Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Erotiek voor koppels? Kies voor de Bedfun ervaringsbox & geniet (review)

Geschreven door   29 november 2022
29 november 2022     reageer op artikel Reageer

Erotiek voor koppels… Waar begin je? Wat kan je precies samen doen? En hoe ga je dit dan uitvoeren? Dit zijn vragen waarbij je je geen zorgen hoeft te maken tijdens het proberen van de ervarings koppelbox van Bedfun! Je begint namelijk met een spannend erotisch verhaal om samen van te genieten. Daarna stroom je door naar de vragenspellen. Ben je er klaar voor? Dan kan je de opdrachtenspellen gaan uitvoeren! Je moet hierbij spannende toys gebruiken… Ook kan je nieuwe standjes ontdekken tussen de toytips. Meer ontdekken? Lees dan eens onze review. Geschreven door onze tevreden klant Lucy!

Erotiek voor koppels met de Bedfun koppeltoybox

De anticipatie was groot toen we te horen kregen dat we het genoegen hadden om de koppeltoybox van Bedfun uit te proberen.

Na een lange week waarin ik mijn partner bijna niet had gezien, besloten we op een vrijdagavond samen de verrassing-box te openen. Hier volgen onze bevindingen!

Het uiterlijk van de toybox

De doos heeft een aantrekkelijk design, zodra je de deksel opent word je verwelkomt door informatie over de inhoud én een QR code. Deze QR code brengt je bij het online gedeelte van de box: een spannend, erotisch verhaal (pro tip: lees deze aan elkaar voor), en een handboek met erotische spellen en toy-tips.

Erotiek voor koppels
Uitpakken van de Bedfun erotiek koppelbox

De inhoud van de toybox

Nadat we alles geïnspecteerd en bewonderd hadden begonnen we met het erotische verhaal: we besloten dit hardop aan elkaar voor te lezen, dat zorgde al voor aardig wat spanning. Wat er precies zo spannend is aan het verhaal? Daar zul je zelf achter moeten komen, ik verklap niks!

Door naar de spelletjes en speeltjes. In het online boek staan 40 spannende vragen die je aan elkaar mag gaan stellen.

Praten over je verlangens en seksuele voorkeuren kan lastig en onwennig zijn, het is alleen wel de beste manier om bevredigende seks te hebben.

De vragen in het spel helpen hierbij, je leert elkaar hierdoor gegarandeerd beter kennen!

De vragen variëren van onderwerp. Van ‘Wat is de meest gênante plek waar je ooit seks hebt gehad?’ Tot aan ‘wat vind je lekker tijdens orale seks?’. Wij sloegen de vragen waar we de antwoorden al op wisten over, en hebben onze focus gelegd op het ontdekken en beantwoorden van onbekende vragen. We belandden vrij snel in intieme gesprekken, en nog intiemere experimenten.

Erotiek voor koppels

Hierna volgen er nog 30 opdrachten, die de verschillende speeltjes langzaam introduceren. Ik ben zelf niet zó geduldig. Dus nog voordat we alle vragen hadden gelezen had ik de speeltjes al een voor een uit de doos gehaald en er een eigen invulling bij bedacht. Maar wat verwacht je ook, nadat je samen al een erotisch verhaal hebt gelezen en spannende vragen hebt beantwoord?

Naderhand heb ik de vragen nog eens rustig doorgelezen en ze op verschillende momenten uitgevoerd, zo kun je de opdrachten dus ook een beetje spreiden. 

Nu is deze box review niet compleet zonder een uitgebreide review van de speeltjes. De koppelvibrator, in deze vorm, was nieuw voor ons. Dus het is mega fijn dat er tips bij komen (met plaatjes!). Ik was verrast door de verschillende toepassingen van het speeltje en de afzonderlijk bedienbare vibratie-zones. Hierdoor kan je heel fijn spelen met de sterkte van de trillingen; sommige plekjes zijn immers wat gevoeliger dan andere.

De cockring deed voor mij persoonlijk niet zo heel veel, al is dit geen verrassing, met andere cockringen heb ik dezelfde ervaring. Mijn partner vond het materiaal van de cockring prettig aanvoelen, het zat comfortabel, en de bijgeleverde instructie was duidelijk. Lekker pragmatisch.

Wij waren al bekend met handboeien, ticklers en blinddoeken, deze kunnen je vrijpartij echt veel intenser doen aanvoelen. De handboeien in de box zijn fool-proof, je kunt namelijk geen sleuteltjes kwijtraken, of elkaar écht pijn doen. Het materiaal is namelijk ietwat flexibel. Super fijn!

Het oordeel..

Ik zou de koppeltoybox van Bedfun zeker aanraden, bijvoorbeeld als cadeau voor de feestdagen! De box werd razendsnel en anoniem bezorgd, wel zo fijn als deze bij de buren afgegeven wordt. Het is te merken dat er door experts is nagedacht over de opbouw en inhoud van de box.

Het erotische verhaal, de spelletjes en opdrachten zijn echt een toevoeging en maken deze box uniek. De teksten zijn zorgvuldig samengesteld en lijken gericht op aandacht, contact, en spelen met elkaar.

Door de spelletjes en opdrachten besteed je veel meer tijd aan elkaar, en aan elkaars kwaliteiten. Het bracht ons dichterbij elkaar doordat we ook wat meer over elkaars voorkeuren hebben geleerd. De box is, naar mijn mening, voor elke leeftijd en in elke fase van de relatie toepasbaar. Leer je elkaar net kennen? Goed idee om dit op een speelse wijze te doen! Of, heb je al langer een relatie en wil je jullie seksleven wat meer ‘spice’ geven? De vragen geven jullie de mogelijkheid om na te denken over verborgen verlangens.

Voor mij is de grote ster de koppelvibrator. Ik vind het materiaal en de trillingen heel fijn, daarnaast is het een groot pluspunt dat deze door zowel mij als door mijn partner (ook) solo-gebruikt kan worden. Misschien dat ik hem de volgende keer wel geboeid laat toekijken, leuk idee voor komende vrijdag?

Wat mijn partner het leukst aan de koppeltoybox vond? De tips en handleiding bij de speeltjes, dit is niet iets wat we nog ergens anders hebben gezien. Het zorgde ervoor dat hij met meer zekerheid aan de slag kon. En dat was vervolgens voor mij weer goed te merken. 😉


Wij gaan weer verder met de onbeantwoorde vragen. Veel speelplezier!

Dit zeggen onze klanten!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags Bedfun box Erotiek voor koppels koppel Koppelsbox seks

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant