Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Een vrouw laten klaarkomen in drie minuten met de kivin methode

Een vrouw laten klaarkomen in drie minuten? Probeer de Kivin methode!

Geschreven door   12 november 2020
12 november 2020     reageer op artikel Reageer

De meeste van ons zijn niet vies van orale seks. Althans, in ieder geval niet om lekker gepijpt of gebeft te worden. Voor diegene die het pijpen of beffen uit moet voeren kan het ook opwindend zijn, maar als het ontzettend lang duurt voor er een orgasme is… mwah dan vinden we het toch een stukje minder leuk.

En daar is Kivin!

Gelukkig hebben we Kivin. Geen idee wie Kivin precies is, maar hij of zij is in ieder geval de uitvinder van de Kivin-methode. Het gaat hier om drie minuten dames en heren, slechts drie minuten beffen en de sterren schieten het orgasmeparadijs in. Wie die Kivin dan ook is, wij dames zijn hem als het inderdaad werkt eeuwig dankbaar. En menig beffer waarschijnlijk ook.

De heilige graal van orale seks?

De Kivin methode is namelijk een oraal seks trucje waarmee de dames binnen ongeveer drie minuten naar een hoogtepunt kunnen worden gebracht. Ik zou zeggen: ‘de moeite waard om het eens te proberen!’ En lukt het niet in één keer, probeer het dan gewoon nog eens…

Ga liggen en geniet

Klinkt het ook als muziek in jouw inmiddels misschien ‘rode oortjes’? Dan zullen we even uitleggen hoe de Kivin methode werkt. Wil je ook nog weten hoe de theorie achter de methode werkt? Of ga je liever gelijk beginnen? Ik zou zeggen: ‘ga liggen en geniet, die uitleg komt later wel.’

Oral sex is not a task, it’s an art…

Stap 1

Ga liggen op je rug, met een knie richting de borst. Hierdoor heeft jouw befkoning of befkoningin de ruimte om horizontaal aan de slag te gaan. Zorg dat jullie beide een comfortabele houding hebben, dat werkt zeker mee.

Stap 2

Jouw verwenner komt vanaf de zijkant in actie. De wijsvinger en de duim worden aan beide zijden van de clitoris geplaatst en die wordt enigszins omhoog gedrukt en stabiel gehouden.

Stap 3

Bereid je voor op de op- en neerwaartse likbewegingen. Bij de Kivin-methode worden die namelijk niet over de lengte van de vagina gemaakt, maar ze komen nu van links naar rechts. Wow, recht over de clitorishoed.

Stap 4

Je verwenner heeft nog een hand vrij en van deze hand wordt de middelvinger gebruikt om een lichte druk te geven op de perineum, het gebied tussen de vagina en de anus. Als het goed is, voelt je verwenner aan de spiersamentrekkingen dat het orgasme nadert.

Stap 5

Zijn de spiersamentrekkingen voelbaar? Dan is het nu tijd om de focus volledig op het topje van de clitoris te leggen. Een spetterend orgasme staat namelijk nu voor de deur…

Stap 6

Wat er ook gebeurd… niet meer stoppen nu! Zelfs niet gelijk nadat het hoogtepunt is bereikt. Nog even doorgaan met de stimulatie na het orgasme is namelijk ook ongelooflijk intens en bevredigend.

Let’s have an oral sex contest. The winner gets an orgasm.

Toch nog even die uitleg

En? Is de tip van Kivin sensationeel of niet? Liever eerst nog een paar keer oefenen? Ga gerust je gang. Het zal misschien niet voor iedereen werken, maar op zich is deze methode wel verklaarbaar. Als je namelijk op deze manier gaat beffen, wordt er een veel groter deel van de clitoris gestimuleerd, inclusief de clitorishoed. Daarbij is de clitoris niet alleen maar een klein genotsknopje, maar een onderdeel van een groter intern orgaan met duizenden zenuwuiteinden. En waarom zou je die allemaal niet meepakken bij de orale stimulatie?

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags beffen befkoning clitoris orale seks orgasme sex stimulatie

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant