van onze webshop bij de afdeling‘penispompen’, zoals daar zijn:

• penis-omtrek
Je penis moet goed ruim in de pomp passen en niet knel komen te zitten alsje de penispomp vacuüm zuigt. Aan de andere kant ook weer niet té ruim, want debasis van de buis moet goed aansluiten op je onderlichaam. Kies de pomp diepast bij de omtrek van je penis.

•manier van pompen

Desimpelste penispompen, geschikt voor ‘speels’ gebruik, hebben een eenvoudigehandpomp in de vorm van een rond balgje: de knijpbal. Je knijpt er in om luchtuit de buis te trekken. Daarnaast is er de zogenaamde ‘grippomp’ met een handelwaar je aan trekt. En ten slotte de elektrische penispomp, al dan niet met manometer-displaydat de onderdruk aangeeft.

•met of zonder ventiel

Voorde veiligheid hebben al onze penispompen een ventiel waarmee je heelgemakkelijk en snel de lucht kunt laten ontsnappen. Met één uitzondering, eenpomp waarbij je met je duim een gaatje in de buis moet dichthouden om het vacuümte bewaren. Laat je de buis los, dan stroom automatisch de lucht terug in debuis.

•met of zonder water

Demeeste penispompen werken vooral ‘op het droge’, maar er is ook een serie erectiepompen– de Bathmate – die je vooral in bad of onder de douche gebruikt. Bathmategeeft zelf als voordeel aan dat je vóór het vrijen onder de douche je penisflink stijf kunt maken om zo in volle glorie de slaapkamer binnen te komen. Eenconfidence booster, dat is duidelijk. Bovendien houden vrouwen van een schoneman met dito pik, dus dat is mooi meegenomen.

•penispomp prijs

Ja, natuurlijk! Ook de prijs van de penispomp is belangrijk! Wanneer je hem koopt als ‘speeltje’ wil je er geen honderden euro’s aan uitgeven. Wil je serieus en regelmatig  gebruik maken van je erectiepomp, dan is een grotere investering geen probleem. Wat ook jouw redenen zijn om een penispomp aan te schaffen, bij Bedfun ben je zeker van de voordeligste keuze in élke prijscategorie!

Kies de beste penispomp voor jouw gebruik

Bekijk hier ons complete assortiment erectiepompen en gebruik de zoekopties in de linker kolom om je selectie te maken. En bedenk… vóór 23 uur besteld, de volgende dag al bezorgd! In discrete verpakking, dat spreekt.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags bathmate beste penispomp erectie masturbatie partner penis penispomp sexspeeltje

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant