Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Erotische verhalen - mijn beste vriend

Erotische verhalen – Mijn beste vriend

Geschreven door   22 december 2022
22 december 2022     reageer op artikel Reageer

Deze week hebben we een spannend erotisch verhaal van een jonge dame die een beste vriend heeft waar ze het erg goed mee kan vinden. De vriendschap krijgt veel labels, maar één label heeft het nog niet gekregen. Dit en meer lees je in het erotische verhaal “mijn beste vriend”… Ben je nieuwsgierig hoe dit erotische verhaal afloopt? Lees dan vlug verder!

Erotische verhalen – mijn beste vriend

Het is een maand geleden sinds ik mijn beste vriend gezien heb. Hij is op zakenreis en wist niet zeker wanneer hij terug zou zijn. Het is verschrikkelijk hoe erg ik hem mis, we sturen en bellen wel dagelijks uiteraard maar de laatste paar dagen hoor ik hem zelden tot niet. Hij zit op een congres, althans dat heb ik besloten. Ik weet niet zeker wat zijn planning is, maar het is de enige verklaring waarmee ik kan leven. Ik mag er niet aan denken dat er met hem iets gebeurd zou zijn… of dat hij iemand heeft leren kennen daar in Nieuw-Zeeland.

Wat er erger is kan ik niet met zekerheid zeggen, horen dat hij naar daar zou verhuizen of hem met iemand anders zien. Het is weer de typische liefdesverhouding bij mij, hoe kan het ook anders? Gevoelens hebben voor je beste vriend, die daar uiteraard, niets vanaf weet. Typisch ik. Het is al enkele jaren zo, en daar kan ik mettertijd beter mee om. Niels en ik zijn als beste vrienden sinds het middelbaar. Dit jaar vieren we ons vijftiende vriendschapsjubileum, zoals we het o-zo-graag noemen. Toen hij communicatiemanagement ging verder studeren en ik koos om te gaan werken in de winkel van mijn ouders, hebben we een tijdje samengewoond, om het niet riskeren dat we elkaar uit het oog zouden verliezen door onze verschillende levensritmes. Toen hij afstudeerde heeft hij een loft gevonden op een tiental minuutjes van bij mij, en zo is het nu al een drietal jaar. Gezellig, dicht bij elkaar maar niet altijd in elkaars ‘personal space’. Ik heb sinds de eerste maanden van onze ‘co-housing’ gevoelens voor hem, en die groeien met de dag, heb ik zo het gevoel. Ik zucht bij de herinnering aan zijn heldere groene ogen, met een bruine tint en knuffel mijn hoofdkussen. Ik had niet gedacht dat ik hem zo erg zou missen als ik twee dagen niets van hem zou horen.

Single zijn met gevoelens voor je beste vriend is zeer sterk af te raden, neem het van mij aan… Ik ben niet echt van die ‘one night stands’ of ‘friends with benefits’ dus mijn geile nachten spendeer ik helaas alleen. Nuja… uiteraard wel met het nodige gezelschap aan speeltjes die ik onder mijn heb liggen. De satisfyer love triangle is daarbij mijn favoriet, de kracht van dat ding is gewoon zo intens… Ik betrap me erop dat ik mijn benen dichtklem rond mijn donsdeken en merk dan pas het pulserende gevoel op tussen mijn benen. Ook dat nog. Ik probeer de geile gedachten uit mijn hoofd te dwingen door wat te lezen op mijn gsm, maar dat blijkt niet te helpen als ook de personages in het boek aan een spannend avontuur beginnen. Het gevoel wordt alleen maar erger, dus besluit ik om dan toch maar even de batterij van mijn favoriete speeltje na te kijken. Soms heb je gewoon meer zin in speeltjes dan in huid op huid. En zucht van opluchting verlaat mijn lippen als ik hem verbind met de satisfyer app op mijn gsm en ik 85% zie staan. Het duurt niet lang voor ik een goede porno video heb aangeklikt, en de mond van het speeltje rond mijn gevoelige clit heb geplaatst. De video speelt af op de bovenkant van mijn scherm terwijl ik de luchtdrukfunctie handmatig bedien. De man in de video trekt zijn vriendin naar de rand van de zetel, duwt haar benen open en duikt praktisch naar beneden. Hij neemt haar clit in zijn mond en zuigt eraan terwijl hij haar borsten kneedt. Ik kreun zacht terwijl ik de luchtdrukstand iets hoger zet, en voel mijn heupen onvrijwillig naar boven duwen, hopeloos opzoek naar meer.

Mijn gedachten dwalen af naar Niels zijn lippen, hoe het zou voelen als hij hetzelfde deed bij mij, als wat ik nu op mijn scherm zag. “Fuck…” Ik zucht in genot en besluit om mezelf wat meer te plagen. Niels is een dominanter type, en van wat ik kan opmaken uit zijn verhalen houdt hij er wel van om iemand te doen smeken voor hun genot. “N-Niels- ugh.” Ik verlaag de setting terwijl ik me inbeeld dat Niels met de app aan het spelen is, totaal in controle over mijn sensaties, plezier en climax. Een drukkend gevoel begint zich langzaam maar zeker te vormen in mijn onderbuik, mijn clit pulseert uit nood aan een orgasme en mijn benen trillen uit zichzelf. ‘Nog niet…’ hoor ik Niels mentaal zeggen, terwijl de vibraties en druk nog meer verlaagd worden. Ik kreun in frustratie en voel mijn lichaam hopeloos duwen tegen het speeltje, op zoek naar de zoete ontlading. De deurbel haalt me uit mijn trans en zo snel ik kan duw ik het speeltje uit, zet ik het geluid van de video af en trek ik mijn legging weer op. “Oh mijn God…” Ik probeer me te focussen op mijn ademhaling terwijl ik naar beneden ren. De deurbel galmt een tweede keer door het huis en ik from gefrustreerd. Mijn lichaam in protest tegen de plotse onderbreking, mijn string is nat en plakkerig tegen mijn zachte huid gedrukt. Ik doe de deur open en verslik me in mijn eigen speeksel terwijl ik Niels recht in zijn prachtige ogen aan staar. “Hey! Jij hebt precies een spook gezien.” Lacht hij, terwijl hij me dicht tegen zijn lijf aantrekt. Ik forceer mezelf om hem terug te knuffelen, en adem diep in. Mijn lichaam wil schreeuwen, zijn geur dringt me binnen en verergerd mijn geile toestand alleen maar. “Wat doe jij hier?” Hij lacht zacht en kijkt me met een opgetrokken wenkbrauw aan. “Verassing? Je bent precies niet blij me te zien?” Ik lach zacht en ga met hem op de zetel zitten. “Tuurlijk wel! Gewoon heel verrast. Ik dacht dat jij op een conferentie zat of zo?” Hij schudt zijn hoofd en trekt me op zijn schoot voor knuffels. Iets dat we praktisch altijd doen als we samen op de zetel zitten. Of wel ik op zijn schoot, ofwel iemands hoofd op de ander zijn schoot als we liggen. Ik voel een koude rilling over mijn rug lopen als mijn doorweekte string tegen mijn gevoelige clit gedrukt wordt. Hij legt blij uit dat hij op het vliegtuig zat en dat hij vergeten was zijn gsm op te laden dus niet kon antwoorden met de overstap. Het enige waar ik aan kan denken op dit moment, is helaas is niet zijn verklaring. Ik heb een legging aan… met een doorweekte string. Het gaat niet lang meer duren voor ook mijn legging nat wordt en dan ook zijn jeans zal volgen. Ik probeer me wat te verzetten maar zijn armen om mijn middel weerhouden me daarvan.

Verdorie Niels… “Goed, dat maakt eigenlijk allemaal niet uit, laten we over gaan op traditie. Eerst film of eerst spelletjes?” Ik knipper verbaasd mijn ogen om mijn trans te doorbreken en “hmm” terwijl ik de opties overweeg. Als hij een film kiest waar een pikante scène in voorkomt… dan ben ik echt gekloot… “Eerst een spelletje! Dat is socialer, maar ik moet je helaas wel meedelen dat ik wacht op mijn nieuwe kast en dus alle spelletjes ergens in een doos op zolder zitten.” Hij schudt zuchtend zijn hoofd en kijkt me indringend aan. “Dan maar back to basics met waarheid durven of doen, zeker?” Ik haal mijn schouders op en knik. “Goed, begin jij maar. Waarheid.” Hij prult wat met mijn losse shirt terwijl hij nadenkt. “Wat is je wildste seksuele ervaring waar ik niets van weet?” Ik rol mijn ogen met een glimlach en denk even na. Ik had moeten weten dat we niet de ‘safe for work’ versie zouden spelen, die vinden we beiden maar saai. “Ik heb ooit gemasturbeerd in de tuin en de overbuurman heeft me begluurd.” Zijn ogen vergroten en zijn mond hangt open. “Waarom weet ik daar niets van!” Ik lach zacht en haal mijn schouders op.  “Je hebt het nog nooit gevraagd.” “Ik wil details!’ Ik schud lachend mijn hoofd en voel dat mijn string alleen maar natter en kouder aanvoelt. “Ik werd er echt enorm opgewonden van, hij heeft me zelf gefilmd op een bepaald moment. Ik zag dat hij hard werd en zichzelf begon te strelen, waardoor ik een nog intenser gevoel kreeg. Het was echt heel geil.” Hij knikt en tikt dan tegen zijn lip. “Waarheid.” Ik grijns en zie hem meteen zuchten. “Niet weer!” Ik knik met een grinnik en stel de vraag die hij oprecht haat. “Waar ben jij je maagdelijkheid verloren?” Hij zucht en mompelt zijn antwoord. “Toilet in een dancing.” Ik giechel en schud mijn hoofd betuttelend. “Nielsje toch.” Ik weet dat hij er niet trots op is, maar hij heeft geen spijt van de ervaring, gewoon eerder van de plek. Ik plaag hem er dus uiteraard graag mee. “Waarheid.” “Wat is je wildste fantasie?” Ik bloos en hoef geen twee seconden na te denken voor ik antwoord. “Ik wil gedomineerd worden, geplaagd, gestraft wanneer nodig.” zijn ogen kleuren wat donkerder bij het horen van mijn antwoord, fuck dat is sexy… “Durven.” Ga ik zacht verder. “Ik daag je uit om te strippen en te knielen.” Ik frons maar voel me onbewust wel mijn spieren opspannen. “W-wat?” Hij humt terwijl hij me doordringend aankijkt. “Je hebt me wel gehoord.” Ik sta recht op onstabiele benen en trek mijn kleren uit.

Hij steekt zijn hand op als ik enkel nog in string sta en haalt zijn wijsvinger erachter, om me zo dichter naar hem toe te trekken. “Dacht je nu echt dat ik dat niet door had?” Ik bloos terwijl hij zijn vinger naar beneden laat glijden, langzaam tussen mijn benen over mijn natte string. Een rilling gaat door me heen als hij rustig over mijn gezwollen clit streelt. “Kniel.” Ik ga meteen op mijn knieën zitten en kijk hem afwachtend aan. “Goed zo.” Zijn lage stem stuurt rillingen door heel mijn lijf, als ik daarnet nog niet op ontploffen stond dan is dat nu zeker wel het geval. Ik laat mijn ogen afdwalen naar beneden en duw mijn bovenbenen dichter tegen elkaar als ik de bult zie in zijn broek. “Like what you see?” Mijn ogen schieten meteen omhoog terwijl ik de warmte over mijn gezicht voel kruipen. “Proef maar is, hij bijt niet.” Zegt hij met een diepe, met lust gevulde stem. Ik ga met mijn handen over zijn gespierde bovenbenen en kruip wat dichterbij terwijl ik de rits naar beneden haal. De knoop springt los onder de druk van zijn erectie en zijn onderbroek staat strak gespannen. Ik ga met mijn vinger langs de uitlijning van zijn erectie en lik mijn lippen. Hij beweegt vrolijk onder mijn aanraking en gromt ongeduldig. “Niet plagen.” Ik trek zijn boxer uit en sluit mijn lippen rond zijn eikel. Hij kreunt door de warmte en grijpt mijn haar vast. “Fuck.” Ik kijk op in zijn ogen en ga wat sneller, terwijl ik meer en meer van hem in me op neem elke keer dat ik naar beneden ga. “Oh god…” zijn kreunen weergalmen in mijn hoofd waardoor ik enkel nog maar geiler word. Ik verhoog het tempo en zuig mijn wangen naar binnen waardoor ik het smaller maak voor hem. Hij kreunt en ik proef wat voorvocht dat uit zijn eikel komt. “Niet stoppen, verdomme- oh!” Ik blijf exact doen wat ik deed en voel niet veel later zijn warme zaad in mijn mond spuiten.

Een luide kreun vult het huis terwijl ik langzaamaan vertraag tot ik stop. Ik slik het door en glimlach als hij met zijn duim wat restjes van mijn lippen veegt. Ik zuig zijn duim schoon en hum zachtjes. “Kom hier.” Hij trekt me op zijn schoot terwijl hij zichzelf langzaam aftrekt. Zijn lippen zuigen zich vast rond mijn tepel en zuchtend leun ik dichter tegen zijn warmte aan, zachte kusjes worden op mijn borsten geplaatst. “Waarover was je aan het fantaseren? Wat maakte je zo opgewonden?” Ik kreun zacht terwijl hobbelt zijn vrije hand mijn clitoris streelt. “Fuck, Niels…” hij stopt zijn hand en wacht ongeduldig tot ik antwoord. “Ik dacht aan jou, hoe het zou voelen om door jou bevredigd te worden…” hij grijnst trots en kust me liefdevol terwijl hij weer over mijn clitoris streelt. Ik schuur tegen zijn hand aan en kreun in het kussen. Ik kan echt niet meer wachten, ik heb hem NU nodig! Hij lijkt mijn gedachten te kunnen lezen want hij plaats zichzelf tegen mijn natte opening en duwt langzaam omhoog. Ik kreun en probeer me te focussen op de kus maar dat wordt moeilijker met de seconde. Hij glijdt makkelijk bij me naar binnen en begint een spoor van kusjes te plaatsen naar mijn nek, tot mijn schouder en terug naar boven. We zoeken naar het perfecte ritme en kreunen in elkaars nek. Mijn hoofd rust in zijn nek plooi waar ik af en toe een kus op plaats. Zijn hand op mijn billen helpen me bij het behouden van het ritme en door de lange opvoeding van mijn orgasmen, en zijn gevoeligheid van het recente orgasme zorgt ervoor dat we binnen de acht minuten beiden klaarkomen met een luide kreun van elkaars naam. Ik vertraag langzaamaan en zucht een gelukzalige zucht.  “Dankje…” mompel ik in zijn nek, terwijl we onze ademhaling proberen te normaliseren. “Wat betekent dit voor jou Niels?” Vraag ik na een tijdje aangename stilte waarin hij rustig over mijn billen streelt. “Ik zie je graag.” Zegt hij zacht, onzeker over hoe ik hierop ga reageren. “Echt?” Ik lach zacht met mijn eigen verbaasde reactie en kijk hem met een glimlach aan. Ik streel zachtjes over zijn wang terwijl ik in zijn ogen kijk. “Ik jou ook… al heel erg lang.”

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags erotische verhalen

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant