Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Erotische verhalen - Brutaal (deel 1)

Erotische verhalen – Brutaal (deel 1)

Geschreven door   23 januari 2023
23 januari 2023     reageer op artikel Reageer

Een avondje in de gaybar loopt uit de hand, Lucy heeft eigenlijk een vriend echter kon ze het niet weerstaan om in de “heat of the moment” zich te laten verleiden door een andere vrouw. Wat lijkt als een onschuldige ontmoeting loopt al snel verder uit de hand.

Toen mijn beste vriend, Thijs, 30 werd besloten we hem te verrassen en met een groep vrienden naar een gay-club te gaan in de stad. Het was niet zomaar een gayclub, maar dit was de plek waar ik hem had leren kennen zo’n 5 jaar geleden. Het was al een lange tijd terug dat we voor het laatst in deze club waren geweest maar we hadden hier zulke goede herinneringen aan dat we graag nog eens teruggingen. ‘A trip down memory Lane’ noemde Thijs het grappend terwijl we naar de club toe liepen. ‘Lucy, weet je nog, zei hij, dat ik toen zo’n fiasco van een vent aan het daten was? Ik ben blij dat ik nu single ben.’

Ik moest lachen bij de herinnering. Ik weet nog goed hoe ik hem leerde kennen, ik botste tegen hem op nadat hij gefrustreerd weg was gelopen bij zijn toenmalige ‘fiasco van een’ vriend. Thijs’ drankje ging uiteraard over mijn shirt, dat vervolgens zeiknat en plakkerig was van de smerige zoete wijn die hij dronk. Waarop zijn slechte humeur omsloeg; toen hij naar beneden keek en zag hoe ik, zo’n 4 koppen kleiner dan Thijs, beteuterd naar m’n natte shirt keek. Hierop trok Thijs spontaan zijn overhemd uit en stond erop dat ik het aantrok. Sindsdien zijn we vrienden. ‘Ik ben in ieder geval blij dat je betere wijn bent gaan drinken’ reageerde ik.

Eenmaal bij de club troffen we een langere rij dan dat we gewend waren; het was druk! Dit was nieuw, voorheen konden we altijd doorlopen. ‘Het is toch niet zo groot?’ Vroegen we ons hardop af. We keken nieuwsgierig naar de rij mensen, op zoek naar wat leuke mannen of vrouwen. Thijs was single, ik niet, mijn vriend kon helaas niet mee om de verjaardag van Thijs te vieren.

Eindelijk werden onze identificatiebewijzen bij de ingang gecontroleerd en werden we verwelkomt door de hits van ABBA en Beyoncé. Het leek alsof de tijd had stil gestaan, het interieur was nog hetzelfde, de muziek was nog hetzelfde en het leek zelfs nog hetzelfde te ruiken. Zo’n geur van alcohol vermengt met parfum. Het was zo druk dat het onmogelijk was om samen te blijven. Uiteindelijk belandden een aantal van ons in de kelder, waar de muziek net zo hard aan stond als boven, het licht iets meer gedimd was en de rij naar de bar op z’n minst zichtbaar was. We dansten en zongen uitbundig mee met alle gay-hits. We waren overduidelijk in ons element, tussen het veelal jongere gaypubliek. Eigenlijk waren we niet zo bezig met de andere aanwezigen. Dus toen Thijs besloot een rondje shotjes te halen, bleef ik met een aantal van zijn jeugdvrienden dansen. Ik kende bijna niemand van zijn jeugdvrienden maar ik wist wel dat de meesten een relatie hadden. En degene die single waren, vielen allen niet op vrouwen.  

Ik stond met een biertje in mijn hand te dansen op een nummer van Bruno Mars toen ik plotseling op mijn schouder getikt werd. Ik draaide me enthousiast om, in de verwachting dat Thijs terug was met de drankjes. Voor me stond een slank, vrij klein, knap ‘meisje’. Ze leek jong, erg jong. Met haar schouderlange blond- grijze haar, grote groene ogen, sproetjes en meisjesachtige figuur. Dit figuur werd extra benadrukt door haar kleding: Ze droeg een kort lichtblauw T-shirt tot ver boven haar navel met een dierenprintje. Ze droeg een baggy broek, laag op haar heupen. In haar navel was een glimmend steentje zichtbaar en om haar slanke middel had ze een goudkleurige heupketting met kleine gekleurde kralen hangen. Ik keek verrast op, waarop ze mijn middel vastpakte en zei: ‘Ik heb met je vriend gesproken, die zei dat je overal voor open staat. Hij vindt het goed.’ Ik stamelde ‘Eh ja. Wat? Mijn vriend…’ Er gingen zo veel gedachten tegelijkertijd door mijn hoofd dat ik niet snel genoeg was met het formuleren van een volledige zin. Ik was ingenomen door de jeugdigheid en het overkomen van deze jonge dame. Ik voelde de alcohol naar mijn hoofd stijgen terwijl ik probeerde mijn gedachten te ordenen. Was deze dame wel oud genoeg om te drinken? Hoe komt ze niet binnen? En niettemin, over welke vriend ze het in hemelsnaam had, Thijs? Of kent ze mijn vriend, Martin, heeft ze hem gesproken? Die was toch een dag mountainbiken.. En wat vond wie dan goed?

Mijn gedachten werden onderbroken toen ze mijn middel vastpakte, me naar zich toe trok en tegen me aan begon te dansen. In een impuls liet ik mijn arm om haar schouder heen vallen zodat ik geen glas bier tegen haar aan zou houden. Het kwam niet in me op om haar naam te vragen, of überhaupt iets te vragen. We stonden dicht tegen elkaar aan te dansen. Ik voelde haar warmte en zag hoe ze vol lust naar me keek met haar groene ogen en een flauw glimlachje op haar gezicht. Ze trok me nog iets dichter tegen zich aan, liet haar hand soepeltjes in de kontzak glijden van mijn spijkerbroek en bewoog haar blote heupen tegen mijn schaamstreek. Haar nabijheid, en haar zachte vormen, zorgden voor een vleug van opwinding in mijn lichaam. Ze keek me even recht in mijn ogen aan, met een ondeugende blik in haar ogen en een flauw glimlachje op haar lichtroze lippen. Vervolgens keek ze ongegeneerd naar mijn borsten en beet zachtjes op haar lip. Ze legde haar rechterhand vervolgens op mijn ribbenkas en liet heel even plagerig haar vingers langs de contouren van mijn borst glijden. Ik droeg geen bh onder mijn zwarte, zijden tanktop. Dat zorgde ervoor dat haar aanraking mijn hartslag deed versnellen, en mijn lichaam onwillekeurig reageerde op haar plagerige aanraking. Ik voelde een licht tintelende sensatie door mijn tepels en mijn clitoris heen gaan. Alsof mijn lichaam zich aan het voorbereiden was op meer. Ik liet me meezuigen door de spanning. Ondertussen was Thijs terug van de bar, hij zag ons staan en pakte zonder iets te zeggen mijn biertje, dat ik nog steeds vasthad, over. Ik keek hem vluchtig aan en glimlachte dankbaar.

Nu ik mijn andere hand vrij had liet ik deze langs haar hals glijden, ze sloot heel even haar ogen en glimlachte voordat ik haar gezicht dichter naar me toe trok. We stonden nu met onze gezichten gevaarlijk dichtbij elkaar. Ik voelde een blos op mijn wangen opkomen, en ze keek me grijnzend aan. Met een blik in haar ogen die verraadde dat ze precies wist waar ze mee bezig was. Ik voelde haar warme adem langs mijn wang, haar lippen kon ik bijna voelen. Haar parfum rook naar zoete, rode vruchten. Het kostte me al mijn wilskracht om mijn lippen en tong niet langs haar nek af te laten glijden. Proeft ze net zo goed als ze ruikt? Wat zei ze nou net? Over mijn vriend, hij vindt het goed? Hoe kon ze dit weten? Mijn vriend heeft het weleens goed gevonden dat ik met vrouwen ging. Maar dan moest ik het wél vragen.

Ze onderbrak mijn gedachten toen ze haar duim verder richting mijn tepel bewoog. Ik voelde mijn tepel stijf worden en kriebelen tegen de stof. Ik hield het niet meer. Ik moest haar proeven. Ik begroef mijn hand in haar haren en kuste haar. Haar lippen waren zacht. Ik hoorde haar zachtjes kreunen terwijl ze haar lippen uiteen week en mijn tong haar mond binnengleed. Ik herkende de smaak van citroenbier. Ze beet en zoog zachtjes op mijn onderlip terwijl ik mijn hand op haar blote heupen legde en haar dichter naar me toe trok. Het was een hongerige, langzame zoen, vol lust. Ze kneep in mijn billen en legde haar duim en wijsvinger om mijn tepel heen. Ze speelde met mijn stijver wordende tepel door de zachte stof heen, waarop ik heel even zacht kreunde. Ze haalde haar hand uit mijn broekzak, kwam van mijn lippen los, gooide haar hoofd naar achteren en lachte even. Ze keek me recht aan liet het puntje van haar tong iets over haar bovenlip glijden en zei ‘Dat was lekker, dank je.’ Liet haar hand en blik vervolgens langs mijn stijve tepel glijden, draaide zich om en verdween in de menigte.

Ik stond daar, vol verbazing. Met stijve tepels. Ik was verbouwereerd dat ze opeens weg was gelopen. Wat was er nou net gebeurd? Wie was deze meid, en waarom liep ze weg? Toen ik mij weer bij Thijs en zijn vrienden voegde was mijn bier natuurlijk allang op. Thijs stelde me voor aan Rico, een leuke vent voor die hij net had leren kennen en misschien wel mee naar huis wilde nemen. ‘Luce, Jij was ook lekker bezig zag ik! Waar is ze? En heb je haar nummer?’

‘Nou, vreemd verhaal. Kom we halen een drankje en ik praat je bij.’ Reageerde ik terwijl ik Thijs meetrok richting de bar. In de rij voor de bar vertelde ik het hele verhaal en vroeg ik of Thijs haar op me af had gestuurd. Hij reageerde vol verbazing, hij leek van niks te weten. ‘Ik zag jullie dansen, en dacht dat biertje beland straks op grond. Ik heb ook geen idee wie dat was. Wat een vreemd verhaal, Luce!’ We waren inmiddels vooraan bij de bar aanbeland. Ik bestelde 7 biertjes en een glas water voor mezelf. ‘Maar.. Was het lekker?’ vroeg Thijs plagerig. Terwijl ik betaalde. Ik keek hem met een betekenisvolle blik aan en verzuchtte ‘Ja, al leek ze zo jong.’ Thijs pakte het grootste deel van de bestelling mee en zei ‘Ik ga vast, goed? Anders ben ik mijn vangst zo kwijt.’ Hij doelde op Rico. Waarop ik reageerde met: ‘Tuurlijk! Ik neem de overige biertjes wel mee.’ Toen ik eenmaal terug was bij de groep besefte ik me dat de barman mijn glas water was vergeten mee te geven. ‘Shit, ik loop wel weer terug.’

Toen ik me weer naar voren had gewurmd om mijn glas water te halen hoorde ik ineens naast me. ‘Wat drink je?’ Ik keek opzij en zag haar staan. ‘Hey, je was ineens verdwenen..’ Ze glimlachte licht en sprak de barman aan. ‘Hé, Ik wil een Radler en een..’. Ze keek me verwachtingsvol aan. ‘Eh..een glas water.’ Stamelde ik. ‘Verstandig.’ reageerde ze. Ze rekende af en nadat we onze drankjes hadden gekregen pakte ze mijn hand en trok ze me mee naar een rustiger plekje langs de muur van de club. Ze leunde tegen de muur, positioneerde me voor zich en dronk rustig haar biertje terwijl ze me geamuseerd, van top tot teen keurend aankeek. Ik nam een paar flinke slokken water en zette het glas aan de kant. ‘Klaar?’ Zei ze lachend. Voordat ik kon reageren trok ze me naar zich toe en kuste me in mijn nek. Ik liet mijn hand tegen de muur leunen om mijn balans te houden. Ik voelde hoe ze haar lippen op mijn zachte huid zette en mijn nek zoende. Vervolgens liet ze haar tanden en tong langs mijn oorlel glijden. Ik zuchtte en kreunde, dit voelde onweerstaanbaar. Ze liet haar hand over mijn billen glijden en trok me dichter tegen zich aan. Ik pakte haar heupen, speelde met het heup kettinkje, en zette mijn nagels in haar zachte huid. Ze kantelde haar heupen en maakte een bereidende beweging tegen mijn lichaam aan. Ik voelde die bekende tinteling in mijn clitoris. Ik wilde meer. Maar niet hier. Ik moest stoppen. ‘Mag ik je nummer? Misschien kunnen we elkaar na vanavond eens zien.’ Zei ik hijgend terwijl ze mijn nek bleef zoenen. ‘Nee.’ Antwoorde ze kort en resoluut. Ik wurmde me iets los van haar en keek haar wat verward aan. ‘Oh?’ Reageerde ik. Ik was zichtbaar verbaasd door dit antwoord. Goed, dit wordt een uitdaging dacht ik maar ik was niet van plan op te geven. Ik pakte haar hals en gezicht enigszins stevig vast, ze kon geen kant op. Ze glimlachte ondeugend. Ik zoende haar zachtjes, beet op haar onderlip en liet mijn tong langs de hare glijden. ‘En nu dan?’ Vroeg ik zachtjes terwijl ik mijn tong langs haar hals liet glijden. ‘Hmm..’ kreunde ze. ‘Misschien.’ Ik lachte. Haar trillende telefoon onderbrak het moment. Ik liet haar gezicht los en gaf haar wat ruimte. Ze hield me echter met een hand vast, terwijl ze haar telefoon pakte, de beller wegdrukte, en met haar andere hand een berichtje stuurde. Ze stopte haar telefoon terug in haar kontzak, draaide mij vervolgens tegen de muur en zei ‘Mijn vriendin komt nu hierheen.’

Wederom keek ik haar vol verbazing aan. Deze meid bleef me verbazen. ‘Je vriendin?’ Zei ik lachend. Heel kort twijfelde ik over wat ik zou doen, ik vond het spelletje leuk dus ik trok haar tussen mijn benen, pakte haar billen stevig vast en liet vervolgens mijn vingers langs de rand van haar spijkerbroek glijden. Mijn vingers gleden net een stukje onder haar broek, tot ik de rand van haar slipje voelde. Ik ging verder waar ik was gebleven. Zoende haar hals, iets intenser dit keer. Zodat er een klein afdrukje van mijn lippen in haar hals zichtbaar bleef.  Haar vriendin mag dit best zien. Ze ademde en kreunde diep. ‘Wil je dat ik stop?’ vroeg ik plagend terwijl ik met mijn vingers de rand van haar string vastpakte. Ik trok er zachtjes aan zodat haar slipje wat strakker kwam te zitten. Dit had effect; ze kreunde wat harder, recht in mijn oor. ‘Nee.. Ga door.’ ademde ze stotend. Zo wilde ik haar, kreunend en hijgend. Haar gekreun maakte me opgewonden. Ik vroeg me af hoe ze zou kreunen als ik zachtjes in haar bovenbenen zou bijten, haar onderbuik zou likken, en hoe ze zou kronkelen als ik met mijn lippen langs haar slipje zou glijden. Ik voelde mijn kanten slipje vochtig worden.

Toen bedacht ik me dat ze haar telefoon in haar kontzak had gestopt. En viste deze eruit. Ditmaal vroeg ik het niet meer vriendelijk. ‘Voer je code in. En geef hier.’ Zei ik. Ze keek me wat bedwelmd aan, haar groene ogen halfgesloten. Ze had een blos op haar wangen. Ze deed wat ik vroeg. Ik sloeg mijn nummer op in haar telefoon en stopte deze terug in haar zak. ‘Goed zo.’ Zei ik, gevolgd door ‘Ga je me berichten?’ Ze antwoordde weer met ‘Misschien.’ We raakten weer verzeild in zoenen en likken.

Tot we onderbroken werden door een jonge vrouw van Aziatische afkomst met glanzend lang zwart haar en grote, pronte borsten. Ze keek wat ongemakkelijk terwijl ze zich onhandig aan me voorstelde, Ze heette Amy. Dit moest haar vriendin zijn. Amy leek verbaasd, en teleurgesteld maar niet boos. De jonge dame, wiens naam ik nog steeds niet wist, stond nog tegen me aan terwijl ze Amy begroette met een zoen. Ze parkeerde haar billen tegen mij aan, pinde me hiermee vast tegen de muur. Ze trok Amy naar zichzelf, en dus ook naar mij, toe. Ik keek naar hoe ze elkaar zoenden. Ze stopte even, bewoog wat opzij en zei met een zwoele stem ‘Ga door, ik wil kijken.’ Ik voelde de spanning tussen ons toenemen. Amy aarzelde even, ik keek haar recht aan. Beet op mijn lip, veegde een lange lok zwart haar uit haar gezicht en kuste Amy’s volle lippen. Ze zoende me zacht terug, liet haar tong gretig langs de mijne glijden en pakte mijn billen vast. Ik voelde hoe ze in me op ging. Ik liet mijn hand langs haar volle borsten afglijden en hoorde Amy kreunen. We bleven elkaar zoenen terwijl ik andere handen langs mijn billen omhoog voelde glijden, richting mijn taille en mijn borsten. Ik voelde vingers mijn stijve tepels strelen door de zachte stof heen. Hierna voelde ik een warme adem in mijn hals. En hoorde ik haar zwoele stem in mijn oren: ‘Goed, ik bericht je.’

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags erotische verhalen

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant