Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Erotische verhalen - Weekendje weg

Erotische verhalen – Weekendje weg

Geschreven door   4 oktober 2022
4 oktober 2022     reageer op artikel Reageer

Deze week in “erotische verhalen”. Gaan er 2 stelletjes weg voor een rustig weekendje op de Veluwe. Echter kunnen ze elkaar niet weerstaan in de sauna, het word een spannend erotisch verhaal om rode oortjes van te krijgen… Geniet nu en vergeet niet een comment achter te laten! Deze worden zeer gewaardeerd.

Tijdens het eerste mooie lente weekend zijn we met z’n vieren een weekend weg geweest. Een huisje met privé sauna in de Veluwe op een park met meerdere soortgelijke huisjes. We waren met Twee stelletjes: een goede vriendin (Kate), haar nieuwe vriend (Bas) en mijn partner (Max) en ik. Op de planning stond een bezoekje aan een wijngaard, borrelen en de dag afsluiten in een goed restaurant.

Het dagprogramma verliep met veel gelach, wijn en eten. Kortom de sfeer was goed. Eenmaal teruggekomen in het huisje besloten we nog even in de sauna te gaan met z’n allen. Ik had thuis al even staan twijfelen of ik onze zwemkleding mee zou nemen, naakt genoot immers de voorkeur, maar na enige twijfel had ik deze toch maar ingepakt. Ik kende Bas nog niet goed genoeg om in te kunnen schatten of hij naaktheid bij anderen ongemakkelijk zou vinden.
Terwijl ik mijn badjas aantrok kwam Kate naar mij toegelopen. Ze zei dat ze zwemkleding waren vergeten in te pakken, hierop besloten Max en ik solidair te zijn en onze zwemkleding uit te trekken. 

Daar stonden we dan, voor de kleine vier persoonssauna met glazen deuren in onze badjassen. Kate nam het voortouw trok haar badjas uit en stond daar naak, met een glas wijn in haar handen. Ik keek even vol bewondering en liet ook mijn badjas van mijn lichaam zakken. De eerste 5 minuten waren wat onwennig. Tot er een glas wijn kapot viel en iedereen kon lachen om het ongemak. De flessen wijn volgden elkaar op, en we kregen het glas na glas steeds warmer. We starten om de beurten in gemixte koppels uit de sauna om af te koelen in de avondlucht. We zagen steeds meer lichten om ons heen uit gaan, tot we de enige verlichte bungalow waren. 

Sexy lingerie

De alcohol steeg steeds meer naar het hoofd van Bas, ik durfde te zweren dat hij stiekem aan Kate’s borsten zat toen ik wijn pakte. 

Nadat de laatste fles op was besloot Max vast de douche in te stappen. Ik bleef over met Bas en Kate. Bad zat een trede hoger dan Kate en ik. 

Terwijl Kate en ik in gesprek waren merkte ik op dat bas zijn hand langs haar heup naar beneden liet glijden. Eerst naar haar heupen, toen haar billen. Ze giegelde iets en keek Bas met een ondeugende blik aan. Vroeg hem: waar ben je mee bezig? 

Ik keek er met wat ongeloof en ongemak naar, zat ik in de weg? Bas keek me strak aan en ging door. Terwijl hij antwoordde: klets maar verder, ik doe niks dat je niet wilt.’ 

Zijn hand gleed verder naar beneden, tot hij zijn vingers bij haar naar binnen kon laten glijden. Kate leek het lekker te vinden. Ze keek me aan, ging iets verzitten, kuchte zachtjes en Ik hoorde hoe Bas’ vingers in en uit haar bewogen. Ze was al zo nat dat ik het kon horen! Mijn lichaam reageerde onwillekeurig, ik voelde hoe mijn tepels verstijfden en er een vlaag van opwinding door mij heen schoot. Kate vroeg nogmaals : Bas, wat wil je hiermee bereiken?’ En ik vulde haar aan ‘als ik jullie wat privacy moet geven, dan ga ik hoor!’ 

Bas antwoordde: nee nee, ik wil dat je blijft.’ 

Kate haalde zijn hand weg, pakte Bas bij zijn lul en zei ‘vertel ons maar wat je wil’. Bas kreunen en Ik zag hoe hij stijf werd en glansde van het vocht. Hij keek me aan en ik leunde naar voren en zoende Kate. Ze kreunde, terwijl Bas zijn vingers wederom in Kate stak. 

Ik duwde de deur van de sauna open terwijl ik bukte om een van kates stijve tepels in mijn mond te nemen. Ik liet mijn vingers langs haar natte vulva gaan. Bas keek vol opwinding en bewondering naar ons spel terwijl Kate hem ritmisch aftrok. 

Na enkele minuten hoorden we gelach : jongens, hebben jullie door dat alle omheen gelegen bungalows jullie kunnen zien? De deur staat open.’ En daar stond Max, hij was inmiddels klaar met douchen en stond met een glas wijn in zijn handen rustig te kijken.

Aanbevolen producten

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags erotische verhalen Weekendje weg

Reacties

  1. reactie

    Goed verhaal

    Geschreven door Fer op 6 oktober 2022

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant