Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Erotische verhalen

 
Erotisch verhaal kerstavond 2020

Kerstavond 2020

Het hele jaar was al bijzonder en ook de kerst pakte anders uit als dat ik had verwacht. Eigenlijk had ik de week voor kerst al naar mijn familie moeten vliegen, maar omdat er code oranje was afgegeven voor mijn geboorteland, was ik min of meer verplicht om met de feestdagen hier in Nederland te blijven. Normaal had ik dat niet zo erg gevonden. In de stad waar ik tijdelijk gehuisvest ben, is er altijd wel wat te beleven. Er zijn hier kroegen in overvloed en ik heb genoeg collega’s die zin hebben om met mij de stad in te gaan. Maar nu in deze coronatijd is alles anders. De kroegen zijn dicht en met de kerstdagen brengt iedereen de meeste tijd met zijn familie door.

Lees meer…
Seksverhaal even passen - Geschreven door Elise

Erotisch verhaal – Even passen

Dit is het verhaal van de 31 jarige Elise. Ze is meer dan 10 jaar getrouwd geweest in een naar eigen zeggen ‘saai’ huwelijk. Na haar huwelijk is ze op ontdekkingstocht gegaan en naar eigen zeggen helemaal ‘los’ gegaan. Nieuwsgierig? Lees het verhaal van Elise hier.

Lees meer…
Sexy verhaal - het pakketje

Erotisch verhaal – Het pakketje

Jennifer was nu ruim een half jaar single maar kon eigenlijk best wel wennen aan het vrijgezellenleven. Voorlopig had ze genoeg van een man om haar heen, dat hoefde voor haar even niet. Ze kon zich prima zelf redden, ook op sexgebied. Alleen als ze een avond uit was met vriendinnen en het gesprek weer eens over sex ging (en dat gebeurde nog wel eens), werd ze er wel eens bewust van dat ze toch wel eens dat heerlijke gevoel miste van ongeremde sex met een man. Al haar vriendinnen hadden allemaal wél een partner en het was niet altijd leuk om hun spannende belevenissen aan te moeten horen. Na een van de avondjes uit besloot ze dan ook weer eens naar het aanbod van een erotische webshop te kijken. Hier had ze vaker al eens uit nieuwsgierigheid stiekem rond gekeken maar deze keer trok Jennifer de stoute schoenen aan en plaatste een bestelling….

Lees meer…
Eigen erotische verhaal schrijven magazine

Schrijf je eigen erotische verhaal voor Bedfun Magazine!

Heb jij een waargebeurd of erotisch verhaal of een wilde fantasie? Pak dan bij ons je podium en bereik een groot publiek! Wij zijn doorlopend op zoek naar schrijvers van erotische verhalen. Of je nu een romantisch verhaal hebt, of een wild en kinky verhaal met sextoys. Het kan allemaal! Al die moeite voor het schrijven van een heet verhaal voor niks? Natuurlijk niet! Als je verhaal goedgekeurd en geplaatst wordt stellen wij daar een leuk presentje tegenover :-).

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën
4