Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Erotische verhalen - het ongelukje bij de huisarts - banner

Erotische verhalen – Het “ongelukje” bij de huisarts

Geschreven door   22 september 2022
22 september 2022     reageer op artikel Reageer

Deze week in erotische verhalen. Fabienne heeft een saaie afspraak ingepland bij de huisarts. Ze kijkt er een beetje tegenop. Totdat ze hoort dat hij afspraak is verzet naar een avonddienst van Huisarts Mateo De Groot. Wie deze sexy huisarts is wist ze snel genoeg, in de behandelkamer is namelijk een klein “ongelukje” gebeurd. Ze kon zijn diepblauwe ogen, lekkere geur en strakke kaaklijn niet weerstaan. Zo’n enorm geil moment in de huisartsenpraktijk vergeet ze nooit meer..

Het is 8:00 ochtends en de afspraak met de huisarts staat op 9:00 gepland. Hier kijk ik een beetje tegenop, altijd diezelfde vrouw met een stinkadem. Komt ze weer zo dichtbij zitten in mijn comfortzone, daar heb ik nou eigenlijk helemaal geen zin in. Maar goed, ik had te veel in de zon gezeten deze vakantie. Dus wilde even een plekje op mijn wang laten controleren.

Alsof de duivel er mee speelt.. Word ik een paar minuutjes later gebeld door de huisarts. Goedemorgen Fabienne, je afspraak om 9:00 ochtends komt te vervallen. De dokter heeft coronaklachten en komt daarom voor de zekerheid niet. Ik kan een vervolgafspraak inplannen? Het is dinsdag, dan werkt onze arts, “Meneer Mateo De Groot” altijd tot 20u door. Zal ik je het laatste halfuur in plannen? Ik antwoord gulzig “Ja prima!”. Ik dacht, alles beter dan die vrouw die in mijn comfortzone komt. Ben ik selectief? Misschien een beetje, maar ik ben wel erg gesteld op mijn comfortzone. Het liefst heb ik een korte videocall op afstand. Dat doe ik immers toch de hele dag voor werk vanuit huis.

Ik vroeg mij nu wel af wie deze mannelijke arts was. Heb ik hem al eens zien lopen? En is het erg dat ik mij afvraag of hij ook in het echt zo groot is zoals zijn achternaam?… Wellicht niet maar is hij ergens anders groot… Oh nee Fabienne. Dit kan echt niet. Bij de gedachtegang word ik stiekem al een beetje nerveus, maar niet op een vervelende manier.

Einde van de dag, ik heb mijn fiets netjes in het fietsenrek voor de praktijk gezet. Er is gewoon niemand, normaal staat deze helemaal vol. Ik loop door de klapdeuren en daar komt meteen een lange knappe man voorbij gelopen, gemiddeld lange donkere haren. Donkerblauwe ogen en een strakke kaaklijn, wow… zou dat meneer de groot zijn. “Hai” roep ik verlegen. Ik kom voor een afspraak voor een plekje op mijn wang. Waarop arts Mateo met een zwaardere zwoele stem antwoord. “Ey welkom! Ja ik heb nog wel een plekje vrij voor je wangetje hoor.” Ik loop een beetje rood aan, ligt het aan mij of klinkt dit enorm opwindend.

Arts Mateo roept: Fabienne was het toch? Kom maar met mij mee. Ik zeg lachend, ja volgens mij zijn er niet veel andere artsen momenteel he. Waarop Mateo kort antwoord, klopt. Ik ben de enige. De gedachtegang dat ik zo alleen met een sexy huisarts in een klein kamertje zit geeft mij een enorm opwindend gevoel, ik loop weer een beetje rood aan. Mateo gaat tegenover mij zitten op de rand van de ligbank. Alleen het geknisper van dat papieren laken wat over de bank getrokken is vind ik nogal storend. Maar het gevoel dat hij zo dicht bij zit en zijn vinger over mijn wang laat glijden is enorm sexy. Ook fijn is dat hij niet uit zijn mond stinkt maar juist enorm lekker ruikt.

Ondertussen dat hij het plekje op mijn wang uitbundig aan het bekijken is, kijk ik een beetje omhoog naar zijn diepblauwe ogen, strakke kaaklijn en golvende haren. Heel langzaam laat ik mijn ogen langs zijn mond glijden en kijk ik naar zijn brede schouders en borstkast. Dat ziet er niet verkeerd uit, zijn witte jas is een beetje open. Daaronder heeft hij een polo waar ik zijn knoopjes geheel open zijn, ik zou hem wel willen zoenen dacht ik bij mezelf.

Dat moment zegt hij: Wil je even meekomen? Ik wist niet wat mij overkwam. Echter wilde hij helaas alleen dat ik voor het raam kwam staan. Zo kan hij het plekje in het “natuurlijke” buitenlicht kon zien.. Ik sta op en loop richting het raam, ik liep echter per ongeluk met mijn voet tegen poot van de bank. Ik raakte uit evenwicht en viel tegen zijn borst aan. Sorry! Zei ik, maar ik hield hem stevig vast. Zijn brede armen sloegen uit reflex even om mij heen. Nu wist ik het zeker, de spanning is er. Hij voelt heerlijk warm aan en ik kijk hem lang aan in zijn blauwe ogen. Er hangt net een plukje donker haar voor, hij komt met zijn gezicht dichterbij om nog eens te kijken naar het plekje. Ik kom ook dichterbij en alsof ik mezelf niet kon beheersen kuste ik hem op zijn lippen.

Hij trok geschrokken terug en zei dat dit eigenlijk echt niet kan, je bent mijn patiënt. Ik zei, “nee hoor.. Mijn vaste huisarts is hier niet”. We beginnen hevig te zoenen en het voelt en er word een tongballet uitgevoerd die ongekend was. Ik kon niet geloven dat dit nu echt gebeurde. Alleen bij de zoenen voelde ik mijn slipje al nat worden. Mateo pakt mij om mijn middel vast met zijn grote handen en zet me op de “behandelbank”, ik kan het niet meer houden en trek zijn witte jas uit. Nu zie ik zijn polo die strak staat van zijn spieren. “uit die polo” zei ik zachtjes in zijn oor. 1 minuut later ligt hij boven op zonder shirt, we zijn aan het zoenen, hij hijgt zachtjes in mijn nek. Kust mijn oorlel en likt mijn nek. Mijn slipje is zowat doordrenkt op dit moment. Hij laat zijn handen over mijn borsten glijden en gaat langzaam naar beneden. Met zijn hand gaat hij langs mijn bovenbeen en langzaam richting mijn binnen been.

Hij doet langzaam mijn benen uit elkaar en gaat met zijn hand over mijn slipje. Hij voelt dat het al enorm nat is en glijd langzaam zijn vingers langs mijn schaamlippen. Langzaam gaat er een vinger bij mij naar binnen, het voelt overheerlijk, fout maar ook zo enorm geil. We kunnen beide niet meer wachten, hij trekt zijn broek uit en ik doe mijn slipje opzij. Er komt een grote harde lul tevoorschijn, het topje is ook een beetje nat. Hij gaat bij mij naar binnen en begint rustig opbouwend te stoten. Wat een enorm lekker gevoel. Ik begin te kreunen en zeg “harder” met een zachte zwoele stem. Hij luistert ook nog… Maar dan stop hij ineens. Ik kijk hem een beetje vragend aan.

Voordat ik iets kon zeggen begint hij mijn vagina te zoenen, daarna likt hij mijn clitoris zachtjes op en neer. Ik voel zijn baard een beetje prikkelen langs min benen. Hij doet er een vinger bij om mijn g-spot te stimuleren. En zuigt nu zachtjes aan mijn clitje. Hij zegt met een rustige stem, vind je dit lekker? Ik kan alleen maar kreunend “jaah” kreunen. Ik dacht stiekem: Dit is zelfs nog lekkerder dan dat mijn satisfyer het doet.

Hij bouwt de snelheid langzaam op, mijn vagina begint steeds natter te worden, ik zeg dat ik bijna kom. Dat moment stop hij alweer!? Ik wil dat hij doorgaat. Echter duwt hij nu zachtjes weer zijn harde penis naar binnen. “Meneer De Groot doet zijn achternaam wel eer aan”. Hij bouwt het de snelheid op, we zweten en glibberen over de behandelbank. Ik kom nu boven op hem zitten en hij pakt met een hand mijn borst en met de andere hand mijn kont vast. Mijn benen glijden over die van hem, ik duw hem naar achter op de bank en hij ligt nu op de behandelbank en ik zit bovenop en zeg zachtjes lachend “zo, nu ga ik jou eens even een behandeling geven”. Ik wist dat de missionaris een leuk standje was, maar dit is zo spannend… Mijn vocht loopt over zijn ballen heen, het is een enorme kletsnatte boel. Maar de seks is zo f*cking lekker. Ik kom bijna klaar en hij begint harder te stoten met twee handen op mijn billen. Dit kon ik niet tegenhouden maar ik kom in schokkende bewegingen klaar.

Op dit moment kruip ik langzaam van hem af en pak ik zijn vochtige penis vast, ik begin hem zachtjes af te trekken met een draaiende beweging. Hij kronkelt ook een beetje, ik zuig zachtjes aan het topje van zijn eikel. Daarna begin ik de snelheid te verhogen en begin ik harder te zuigen in combinatie met draaiende bewegingen komt hij klaar in mijn mond. Ik ben hier echter niet vies van en slik dit gewoon door. We kijken elkaar aan en kruipen nog eventjes langs elkaar in een knuffelende positie. Arts Mateo De Groot geeft mij een kus op mijn voorhoofd, ik voel me een gelukkige meid. Nu zegt hij met een lachende zware stem, het plekje op je wang ziet er trouwens prima uit, haha. Ik moet ook lachen en vraag of we dit niet vaker kunnen doen. Hij reageert rustig met een zwoele stem. “Fabienne, laten we eens gezellig wat drinken. Wie weet komt er naast dit spannende avontuur nog iets mooiers uit”. Voor mij was dit al een enorm spannend avontuur, maar wie kan het zeggen. Wellicht zit er meer in dan een “ongelukje”.

Aanbevolen producten

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags erotisch erotische verhalen orgasme sex vagina verhalen

Reacties

  1. reactie

    Goed verhaal

    Geschreven door Fer op 6 oktober 2022

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant