Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Erotische verhalen

Erotische verhalen – Even passen

Geschreven door   23 augustus 2020
23 augustus 2020     reageer op artikel Reageer

Dit is het erotische verhaal van de 31 jarige Elise. Ze is meer dan 10 jaar getrouwd geweest in een naar eigen zeggen ‘saai’ huwelijk. Na haar huwelijk is ze op ontdekkingstocht gegaan en naar eigen zeggen helemaal ‘los’ gegaan. Nieuwsgierig? Lees het verhaal van Elise hier.

Even passen

Het begon als een normale dag in mijn inmiddels twee-jarige vrijgezelle bestaan na mijn huwelijk van meer dan 10 jaar. Ik voelde me lekker in deze tijd, begon steeds meer dingen te doen die ik normaal nooit zou doen. Regelmatig ontmoette ik nieuwe mannen met hun eigen gewoontes. Ik liet het me allemaal overkomen. Ik was los, maar die dag was er iets ongewoons. Er broeide iets in me… nou ja, eigenlijk was ongeremde geiligheid haha 🤭.

Ik moest naar mijn werk, een kledingzaak waar ik al jaren werk. Een maandag, dus normaal gesproken een rustige dag. Eenmaal aangekomen op mijn werk was het inderdaad rustig. Zo rustig dat er personeel naar huis mocht. Ik bleef alleen achter mijn mijn collega Inge, die ik ontzettend goed ken. Echt mijn maatje. We waren lekker aan het kletsen, er waren toch geen klanten. Het was een heerlijk relaxed dagje, zo leek het.

Na het middaguur kwam er een man binnen, zwart haar, waar al een beetje een grijze gloed overheen kwam. Slank en lang postuur, een lekker bruin tintje. Ik had direct oogcontact met hem, secondenlang. Er ging een siddering door me heen. Ik knikte vervolgens vriendelijke naar hem en vroeg of ik hem kon helpen.

Hij kwam voor een paar korte broeken, omdat hij bijna op vakantie ging. Ik liep voor hem aan door de winkel naar de korte broeken. Ik had een zwart rokje aan, waarvan ik wist dat mijn kontje er lekker uitkwam. Uitdagend liep ik voor hem uit. Ik had zijn aandacht. Nou ja, op mijn borsten. Ik vroeg wat zijn maat was, maar staarde ondertussen van mijn borsten langzaam naar beneden. Vervolgens kreeg hij door dat ik hem een vraag stelde terwijl hij me aan het check was. Hij keek me betrapt aan, ondertussen werd ik vuurrood.

Lees ook

Hoe moest ik dit nou aanpakken. Moest ik zijn nummer vragen? Ik moest iets doen, ondanks dat hij wat ouder is, wilde ik hem niet laten gaan. Hij was zo ontzettend knap. Ik besloot hem uit te gaan dagen. Ondertussen pakte ik een korte broek voor hem van de onderste plank, terwijl ik wist dat hij naar me stond te kijken achter me. Ik bukte en stak mijn kontje achteruit, ik wist zeker dat hij minstens mijn slipje zou zien. Langzaam kwam ik weer omhoog en draaide me om. Ik keek nu naar hem en gleed af naar beneden. Ik zag een bobbel in zijn broek, nu wist ik het zeker. Hij had me goed gezien 😊.

Hij ging even passen en liep inmiddels naar het pashokje. Ik floepte er uit dat ik wil wilde helpen als hij hulp nodig had. Hij gaf me een knipoog. Wat had ik nu gedaan, nu was het er op of er onder. Ik voelde me enorm opgewonden en ongemakkelijk tegelijk. Ik keek om me heen, Inge was druk bezig inmiddels met een andere klant. Een beetje ongemakkelijk ging ik maar wat kleding recht leggen en keek ondertussen naar het pashokje en probeerde me in te beelden wat er onder zijn broek zat.

Hij deed het gordijn een beetje opzij en wenkte me. Bij hem gekomen vroeg hij me op een zwoele toon of ik hem wilde assisteren. Ik liep naar hem toe, vlakbij het pashokje gebeurde er iets onverwachts. Hij pakte mijn hand uit het niets vast en trok me naar binnen. Hij begon me gelijk hartstochtelijk te zoenen, ik wist niet wat me overkwam en zoende hem terug. Dit kon mijn baan kosten, maar wat zou het ….wat een avontuur!

Hij nam duidelijk de leiding en pakte mijn borsten vast. Ondertussen ging ik met mijn hand naar zijn boxershort, hij was nog niet toegekomen aan het passen van de korte broek 😜. Ik besloot door te pakken en ging op m’n knieën voor hem zitten, rukte zijn boxershort naar beneden en nam zijn heerlijk stijve pik direct diep in mijn mondje alsof mijn leven er vanaf hing. Ondertussen bukte hij naar voren zodat hij mijn borsten kon masseren. Af en toe pakte hij mijn tepels vast en kneep er zachtjes in en trok er een beetje aan.

Na een paar minuten trok hij me omhoog, zoende me en maakte ondertussen mijn rokje open. Nu waren de rollen omgedraaid, hij trok mijn rokje naar beneden en begon me heerlijk te likken… Eerst zachtjes over mijn schaamlippen, steeds verder naar binnen. Rond mijn clitje en uiteindelijk er ineens stevig overheen. Ik gilde zachtjes van genot en besefte me dat ik dat niet nog een keer moest doen, tenzij ik in deze houding betrapt wilde worden natuurlijk 😳.

Ik was al zo nat, dat het voor hem genoeg reden was om bij me binnen te komen. Hij begon me zachtjes te vingeren tijdens het beffen, eerst één vinger en al snel volgde de tweede. Ik was heerlijk gevuld, maar het was een eerste stap naar meer. Die kwam snel, want hij trok zijn vingers terug en stak vervolgens zijn ene vinger in mijn kutje en liet zijn andere natte vinger over mijn kontje glijden. Dit kende ik nog niet, maar wat was dat gevoelig en een geil idee zeg ☺️.

Lees ook

Niet lang daarna ging hij zachtjes naar binnen. Het prikkelde een beetje, een beetje branderig gevoel maar oh zo geil. Zo lang het bij één vinger bleef vond ik het prima. Ik kon niet langer wachten op zijn pik. Ik draaide me voorzichtig om en duwde mijn kontje achteruit als hint. Hij begreep de hint, stond op en kwam tergend langzaam naar binnen bij me. Wat een overweldigend gevoel..heerlijk 😍.

Ondanks dat hij langzaam binnenkwam, liep hij hem wel gelijk diep naar binnen gaan. Ik deed daar nog een schepje bovenop door lekker hard naar achteren te duwen. Ik bukte nog wat verder voorover en hij begon me heerlijk te neuken. Ondertussen begon hij mijn kontje weer te masseren en een halve minuut later kwam hij weer naar binnen met zijn vinger. Ik was dubbel gevuld met zijn pik in mijn kutje en zijn vinger in mijn kontje. Ok, een beetje een vreemd gevoel, een beetje pijnlijker dan zojuist, maar wat een geil idee. Ik kwam dan ook al snel klaar, terwijl ik dat normaal van penetratie niet zo gauw heb.

Ook bij hem steeg het naar het kookpunt en hij vroeg me zachtjes of hij mocht klaarkomen in haar. Ik besloot het netjes op te lossen en ging voor hem zitten met mijn mond open en nam zijn pik weer in mijn mond. Na een halve minuut pijpen kwam hij schokkend klaar in mijn mond. Normaal deed ik dat niet, maar op dat moment ben ik zo’n grens over gegaan. Het maakte me niks meer uit en vond het stiekem best wel lekker.

We deden maar snel onze kleren maar weer aan, ik kreeg een kaartje van hem met daarop zijn nummer en hij wilde me snel weer zien. Ik keek voorzichtig de winkel in, mijn collega was nog voor in de winkel. Ik gaf hem nog een innige zoen en ging vervolgens snel naar de wc. Om even mijn kleren goed te doen, maar vooral om even bij te komen 😁. Toen ik de winkel weer in kwam, was hij al vertrokken.. pff.. ik had het ook niet aangekund op dat moment hem nog een keer onder ogen te zien. Wat een ontzettend stoute actie, maar oh wat was het geil. Gelukkig heeft niemand wat door gehad 🤫😉

Aanbevolen erotische koppelproducten:

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags anaal erotisch verhaal erotische verhalen seks

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant