Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Hoe vinger je een vrouw

Een vrouw goed vingeren? Zo krijg je dat voor elkaar!

Geschreven door   13 februari 2020
13 februari 2020     reageer op artikel Reageer

Sommigen vinden het een makkie, sommigen lukt het niet meteen: een vrouw lekker vingeren. Behoor jij tot de tweede groep? Geen paniek! Wij vinden dat elk stel samen plezier aan het vingeren moet beleven. Met onze tips moet dat iedereen lukken.

Een fijne omgeving

Zorg dat je je in een warme, rustige omgeving bevindt, zeker wanneer het een van de eerste keren is dat je gaat vingeren. Een bed is de meest handige plaats hiervoor. Het gaat het beste als je partner zich goed kan ontspannen en dat lukt meestal minder goed in een steegje of op de achterbank van je auto.

Heb je moeite om een fijne omgeving te creëren? Doe dan de gordijnen eens dicht en steek gezellig wat kaarsjes aan.

Lees ook

De voorbereiding

Om te beginnen met vingeren heb je niet veel meer nodig dan een paar schone handen met korte nagels. Het is belangrijk dat haar vagina vochtig is als je begint. Een goed voorspel werkt hierbij vaak het beste, maar mocht dit niet vanzelf gaan dan kan je wat glijmiddel klaarzetten. Heb je geen glijmiddel bij de hand? Een beetje spuug werkt ook prima. Wanneer je niet goed weet hoe haar vagina eruit ziet is het slim om vooraf wat plaatjes op Google op te zoeken. Zo weet je precies waar je moet zijn.

Heb je geen glijmiddel bij de hand? Een beetje spuug werkt ook prima.

Ga rustig van start

Begin altijd rustig met vingeren. De vagina en met name de clitoris is een zeer gevoelig plekje. Het is te vergelijken met de eikel van een man, maar dan nog gevoeliger. De clitoris bestaat niet alleen uit het knobbeltje en het hoedje, eromheen lopen ook veel zenuwen die je kan strelen. Je kan langs de grote schaamlippen op en neer strelen of rondjes draaien rond de clitoris. Je kan zachtjes op de clitoris kloppen met een vinger. Ga de clitoris zelf pas echt stimuleren als zij daaraan toe is. Wanneer je te snel en te ruw te werk gaat, werkt dit averechts (tenzij ze erom vraagt natuurlijk).

Probeer alles uit waarvan je denkt dat ze het lekker vindt, of waar je zelf opgewonden van raakt

Let op haar lichaamstaal

Dit is misschien wel de belangrijkste tip die we geven! Wat een vrouw lekker vindt, verschilt echt per vrouw. Hard of zacht, snel of langzaam, er is geen handleiding om haar met je vingers een hoogtepunt te bezorgen. Daarom is het goed om haar lichaamstaal continu in de gaten te houden. Probeer alles uit waarvan je denkt dat ze het lekker vindt, of waar je zelf opgewonden van raakt. Gaat ze meer kreunen en zwaar ademen? Dan ben je op de goede weg. Beweegt ze zich subtiel onder je uit? Dan zit je op de verkeerde plek. Twijfel je of het wel goed gaat? Vraag haar dan gewoon of ze het lekker vindt, of dat ze wil dat je iets anders doet. De meeste vrouwen weten precies wat ze fijn vinden, maar niet elke vrouw geeft dit uit zichzelf aan.

Tevens kan hiernaast een kleine bullet vibrator helpen. Je kan hier ook spannend mee experimenteren rond de clitoris of een stukje naar binnen gaan bij de vagina.

Lees ook

Wanneer jullie lekker op weg zijn

Merk je dat ze het fijn vindt wat je doet dan kan je een stapje verder gaan. Als de boel lekker vochtig is doe je bijvoorbeeld zachtjes een of twee vingers in haar vagina. Let op, je vinger is geen penis. Penetreer haar dus niet zoals je met je penis zou doen, maar beweeg je vinger(s) teder op en neer. Iets dieper in de vagina zit de g-spot, een geribbeld plekje aan de voorkant van de vagina, dat je ook kan stimuleren. Zorg ervoor dat de rug van je hand waarmee je haar vingert gelijk ligt met haar rug en met een “kom hier gebaar” strijk je over de g-spot. Hierbij mag je best wat meer druk zetten. Of probeer eens je volledige duim in haar vagina te steken en schommel er zachtjes mee op en neer.

Wederom geldt hier: kijk wat jullie samen fijn vinden. Sommige vrouwen vinden stimulatie aan de buitenkant genoeg, sommigen willen ook een stimulatie aan de binnenkant.

Geduld is een schone zaak…

Veel vrouwen bereiken niet zomaar 1-2-3 een orgasme. Goed vingeren kan dus wat van jouw geduld vereisen. Neem er rustig de tijd voor en stop niet zomaar. Wanneer je stopt, kan de opwinding bij een vrouw snel wegzakken. Merk je dat je op de goede weg bent? Ga dan vooral in hetzelfde ritme door, de beloning is dan nabij!

Wederom geldt hier: kijk wat jullie samen fijn vinden. Sommige vrouwen vinden stimulatie aan de buitenkant genoeg, sommigen willen ook een stimulatie aan de binnenkant.

Mocht je er niet uitkomen met je vingers, kijk dan eens in onze sekswinkel naar het ruime aanbod aan sextoys. Jullie ‘komen’ er dan vast wel uit. Enjoy! 😉

Aanbevolen toys

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags clitoris glijmiddel lichaamstaal stimulatie strelen vagina vingeren

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant