Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Erotische verhalen

 
Erotische verhalen - De ongepaste flirt..

Erotische verhalen – De ongepaste flirt..

Dit erotische verhaal gaat over een jonge vrouw genaamd Sofie die na haar afstuderen vrijwilligerswerk gaat doen bij een festivalorganisatie om evenementen te helpen opbouwen. Haar vriend Tommy werkt ook voor de organisatie en staat haar op te wachten voor haar eerste dienst. Op het kantoor ontmoet ze de producent van het festival, Joris, die haar aandacht trekt met zijn zelfverzekerde houding en knappe uiterlijk. Sofie bestudeert hem terwijl hij de taken voor de dag opnoemt en vraagt zich af hoe het zou zijn om met hem te zijn.

Lees meer…
Erotische verhalen - Brutaal Deel 2

Erotische verhalen – Brutaal (deel 2)

Tijdens het eerste erotische avontuur in de gayclub heeft Lucy het een en ander ontdekt bij een andere mysterieuze jongedame. Echter heeft dit zeker zijn sporen achter gelaten… Wat op een onschuldige zoen leek, bleek snel al veel meer te zijn dan dit. Wacht niet langer en lees nu snel deel 2 van het erotische verhaal van Lucy.

Lees meer…
Erotische verhalen - Brutaal (deel 1)

Erotische verhalen – Brutaal (deel 1)

Een avondje in de gaybar loopt uit de hand, Lucy heeft eigenlijk een vriend echter kon ze het niet weerstaan om in de “heat of the moment” zich te laten verleiden door een andere vrouw. Wat lijkt als een onschuldige ontmoeting loopt al snel verder uit de hand.

Lees meer…
Erotische verhalen - mijn beste vriend

Erotische verhalen – Mijn beste vriend

Deze week hebben we een spannend erotisch verhaal van een jonge dame die een beste vriend heeft waar ze het erg goed mee kan vinden. De vriendschap krijgt veel labels, maar één label heeft het nog niet gekregen. Dit en meer lees je in het erotische verhaal “mijn beste vriend”… Ben je nieuwsgierig hoe dit erotische verhaal afloopt? Lees dan vlug verder!

Lees meer…
Erotische verhalen

Erotische verhalen – Het festival

Een festival dat net iets anders liep dan gepland.. Pikante kleding, prachtige mannen en vrouwen. Maar niemand had voorzien hoe deze avond zou aflopen.

Lees meer…
Erotische verhalen - Weekendje weg

Erotische verhalen – Weekendje weg

Deze week in “erotische verhalen”. Gaan er 2 stelletjes weg voor een rustig weekendje op de Veluwe. Echter kunnen ze elkaar niet weerstaan in de sauna, het word een spannend erotisch verhaal om rode oortjes van te krijgen… Geniet nu en vergeet niet een comment achter te laten! Deze worden zeer gewaardeerd.

Lees meer…
Erotische verhalen - het ongelukje bij de huisarts - banner

Erotische verhalen – Het “ongelukje” bij de huisarts

Deze week in erotische verhalen. Fabienne heeft een saaie afspraak ingepland bij de huisarts. Ze kijkt er een beetje tegenop. Totdat ze hoort dat hij afspraak is verzet naar een avonddienst van Huisarts Mateo De Groot. Wie deze sexy huisarts is wist ze snel genoeg, in de behandelkamer is namelijk een klein “ongelukje” gebeurd. Ze kon zijn diepblauwe ogen, lekkere geur en strakke kaaklijn niet weerstaan. Zo’n enorm geil moment in de huisartsenpraktijk vergeet ze nooit meer..

Lees meer…
Erotische verhalen

Erotische verhalen. Wat is een erotisch verhaal?

Erotische verhalen kunnen verhalen zijn die zorgen voor opwinding, lust en plezier met een sexy randje. Denk aan een verhaal dat is geschreven met de volgende termen: sexy, erotisch, geile, spannend, opwindend, stout en ondeugend. Vaak staat seks, lust en romantiek centraal in de lijst met erotische verhalen. In dit artikel zullen we alle vragen betreffende dit erotische onderwerp behandelen. Zodat jij je nooit meer oncomfortabel hoeft te voelen als je van een nieuw erotische luisterboek aan het genieten bent in de trein;). Rode oortjes krijgen we toch allemaal, have fun!

Lees meer…
Erotische verhalen

Erotische verhalen – Kerstavond 2020

Hierbij mijn erotische verhaal van kerstavond 2020… Het hele jaar was al bijzonder en ook de kerst pakte anders uit als dat ik had verwacht. Eigenlijk had ik de week voor kerst al naar mijn familie moeten vliegen, maar omdat er code oranje was afgegeven voor mijn geboorteland, was ik min of meer verplicht om met de feestdagen hier in Nederland te blijven. Normaal had ik dat niet zo erg gevonden. In de stad waar ik tijdelijk gehuisvest ben, is er altijd wel wat te beleven. Er zijn hier kroegen in overvloed en ik heb genoeg collega’s die zin hebben om met mij de stad in te gaan. Maar nu in deze coronatijd is alles anders. De kroegen zijn dicht en met de kerstdagen brengt iedereen de meeste tijd met zijn familie door. Dit is niet altijd even “erotisch”.

Lees meer…
Erotische verhalen

Erotische verhalen – Even passen

Dit is het erotische verhaal van de 31 jarige Elise. Ze is meer dan 10 jaar getrouwd geweest in een naar eigen zeggen ‘saai’ huwelijk. Na haar huwelijk is ze op ontdekkingstocht gegaan en naar eigen zeggen helemaal ‘los’ gegaan. Nieuwsgierig? Lees het verhaal van Elise hier.

Lees meer…
Sexy verhaal - het pakketje

Erotische verhalen – Het pakketje

Het erotische verhaal van Jennifer. Jennifer was nu ruim een half jaar single maar kon eigenlijk best wel wennen aan het vrijgezellenleven. Voorlopig had ze genoeg van een man om haar heen, dat hoefde voor haar even niet. Ze kon zich prima zelf redden, ook op sex gebied. Alleen als ze een avond uit was met vriendinnen en het gesprek weer eens over sex ging (en dat gebeurde nog wel eens), werd ze er wel eens bewust van dat ze toch wel eens dat heerlijke gevoel miste van ongeremde sex met een man. Al haar vriendinnen hadden allemaal wél een partner en het was niet altijd leuk om hun spannende belevenissen aan te moeten horen. Na een van de avondjes uit besloot ze dan ook weer eens naar het aanbod van een erotische webshop te kijken. Hier had ze vaker al eens uit nieuwsgierigheid stiekem rond gekeken maar deze keer trok Jennifer de stoute schoenen aan en plaatste een bestelling….

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën