Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Erotische verhalen - De ongepaste flirt..

Erotische verhalen – De ongepaste flirt..

Geschreven door   23 maart 2023
23 maart 2023     reageer op artikel Reageer

Dit erotische verhaal gaat over een jonge vrouw genaamd Sofie die na haar afstuderen vrijwilligerswerk gaat doen bij een festivalorganisatie om evenementen te helpen opbouwen. Haar vriend Tommy werkt ook voor de organisatie en staat haar op te wachten voor haar eerste dienst. Op het kantoor ontmoet ze de producent van het festival, Joris, die haar aandacht trekt met zijn zelfverzekerde houding en knappe uiterlijk. Sofie bestudeert hem terwijl hij de taken voor de dag opnoemt en vraagt zich af hoe het zou zijn om met hem te zijn.

Toen Sofie vlak voor de zomer haar masterstudie criminologie had afgerond was ze uitgeput van het studeren. Het laatste jaar van haar master had ze zich vooral thuis opgesloten, ze had zo veel stress gehad dat ze slapeloze nachten had. Ze had het gevoel in een mentale dip te zijn beland. Haar vrienden zag ze weinig, ze had veel sociale aangelegenheden, feestjes en gezelligheid gemist. Toen haar vriend Tommy vroeg of ze zin had om bij de vrijwilligerswerk te doen gedurende de zomer zei ze zonder aarzelen ‘Ja’. In oktober zou ze starten bij een bank, als fraude expert. Gedurende de zomer zou ze de festivalorganisatie waarvoor Tommy werkte, helpen met het opbouwen van grote evenementen. Het zou een zomer zijn vol hard werken, gevolgd door veel plezier. Onkosten, toegang tot feesten, en het verblijf zouden geregeld zijn. Ze keek uit naar een laatste zomer om vol extase te dansen op evenementen als Lowlands en Mysteryland.

Sofie meldde zich in alle vroegte voor de eerste dienst bij het kantoor, Tommy stond haar op te wachten in zijn werkkleding. Ze kende Tommy al sinds de middelbare school, het was een goede vriend geworden. Ze stonden door dik-en-dun voor elkaar klaar. Tommy was, net als zijzelf, 27 jaar. Hij was lang, met brede gespierde schouders, hij had blond vol haar, een ongeschoren licht baardje en felblauwe ogen. Het was een knappe jongen om te zien, hij was als een broer voor haar. ‘Zo, Soof, ben je er klaar voor?’ Begroette hij haar lachend. ‘Je mag vandaag decoratie gaan maken, schilderen van panelen en teksten. Maar eerst gaan we een kop koffie drinken in het kantoor.’ Ze reageerde kort instemmend. Sofie was het vroege opstaan en de drukte niet goed gewend en liep gedwee mee naar het kantoor. Het beloofde een warme dag te worden, het was om 07:30 s’ Ochtens al zo aangenaam dat ze spijt had van de lange, zwarte werkbroek die ze aan had gedaan. Haar lichtbruine, krullende haar had ze in een rommelige knot omhooggestoken. Sofie had een klein, slank en fijn postuur, met opvallend ronde billen. Haar gezicht was fijntjes, her en der viel er een krullende pluk haar in haar gezicht. Ze had lichte sproetjes en groene ogen. Haar uiterlijk kon omschreven worden als schattig en lief. Ze droeg natuurlijke make-up en had volle roze lippen.

Eenmaal in het productiekantoor aangekomen stond er een enorme groep werknemers en vrijwilligers. Het overgrote deel van de werknemers was mannelijk. De vrijwilligers mochten zelf kiezen welke dagen ze zouden komen werken. Op dit festival zou Sofie 4 dagen aan het werk zijn, voordat ze een paar dagen vrij op het festival zou kunnen feesten. Een enkele collega van Tommy was al een bekende voor Sofie. Ze liep enthousiast op de bekenden af en begon geanimeerd te kletsen. Na ongeveer 15 minuten kwam de producent van het festival, Joris, binnenwandelen met de taakverdeling. Hij trok direct Sofie’s aandacht met zijn donkere warrige golvende haar, lichte ogen, en donkere slordige baardje. Hij droeg een zwarte trui met het logo van het festival erop, een portofoon aan zijn werkbroek en begroette het vaste personeel lachend. Hij begon de taken van de dag op te noemen en checkte of er nog bijzonderheden waren. Sofie luisterde niet naar wat hij te zeggen had, ze was hem aan het bestuderen. Ze zag hoe hij met een zelfverzekerde toon de planning oplas en iedereen aanstuurde. Hij genoot van een zeker aanzien, zijn werknemers leken tegen hem op te kijken. Ze zag hoe Joris duidelijk, maar vriendelijk lachend zijn werknemers aanstuurde. Ze gokte dat hij misschien een jaar of 10 ouder zou zijn. Sofies hoofd dwaalde af naar zijn vriendelijke gezicht en lippen. Ze vroeg zich af of zijn rommelige baardje zou kietelen tegen de binnenkanten van haar benen.. En hoe hij uit zijn ogen zou kijken als ze haar handen in zijn haren begroef en hem in de juiste richting zou duwen. Ze glimlachte onwillekeurig en voelde een lichte blos op haar wangen komen. Ze werd zich bewust van haar afleidende gedachten en sprak zichzelf mentaal toe: -Ho! Sofie, dit kan niet. Je seksleven heeft veel te lang stil gestaan. Doe er wat aan maar dit is Tommy’s werkgever, dat kan echt niet.- Ze schudde even kort haar hoofd om zichzelf weer terug te brengen in de realiteit. Sofie verbaasde zichzelf over de gedachten die ze had. Ze had de afgelopen maanden geen seksuele contacten gehad, ze was er veel te druk en gestrest voor geweest. Eigenlijk wist ze ook niet meer goed wanneer ze voor het laatst had gemasturbeerd. Haar seksuele behoefte leek een beetje weg te zijn geweest.

Voor ze het wist werden de verschillende teams aan het werk gezet. Sofie begon met het schilderen van panelen en wegbewijzering. Bordjes voor langs de paden. De zon scheen al fel zo rond een uur of 11. Halverwege de dag werden de vrijwilligers opgeroepen om te lunchen. Sofie bleef wat achter. Ze was zo in haar werk verzonken dat ze niet doorhad dat het lunchtijd was en iedereen al was vertrokken. Ze schrok op toen ze een vriendelijke mannenstem hoorde: ‘Hey, wat doe jij nog hier? Moet jij niet gaan eten?’ Het was Joris, die in een terreinwagen reed. Ze keek verschrikt op en liet een zaag uit haar handen vallen. ‘Oh Shit!’ Reageerde ze, terwijl ze direct bukte om de zaag op te pakken. Joris sprong uit zijn wagen en liep naar haar toe. ‘Jij bent die vriendin van Tommy, toch? Ik ben Joris.’, ze keek met een rood aanlopend gezicht op terwijl ze stamelde ‘Ja, klopt, Sofie.. Aangenaam.’ Ze keek hem recht aan in zijn ogen, hij lachte vriendelijk en zei ‘Kom, het is allang lunchtijd, ik ben onderweg naar de catering, wil je meerijden? Het is best een stukje lopen.’ Ze ging op zijn vriendelijke aanbod in en klom in de kleine terreinwagen.

Terwijl ze naast Joris in de terreinwagen zat voelde ze de spanning stijgen, ze zaten dicht op elkaar. De zon was zinderend vandaag. Ze voelde dat ze het nog iets warmer kreeg van zijn nabijheid. Onderweg kletsten ze wat over algemene zaken, hij vroeg haar naar de reden dat vrijwilligerswerk kwam doen. Hij vertelde over zijn diverse werk binnen de festivalbranche, en de lange dagen die hij maakte. Terwijl hij schakelde strookte zijn hand tegen haar bovenbeen aan. Ze voelde een tinteling door haar lijf gaan en keek naar zijn knappe gelaatstrekken. Zijn haar zat warriger dan vanochtend, hij had zijn trui uitgetrokken en droeg een strak, zwart shirt, dat onder het stof en vuil zat. Zijn biceps en brede schouders kwamen goed uit het shirt. Ze maakten een scherpe bocht en Sofie vloog dichter tegen Joris aan. Ze verloor haar evenwicht en uit instinct pakte ze zijn bovenbeen om zich rechtop te houden. Ze keek hem recht aan en kleurde rood terwijl de ‘Oh, sorry!’ mompelde. Ze rook een vleugje van zijn parfum, hij rook kruidig met een licht zoete ondertoon. Hij lachte en zei grappend ‘Denk je dat je zomaar op schoot mag komen liggen?’ Sofie’s wangen kleurden nog roder, haar hart begon harder te slaan. Was hij haar nou aan het uitdagen? Voelde hij deze spanning ook? Ze keek hem recht aan en zei ‘Nou, ik moet je toch op een manier bedanken voor de rit?’ Ze liet een korte pauze vallen en zag hoe hij haar met wat verbazing en een ondeugende lach aan keek, ze vervolgde haar zin grappend: ‘Oh? Doen je overige medewerkers dat niet dan?’ En keek hem vervolgens heel onschuldig aan. Hij lachte hardop om de opmerking terwijl ze weer recht op haar stoel ging zitten. Ze dacht echt te voelen dat de spanning tussen hen iets gestegen was. Helaas waren ze inmiddels bij de catering aangekomen en gingen ze ieder hun eigen weg. Sofie besloot haar lange broek om te wisselen voor een kapotte spijkerbroek met pijpjes tot net onder haar billen.

Tijdens de lunch voegde Sofie zich bij Tommy. Na de lunch kon ze Tommy de rest van de middag ondersteunen. Tijdens het werken besloot ze Tommy uit te horen over zijn collega’s, ze hoopte meer te weten te komen over Joris. Tommy vertelde over de borrels die er na werktijd werden gehouden, Sofie was ook welkom. ‘Vanavond om een uur of 19:00 stoppen we met werken, dan wordt er bier gedronken. Je blijft ook hangen toch?’ zei Tommy. ‘Ja, dat lijkt me leuk! Reageerde Sofie enthousiast. ‘En, ehm, wie zijn er allemaal? Zijn producenten zoals Joris daar ook aanwezig?’ Tommy lachte hardop: ‘Joris? Die werkt tot het einde door. Soms is hij er wel bij. Waarom vraag je dat? Ben jij geïnteresseerd in Joris?’ Tommy had haar door. Hij keek kort naar Sofie en wist het antwoord al. Hij lachte nog iets harder en zei: ‘Nou ik wens je daar succes mee. Als er iemand sterke normen over ethisch handelen heeft, is hij het wel. Daarnaast vraag ik me af waar hij de tijd vandaan zou halen, Joris is altijd aan het werk.’ De moed zonk Sofie in haar schoenen.

De avondborrel was direct na werktijd, bij het cateringgebouw. Iedereen liep in zijn vieze, stoffige werkkleding. Er was pizza, bier, en muziek, de mannen waren stevige drinkers. De borrels konden tot laat doorgaan, maar iedereen zou morgenvroeg weer moeten werken. Sofie was uitgeput na een dag fysiek werk en had besloten rustig aan te doen. Tommy had gelijk gehad, Joris was niet bij de borrel aanwezig. Ze besloot dat het misschien ook verstandig was om vroeg naar bed te gaan. Net toen Sofie haar laatste biertje open wilde trekken werd er over een portofoon omgeroepen:

‘Joris hier, ik heb een vrijwilliger nodig die een kniptang en tie-wraps mijn kant op komt brengen.’ Vanbinnen maakte Sofie een sprongetje, dit kon nog eens heel goed uitpakken. Ze keek Tommy aan, hij riep lallend: ‘Kijk, dat is mooi! Jij bent een vrijwilliger en wij zijn nu druk met bier drinken, succes Soof!’ Sofie protesteerde heel licht, voor de show natuurlijk, en gaf haar biertje theatraal aan een van de collega’s. ‘Oké, ik merk dat ik mij nog moet bewijzen, maar waag het niet om al het bier op te drinken, hè!’ zei ze voordat ze de gevraagde spullen opzocht en zich naar Joris begaf.

Joris was nog alleen aan het werk bij een overdekt podium. Er was wat decoratie en afdekzijl naar beneden komen zetten en hij had de spullen nodig om dit weer vast te maken. Sofie kwam aangewandeld met de spullen en zag Joris op een stijger staan. ‘Oh fijn, dank je. Leg maar neer hoor.’ Reageerde Joris afwezig terwijl ze de spullen aangaf. ‘Zal ik je even helpen?’ Bood ze aan. Joris draaide zich naar haar toe en zei ‘Het zou dan wel sneller gaan. Maar ik wil je niet van je borrel beroven.’ Zei hij vriendelijk. ‘Zeg me maar wat je wil dat ik doe.’ Antwoordde ze resoluut. Ze klom de stijger op en hielp Joris met het vasthouden en vastmaken van het zeil en de decoratie. Toen ze klaar waren klommen ze naar beneden. Sofie’s voet bleef bij de laatste trede in een koord hangen, waardoor ze naar voren struikelde. Joris kon haar net opvangen. Ze belandde in Joris’ armen, haar handen op zijn borst, de zijne om haar middel. Ze keek omhoog terwijl Sofie zei: ‘Dit is nu de tweede keer dat ik in je schoot val.’ Joris keek haar aan met een flauwe lach op zijn gezicht. Ze voelde de spanning weer oplopen. Joris reageerde uitdagend: ‘Misschien moet je me dan toch maar eens gaan bedanken voor het vangen.’ Het was duidelijk dat hij de spanning tussen hen ook had opgemerkt. Dit was precies wat Sofie nodig had. Ze keek hem recht aan met grote ogen en zei met een zwoele stem: ‘Dat lijkt me meer dan gepast. Waar zat je aan te denken?’ Joris verstrakte zijn greep om haar middel, keek vluchtig om zich heen om te zien of ze echt alleen waren. En zei: ‘Wat ik in gedachten heb lijkt me niet gepast, ik sta technisch gezien boven jou..’

‘Dat maakt het alleen maar leuker.’ Antwoordde Sofie terwijl ze nog iets dichter naar Joris toe bewoog. Ze voelde hoe er een gevoel van lust door haar hele lijf heen schoot, haar pupillen verwijdden, haar lippen verlangden ernaar om gezoend te worden. Wat zou hij met haar in gedachten hebben? Joris slaakte een gefrustreerde zucht, hij boog zich naar Sofie’s oren en fluisterde ‘Als we dit doen, neem ik geen genoegen met zoenen. Ik wil je graag, maar wel op mijn manier. Kun je dat aan denk je?’ Zijn woorden veroorzaakten rillingen in haar lijf. Ze wilde niets liever. Ze voelde hoe zijn rommelige baardje in haar nek kriebelde. Ze wilde antwoord geven, maar voelde zijn lippen langs haar hals glijden. Er kwam een zacht gekreun uit haar keel. Sofie liet haar hand naar zijn hals glijden en draaide haar gezicht naar hem toe. Ze keek hem met halfgesloten ogen en een zachte lach aan en zei: ‘Ik doe precies wat je van me wilt.’ Joris trok haar naar zich toe en zoende haar wild. Zijn baard kriebelde haar gezicht, zijn tong gleed hongerig haar mond in. Joris legde zijn handen om de band van Sofie’s spijkerbroekje en trok deze strakker naar voren.

Ze voelde hoe dit ervoor zorgde dat haar string strakker kwam te zitten. Er schoten sensaties van genot door haar clitoris. Ze kreunde zacht en legde haar handen in Joris’ haar. Ze greep zijn haar vast. Waarop hij haar los liet, haar kin pakte en zei: ‘nah-ah, we doen het op mijn manier. Ik heb hier de controle.’ Sofie keek even verbaasd op, ze glimlachte en merkte hoe geil ze het vond dat hij haar terugfloot en de controle nam. ‘Waar wil je mijn handen hebben?’ Vroeg ze met een uitdagende blik, ze hield haar handen gewillig omhoog. ‘Goed dat je het vraagt.’ Joris pakte een tie-wrap uit zijn broekzak, pakte haar polsen vast en bond deze bijeen. ‘Zo, en nu meekomen.’ Hij leidde haar naar het podium, iets meer uit het zicht van het terrein. Joris zette haar tegen het podium aan met haar gezicht richting het podium. Hij kwam dicht tegen haar billen aan staan. Hij legde een hand zacht om haar hals en fluisterde: ‘Ja, vind je het lekker als ik de controle neem?’ vroeg hij hijgend met een geile ondertoon in zijn stem. Zijn hand gleed langs haar hals af naar beneden, moeiteloos haar shirt in en hij greep direct naar haar stijve tepels. Joris beet en kuste haar hals, terwijl hij zijn stijve tegen haar billen aan duwde. Sofie kreunde diep van genot. Ze voelde hoe haar clitoris tegen het kant van haar string aan kietelde, ze werd met de seconde natter. ‘Ja,. Ga door, neem me..alsjeblieft.’ Kreunde Sofie. Ze voelde Joris’ andere hand langs haar heup, hij maakte met een hand de gulp van haar broekje los en liet deze iets naar onder zakken. Hij liet zijn ruwe, grove vingers langs het vochtige kant van haar string glijden waarop Sofie luid kreunde.

‘Word je hier zo nat van?’ fluisterde hij met een diepe ondertoon in zijn stem. De vriendelijke ondertoon in zijn stem was verdwenen en had plaatsgemaakt voor een geile, diepe toon. Hij haalde zijn hand van haar tepel af. En schoof haar stringetje en broekje verder naar beneden, Sofie schopte deze uit. ‘En nu naar voren bukken.’ Droeg hij haar op. Sofie gehoorzaamde gewillig, boog iets naar voren en presenteerde daarmee haar mooie, ronde billen aan Joris. Joris spreidde haar benen iets, gaf haar een ferme tik op haar billen en kreunde goedkeurend. Hij liep zijn wijs- en middelvinger vanachteren langs haar vagina glijden. Spreidde haar schaamlippen iets en voelde hoe nat ze was.

Sofie kreunde instemmend. Ze voelde haar eigen vocht langs haar bovenbenen. Joris zakte door zijn knieën, hij stak zijn gezicht tussen haar benen en billen. Hij begon haar natte schaamlippen en vagina te likken. Zijn baardharen zorgden voor een heerlijk kriebelende sensatie. Hij liet zijn tong net iets haar vagina in glijden en likte zonder twijfelen het gebied tussen haar vagina en anus. Ze kreunde het uit ‘Ik.. ga zo komen.’ Ze hoorde een diep gegrom, Joris legde zijn wijsvinger op haar clitoris. Sofie voelde de trillingen door haar lijf schieten, ze hield het niet meer. Ze kwam schokkend klaar. Ze kreeg geen moment om bij te komen. Joris had in de tussentijd, ongemerkt, zijn riem en broek losgemaakt. Ze kreeg nog een paar ferme tikken op haar billen. Terwijl hij haar prees: ‘Goed zo, ik zie je graag zo gewillig.’ Ze vond het heerlijk. Op dit moment mocht hij alles met haar doen. Ze hoorde het geritsel van een condoomverpakking. Hij pakte haar heup vast en schoof zijn lul vanachteren in Sofie’s natte vagina.

Ze kreunde wederom. Ze was strak omdat ze zo lang geen seks had gehad. Hij voelde groot en diep. ‘Ooh, wat voel jij lekker strak zeg. Ik ga dit niet lang volhouden.’ Verzuchtte hij. Hij stootte diep in haar, in snel tempo. Keer op keer voelde ze hoe die heerlijke stijve lul haar vulde. Ze voelde haar benen week worden en begon iets te wankelen. ‘Blijf staan!’ gromde Joris. Ze wilde wel blijven staan maar ze hield het niet meer. Ze kreunde hard van genot en zakte weer iets door haar knieën. Joris kreunde. ‘Goed, als je zo graag wil zitten, draai de dan maar om, op je knieën. Dan kom ik over je heen.’ Sofie deed wat haar gevraagd werd. Sofie ging op haar knieën zitten met haar, nog vastgebonden, handen in haar schoot. Ze keek met grote, geile ogen naar Joris. Naar zijn stijve, grote lul. Ze kon zichzelf niet bedwingen en nam hem gewillig in haar mond. Hij kreunde van genot. Ze liet haar tong langs zijn eikel glijden, ze proefde haar eigen vocht op zijn schacht en liet zijn lul diep haar mond in verdwijnen, keer op keer. Hij kreunde steeds harder en wilder. Ze voelde dat zijn climax begon te naderen. Keek Joris heel even onschuldig aan en begon aan zijn eikel te zuigen. Ze vond het heerlijk om hem zo naar haar te zien kijken. Ze voelde hoe zijn lul begon te pulseren. Hij pakte haar schouders stevig vast en kreunde hard. ‘Ga door, niet stoppen!’ Ze zoog nog wat harder en sloot haar gebonden handen om zijn schacht. Meer had Joris niet nodig, hij hield het niet meer. Sofie keek tevreden naar hoe hij klaarkwam. Op dat moment dacht ze aan Tommy, hoe hij haar die middag nog succes had gewenst met Joris. En ze besefte zich dat dit nog een leuke zomer zou gaan worden.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags erotische verhalen

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant