Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Erotische verhalen - Brutaal Deel 2

Erotische verhalen – Brutaal (deel 2)

Geschreven door   2 maart 2023
2 maart 2023     reageer op artikel Reageer

Tijdens het eerste erotische avontuur in de gayclub heeft Lucy het een en ander ontdekt bij een andere mysterieuze jongedame. Echter heeft dit zeker zijn sporen achter gelaten… Wat op een onschuldige zoen leek, bleek snel al veel meer te zijn dan dit. Wacht niet langer en lees nu snel deel 2 van het erotische verhaal van Lucy.

Enkele dagen later stond er ook een borrel en etentje met de schoonfamilie gepland. Ik had niks meer vernomen van de jonge dame uit de gayclub. Zei en haar vriendin waren die avond plotseling vertrokken en lieten mij ontzettend opgewonden achter. Bij mijn schoonouders op de bank dacht ik nog kort aan het einde van die avond.

Toen ik die avond thuis was gekomen, sliep mijn vriend, Martin, al. Ik was echter nog zo opgewonden geweest dat ik onder de dekens was gekropen en hem pijpte tot hij kreunend, met een stijve ontwaakte. Waarna ik hem had bereden tot ik, druipend over zijn ballen, klaarkwam. Voorspel was niet nodig geweest, mijn slipje was zeiknat geweest van het eerdere geplaag en gezoen. Hierdoor gleed zijn harde penis moeiteloos naar binnen toen ik boven op hem was geklommen. Hij hoefde geen vinger uit te steken. Na de seks had ik Martin het minimale verteld. ‘Er was een meisje, we hebben even gekletst en ze kuste me.’ In plaats van te klagen reageerde hij nuchter ‘Als dat ervoor zorgt dat je mij zo half-slapend bereid, mag je dat vaker doen!’ Door deze reactie had ik niet het idee had dat hij iets wist van de vreemde uitspraak die ze had gedaan over ‘mijn vriend’.

Mijn gedachten dwaalden verder af naar de twee meiden, Amy en, hoe heette ze nou? Het frustreerde me dat ik haar naam niet wist. Wat zouden die twee met elkaar hebben gedaan die avond? Waren Amy’s grote borsten vastgegrepen en was er aan haar tepels gelikt? En wie was die jonge, geile meid. Ze leek het heerlijk te vinden om mij en Amy vriendin te bespelen.

Mijn schoonmoeder onderbrak mijn gedachten toen ze mijn glas wijn kwam brengen. Dit was niet het juiste moment om te fantaseren. Ik probeerde mijn gedachten erbij te houden.

Enige tijd later kreeg ik een berichtje: -Hey babe, dit is Romy. Haal je me vanavond op bij de gaybar? Snel beslissen. – Ik las het berichtje met enige verbazing. Eindelijk wist ik haar naam. Romy, en ze wilde vanavond opgehaald worden. Haar berichtje was duidelijk, en wat directief. Ik vond het lekker dat ze zo duidelijk maakte wat ze wilde dat ik deed. Ik twijfelde even, zou ik gaan? Het voelde alsof het een eenmalig aanbod was. Ik handelde spontaan. Ik appte terug: – Hoe laat wil je opgehaald worden? Zorg dat je wat leuks aan hebt. –

Ik dronk rustig mijn glas wijn leeg, en excuseerde me tegenover mijn schoonouders met een smoesje. ‘Oh nee, sorry, ik kan echt niet blijven voor het eten. Een vriendin heeft me nodig, het gaat niet goed met haar relatie.’ Zei ik met een wat bedrukt gezicht. Mijn schoonmoeder reageerde met empathie en drukte op mijn hart dat het belangrijk is om voor vrienden klaar te staan. Martin keek me vragend aan, waarop ik hem zei dat ik het later zou uitleggen. Hij maakte er geen probleem van. Ik negeerde het afkeurende stemmetje in mijn hoofd. Martin had immers gezegd dat ik het vaker mocht doen als ik hem geil zou bereiden. Hij bleef bij zijn ouders en ondertussen fietste ik snel terug naar huis.

Ik had nog een uur om me klaar te maken. Eenmaal thuis was ik iets gespannen, wat zou er straks gebeuren? Ik focuste me op het klaarmaken. Ik pakte een zwart setje lingerie uit mijn kast. Een zwarte brazilian met kanten randjes die mijn volle billen omlijsten, en een bijpassende zwarte bh zonder cups. Mijn tepels waren net niet zichtbaar door het zwarte, gebloemde kant. Hierover trok ik een spijkerbroek met wijd uitlopende pijpen aan, en een blauwe blouse met knoopjes. Ik keek nog eens in de spiegel om mijn make-up iets bij te werken. Mijn donkere ogen kregen een randje eyeliner en nog een extra lik mascara. Ik was zo goed als klaar toen ik een ongeduldig appje kreeg. Romy: -Ik wil dat je nu komt. Ik verveel me. Entertain me.- Ik keek geamuseerd en vol verbazing naar mijn telefoon. Ze wondt er geen doekjes om! Ik werkte nog snel mijn rode lippenstift bij en vloog de deur uit.

Erotische verhalen - Brutaal Deel 2

Zo’n kwartier later stond ik een paar meter voor de ingang van de gayclub, er was geen rij dit keer. Het was een wonder dat ze überhaupt open waren vandaag. Ik ademde diep in liep rustig naar binnen. Het was rustig binnen. Er hingen een paar oudere mannen aan de bar, de lichten stonden aan en ik zag een groepje meiden en jongens dansen. Ik herkende Romy aan haar korte haar en navelshirtje. Ze stond in het groepje, met haar rug naar mij toe. Ik liep naar haar toe en ze draaide zich om. Ze droeg een kort, lichtgroen shirtje met dolfijnen op de voorkant. Het leek alsof het zo van de kinderafdeling van de H&M vandaan kwam. Haar platte buik en navelpiercing waren goed zichtbaar. Ze begroette me door heel dicht bij me te komen staan en haar lippen net langs de mijne te laten bewegen. Ze zei zacht: ‘Laten we snel gaan.’ Ze rook zoet. In dit licht zag ik hoe haar gezicht vol zat met sproetjes. En dat ze haar groene ogen donker had opgemaakt. De donkere eyeliner en make-up verhulden niet hoe jong ze er uit zag.

Ze draaide zich om en pakte haar jas van een van de barkrukken. En duwde een bos bloemen in mijn handen. ‘Hou eens vast.’ Ze pakte mijn hand en trok me door de bijna lege club heen, en toen zag ik Amy staan. Ze keek wat bedrukt maar begroette me vriendelijk. Romy trok ongeduldig aan mijn hand ‘Kom, schiet op.’ Ik gehoorzaamde.
Eenmaal buiten gaf ik haar bloemen terug en vroeg ik om uitleg. ‘Wat gebeurde daar nou net, dat was toch Amy? En wat is het verhaal van deze bloemen?’ Romy pakte de bloemen zuchtend aan. ‘Ik heb ze van Amy gehad. Ze wordt te clingy. Het is gecompliceerd. Daarom ben jij er nu.’ Zei ze. Ik had zo veel vragen, maar voordat ik de kans kreeg om iets te vragen zei ze: ‘Nu genoeg over dit onderwerp, ik woon op loopafstand, hier links.’ Ik besefte me ineens dat ik met haar mee naar huis ging, en niet wist hoe oud dit jong uitziende meisje was. Ik stopte met lopen en zei ‘Wacht even.. Hoe oud ben je eigenlijk? Ik wil niet dat hier misverstanden over ontstaan.’ Ze lachte kort en zei spottend ‘Is dat waar jij je nu zorgen over maakt? Het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken is hoe je ervoor gaat zorgen dat ik onder de indruk van je ben. Als ik dat niet had gewild was je hier niet geweest.’ Ze was direct, ik was hierdoor verrast en uitgedaagd. Ik vroeg ‘En, wat wil je dan precies?’ waarop ze kordaat antwoordde ‘Ik wil dat je mee naar binnen gaat en als je aan mijn eisen voldoet mag je meer van me proeven.’ Ik had dit antwoord niet verwacht en kreeg een lichte blos op mijn wangen. Voordat ik kon reageren vervolgde ze haar verhaal: ‘Maar om je gerust te stellen, Ik ben 21.’ Het stelde me iets gerust, maar toch geloofde ik haar niet volledig. 

Ze opende de deur, ik moest 3 trappen oplopen. Ze had een zolderkamertje in een huis dat ze deelde met haar huisbaas. Ze zou een kop thee gaan zetten, terwijl ik het mijzelf comfortabel moest maken. Ondertussen keek ik rond in haar kamertje. Het was lang geleden dat ik op zo’n ongeorganiseerde studentenkamer was geweest. Mijn vrienden waren inmiddels allang hun studentenkamers uit, en in hippe appartementen getrokken. In de hoek van haar kamer stond een tweepersoonsbed met ernaast een kleine, gele bank. De kamer was beplakt met posters van rock en punk-bands, er lag een halflege pizzadoos op haar bureau, samen met lege glazen en borden. Er lagen hoopjes met kleding over stoelen en in de hoek. In haar kast lagen boeken over filosofie, psychologie en aardrijkskunde. Haar bed lag bezaaid met knuffels en kleurrijke kussens. Op een plank aan haar muur stonden planten en foto’s. Ik keek aandachtig naar de foto’s. Ik zag Romy, op een zonnige bestemming, ietwat boos kijkend naar de camera. Er waren foto’s van haar met lang, gevlochten haar. Ze was niet veel veranderd. Haar gezicht was nog net zo jong en meisjesachtig als op de foto’s. Ik ging zitten op de bank.

Romy kwam terug met twee dampende koppen thee. Toen ze de kamer binnenkwam kon ik haar eens goed bekijken. Ze droeg een visnetpanty onder een broek met grote gaten op haar knie en been. Ze had een slank figuur, dat benadrukt werd door haar kleine borsten. Ze droeg geen bh. Ik zag de contouren van haar tepels door haar lichte shirt heen. Haar grijs-blonde haar piekte boven haar schouders. Ze had sproetjes over haar hele gezicht. Ze was een mooie verschijning. ‘Ik ben benieuwd naar je. Vertel eens wat je doet.’ Vroeg ze terwijl ze naast me kwam zitten in kleermakerszit en nipte van haar kop thee. Terwijl ik vertelde over de algemene zaken in mijn leven hing ze aan mijn lippen. Toen ik mijn kop thee neerzette vroeg ik haar uitdagend of ze tevreden was met de antwoorden die ze had gehad. Hierop stond ze op, en klom ze op schoot. ‘Misschien’ zei ze mysterieus. Ze legde haar hand in mijn nek en kuste me zacht. Ik proefde haar warme, zachte lippen en pakte haar billen stevig vast. Ik trok haar dichter naar me toe en zoende haar innig, ik liet mijn tong in haar mond glijden en hoorde een zachte kreun. Ik voelde hoe ze haar heupen op mijn schoot heen en weer wiegde. Ik voelde de schurende stof tegen mijn vulva, waardoor er een warm gevoel doorheen schoot. Ze zoende me wilder, beet en sabbelde op mijn onderlip en kreunde terwijl ik in haar billen kneep. Ik pakte haar gezicht beet en zoende haar nek, ik zag een vage, licht paarse plek in haar nek en glimlachte. ‘Heb ik dat gedaan?’ Vroeg ik. ‘Uh-hu’ kreunde ze zachtjes. ‘Ik wil er meer. Maar niet daar.’ Zei ze met een zachte stem. Ze stond op van mijn schoot en pakte mijn hand. ‘Kom, voor het bed staan.’ Zei ze met een geile blik in haar ogen. Ze ging op het bed zitten en trok me aan mijn middel naar zich toe. Ze keek naar me op, met haar grote groene ogen en zei: ‘Je hebt te veel kleren aan.’ Ik keek haar strak aan, glimlachte en begon zonder iets te zeggen mijn blouse los te knopen. Ik liet de blouse van mijn schouders vallen, en zag hoe ze verlangend naar me keek. Ze legde haar hand om mijn volle borst en nam mijn tepel tussen duim en wijsvinger. Ze kneep zacht in mijn, harder wordende, tepel en zei goedkeurend ‘Nu de rest.’ Ik knoopte mijn broek een stuk sneller los, schoof deze naar beneden en stapte er uit. Daar stond ik dan, in mijn zwarte lingerie setje. Romy beet op haar lip, klopte op het bed naast zich en zei ‘Je bent goedgekeurd. Nu mag je met me doen wat je wil.’

Ik was ietwat verrast door deze opmerking, maar liet het me geen twee keer zeggen. Het voelde als een startschot. Ik klom bij haar op schoot. Trok haar shirt over haar hoofd uit en zag hoe haar priemende tepels tevoorschijn kwamen. Ik liet mijn wijsvinger langs haar tepel glijden terwijl ik haar nek zoende en op haar rug legde. Mijn lippen gleden verder naar beneden langs haar sleutelbeen naar haar kleine borsten met stijve tepels. Ik liet mijn tong langs haar linker tepel glijden terwijl ik de rechter tussen duim en wijsvinger had. Ik kneep er zachtjes in en liet vervolgens mijn hand over haar ribbenkas naar beneden glijden. Mijn vingers speelden langs de zoom van haar visnetpanty en de rand van haar broek. Ik zoog vervolgens even aan haar tepel. Ze lag nu al te kronkelen! Ik knoopte haar broek los maar liet haar broek nog even aan. Ik begon haar weer te zoenen terwijl ik mijn hand, over haar spijkerbroek heen, langs haar vulva liet glijden. Ik wilde haar net zo plagen als dat ze mij had geplaagd. Ze kreunde, ik oefende wat meer druk uit, waarop ze met haar heupen tegen mijn hand aan begon te bewegen en dieper begon te ademen. Ze kreunde ietwat gefrustreerd en begon met haar handen haar broek omlaag te werken. Ik liet Romy haar broek en panty uittrekken. Ze had een roze slipje aan. Ik legde haar op haar rug neer en klom boven op haar. Ik liet mijn vingers langs haar slipje liet glijden. Ze kreunde steeds iets harder, haar wangen werden rood. ‘Wat vind je lekker?’ vroeg ik haar met een geile stem. Ze draaide haar gezicht heen en weer, kreunde zachtjes maar gaf geen antwoord. Waar was het brutale meisje van eerder nou gebleven? Ik liet mijn tong langs de rand van haar slipje glijden, mijn vinger speelde zachtjes over haar roze slipje. ‘Nou?’ vroeg ik nogmaals. ‘Ga nou door.’ Zei ze ongeduldig. Ze lag kronkelend voor me, haar handen grepen in de lakens, ze bewoog haar heupen en vulva ongeduldig tegen mijn hand. ‘Nee. Ik wil dat je me precies vertelt wat je wil dat ik met je doe.’ Antwoordde ik resoluut terwijl ik mijn vinger langs haar clitoris liet glijden. Haar slipje werd natter. Ze slaakte een gefrustreerde kreun.

Clitoris vibrators voor nog meer plezier:

‘Clitoraal.’ Mompelde ze zachtjes. ‘Ik kom altijd clitoraal. Ga door… alsjeblieft.’ Ik grijnsde, sabbelde nog eens zachtjes aan haar tepel en duwde mijn duim iets steviger op haar clitoris. ‘Goed zo. Omdat je het zo lief vraagt.’ Antwoordde ik voordat ik tussen haar benen in ging zitten en haar slipje naar beneden schoof. Ze was ongeschoren, had een vrouwelijke bos, donkerblond schaamhaar dat glom van het vocht. Ik kon het niet weerstaan om mijn vingers via haar zachte schaamhaar naar haar buitenste schaamlippen te laten glijden. Ik spreidde haar schaamlippen iets, kreeg zicht op haar clitoris en liet een goedkeurend geluid horen: haar schaamlippen en clitoris waren heerlijk gezwollen. Ik liet mijn vinger langs haar schaamlippen door glijden naar haar clitoris. Met mijn vingertop oefende ik langzaam wat druk uit op Romy’s clitoris. Ze kreunde van genot, krulde haar rug en trok aan haar lakens. Mijn andere hand liet ik langs haar been omhoog glijden naar haar kleine borsten. Ik streelde haar stijve tepels terwijl ik het tempo wat opvoer. Ze kreunde het uit: ‘Ah, ja. Zo, ja. Ik wil meer.’ Ik liet mijn vingers verder langs haar binnenste schaamlippen glijden. Ze glommen van haar vocht. ‘Wat ben je nat.. Ik wil je proeven.’ Zei ik. Ondertussen voelde ik hoe mijn clitoris tegen mijn slipje aan schuurde, en deze steeds natter werd. Ik genoot van haar plezieren. Ik boog me over haar vulva, spreidde haar schaamlippen iets en likte, eerst zachtjes, haar clitoris. Ze kronkelde en ademde scherp in. Ze proefde lichtzoet, haar schaamhaar kriebelde zacht in mijn gezicht. Het was lekker om haar zo gewillig te zien genieten, Ik had de controle. Ik likte en sabbelde aan haar binnenste schaamlippen en liet mijn tong langs haar vagina, iets naar binnen, glijden. ‘Hmm.. Wat vind je het lekkerst?’ Vroeg ik met mijn gezicht tussen haar benen. Ze kreunde iets onverstaanbaars. ‘Als je niks zegt, stop ik.’ Antwoordde ik plagend.

Hier reageerde ze wel op, ze antwoorde haperend. ‘Nee.. Niet stoppen. Ik wil.. in je mond klaarkomen.’

‘Goed zo, en wat wil je nog meer?’ Zei ik met een goedkeurende, zwoele stem terwijl ik zachtjes aan haar clitoris sabbelde.

‘Ik.. ik wil dat je me helemaal schoonlikt en ik mijn eigen vocht kan proeven op je lippen.’ Antwoordde ze met een blos op haar wangen en haar ogen gesloten. Ik vond het heerlijk om te kunnen gehoorzamen. ‘Met plezier.’ Antwoorde ik terwijl ik haar gretig likte. Haar schaamlippen zwollen op en glommen van het vocht. Ze krulde haar rug en kreunde verleidelijk. ‘Raak jezelf aan terwijl je me likt.’ Zei ze zwoel. Ik gehoorzaamde en streelde met mijn linkerhand op mijn clitoris door mijn natte slipje heen. Ik bekeek hoe Romy speelde met haar eigen stijve tepels. Het was een heerlijk uitzicht. Ik voelde scheuten van genot door mijn clitoris heen gaan terwijl ik, Romy kreunend likte.

Ik stopte even met masturberen, vlak voordat ik zelf klaar zou komen. Ik legde mijn duim op Romy’s clitoris en liet voorzichtig mijn wijsvinger haar vagina in glijden. Ze was zo strak dat ze mijn vinger omklemde. Ik bewoog zachtjes in en uit haar vagina terwijl ze harder begon te kreunen. Ik voelde dat ze een orgasme naderde. Ik stak mijn vinger dieper in haar en zoog en likte aan haar clitoris. Ik wilde voelen hoe Romy langs mijn vinger klaarkwam. Ik schoof mijn linkerhand weer in mijn slipje en liet mijn wijs- en middelvinger bij mijzelf naar binnen glijden. Ik was kleddernat en had weinig stimulatie meer nodig om klaar te komen. Romy kronkelde wild, haar vagina spande zich aan en ze kreunde hard ‘Ja, ik kom, niet.. stoppen!’ Ik voelde een vlaag warm vocht langs mijn vinger en lippen terwijl ze kreunend klaarkwam.  Haar zien, en proeven, terwijl ze klaarkwam, zorgde ervoor dat ik zelf bijna klaarkwam. Ik voelde hoe de bekende tinteling door mijn clitoris heen schoot terwijl mijn spieren zich aanspanden in aanloop naar mijn orgasme. Ik stak mijn vingers nog wat dieper in mijn vagina om de g-spot te stimuleren. Dit was alles wat ik nog nodig had voordat ook ik klaarkwam. Romy hijgde en kronkelde nog wat na en ik bedacht me hoe ze had gevraagd om haar schoon te likken. ‘Hmm.. wat proef je lekker. Nu zal ik je zoals beloofd schoonlikken.’ Zei ik goedkeurend terwijl ik langzaam en teder het vocht op haar schaamlippen en vulva af likte.

Ondertussen trok ik mijn natte vingers terug uit mijn eigen vagina. Ik vroeg haar grijnzend: ‘Was het lekker? Heb ik zo aan je eisen voldaan?’ Terwijl ik over haar heen kroop. In reactie op mijn vraag pakte ze mijn hand, en likte ze mijn natte vingers schoon. ‘Het lijkt er op van wel.’ Antwoorde Romy.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags erotische verhalen

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant