Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Nieuwe erotische serie

Een nieuwe erotische serie: Bridgerton

Geschreven door   22 februari 2021
22 februari 2021     reageer op artikel Reageer

Voor iedereen die genoten heeft van de delen uit de 50 Shades of Grey serie, hebben we sexy nieuws uit Netflix land. Dit keer geen spannende kamers gevuld met sextoys die voor rode wangen zorgen, maar een wat subtielere serie die zeker de temperatuur in de kamer wel laat stijgen.

Het gaat om de Netflix serie Bridgerton. Het lijkt misschien op het eerste gezicht een zoetsappig en smachtend liefdesverhaal, maar dan wel met een zeer sexy inslag. Het verhaal is gebaseerd op de novelles van Julia Quinn en zeer zijn sensueel verfilmd. Het speelt zich af in het Recency-tijdperk in 1813 en is gefocust op de huwbare dames van de society in Londen.

De vonken spatten er vanaf

De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Phoebe Dynevor die in de film Daphne Bridgerton heet en die tot aan haar huwelijksnacht  werkelijk geen idee heeft wat seks is. De mannelijke hoofdrol wordt vertolkt door Regé-Jean Page als Simon Basset, de hertog van Hastings. Deze aantrekkelijke acteur straalt een en al sensualiteit uit en dat blijft niet onopgemerkt bij de dames.

Er komen behoorlijk wat erotische scènes voor in de film die uitstekend in beeld zijn gebracht. De scènes die in de film voorkomen zijn soms zo stomend dat ze op PornHub verschenen, iets waar Netflix natuurlijk niet zo blij mee was. In ieder geval hebben de makers van de serie een spraakmakende maar prachtige productie neergezet, niet alleen door de seks, maar ook door de diversiteit. Een aanrader om te kijken en een uitstekende serie om in de stemming te komen.

Sylvia Peters

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags 50 shades of grey film netflix sex sextoy sextoys sexy

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant