Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Blog beste sex toys voor vrouwen

Dit zijn de beste seksspeeltjes voor vrouwen

Geschreven door   28 juni 2020
28 juni 2020     reageer op artikel Reageer

Het is overduidelijk dat er een groot verschil is tussen de manier hoe mannen en vrouwen seks beleven. Mannen komen in 95% van de gevallen klaar. Vrouwen slechts 66%. Vrouwen hebben nou eenmaal wat meer seksuele aandacht nodig om klaar te kunnen komen. Seksspeeltjes zijn daarbij een aangenaam hulpmiddel. Het is daarom ook niet vreemd dat er een legio sextoys voor haar te koop zijn. Maar liefst 85% van de Nederlandse vrouwen gebruikt een sextoy om een orgasme te krijgen.

Waarom zijn sextoys belangrijk voor vrouwen?

Sexspeeltjes maken het seksleven spannender, aantrekkelijker, fantasierijker en makkelijker. Door het gebruik van sextoys ervaren vrouwen seksuele prikkels die niet te evenaren zijn met een penis, vingers of de mond. Daarbij zorgen sextoys dat je als vrouw zijnde eerder een orgasme bereikt. Het is dan niet gek dat er een legio aan sextoys vrouwen te koop is. Ben jij op zoek naar het beste seksspeeltje voor vrouwen? Dan is dat lastig, want er zijn vele goede. Daarbij is de keus van de beste sextoy ook erg persoonlijk, wat de ene vrouw lekker vindt is voor de ander helemaal niet prettig. Daarom schrijven we in deze blog over de meest verkochte sex speeltjes voor vrouwen.

De meest gewilde en gekochte sextoys voor vrouwen zijn de vibrators

De meeste vrouwen kiezen als eerste in de reeks van vagina toys de vibrator. De bekendste vibrator is de tarzan vibrator. Deze ultieme G-spot vibrator heeft ook een extra stukje die de clitoris de nodige aandacht geeft. Het is dus niet gek dat de tarzan vibrator ook vaak de dubbele vibrator genoemd wordt. Een andere benaming is de rabbit vibrator omdat het stukje dat dient voor de clitoris de vorm heeft van konijnenoortjes.

Lees ook

Een niet trillende vibrator wordt een dildo genoemd. Omdat deze enkel voor de penetratie gebruikt wordt zijn dildo’s over het algemeen wat groter. Vooral de glazen dildo’s zijn erg in trek bij vrouwen omdat deze eenvoudig gekoeld of opgewarmd kunnen worden voor een unieke sensuele ervaring.

De mini vibrator voor in je tas zonder dat iemand het doorheeft

De keuze voor een bepaalde vibrator is afhankelijk van je wensen en je fantasieën. De mini vibrator is ideaal om mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Je stopt deze onopvallend in je tas. Wist je bijvoorbeeld dat je een mini vibrator in de vorm van een lipstick kunt kopen? Zelfs als er iemand in je tas kijkt zal het dus niet opvallen dat je een vibrator bij je hebt. Wil je een kleine vibrator die je ook onopvallend kunt inbrengen en waar je ook naar toe gaat in kunt houden? Dan zijn de vibrerende eitjes zeer geschikt voor jou.

Een trileitje om onopvallend in te brengen en overal te genieten!

Vind je het spannend om onderweg of als je ergens bent ook te genieten van de trillingen van een vibrator? Bijvoorbeeld in de supermarkt, als je een avondje gaat stappen of bij je schoonouders op visite gaat? Koop dan een trileitje, deze kun je inbrengen zonder dat iemand het doorheeft, als je jezelf tenminste in kan houden als het eitje trilt! Lekker spannend!  De meeste tril eitjes hebben ook een afstandsbediening waarmee je de frequentie van trillen kunt instellen. Wil je het nog spannender maken? Geef dan de afstandsbediening van jouw vibrerende eitje aan je partner en laat hem bepalen wanneer jij gaat trillen!

Lees ook

Vagina balletjes zijn een echte vrouwelijke vagina toy

Vagina balletjes, geisha ballen, kegelballen, pleasure balls, love balls of Ben Wa ballen, zeer veel verschillende benaming voor een vagina toy die zowel als seksspeeltje gebruikt kan worden als om de bekkenbodem te trainen. Vaginaballetjes zijn in verschillende groottes te krijgen, sommige hebben een koordje andere breng je los in. Na een beetje oefenen kun je de vagina balletjes de hele dag dragen als je dat wil. Er zijn vrouwen die een opwindend gevoel krijgen bij het dragen van de Ben Wa ballen omdat deze tegen de vaginawand en de g-spot drukken. Echter zijn geisha ballen hoofdzakelijk bedoeld om je bekkenbodemspieren te trainen en je vagina strakker te maken. Het is namelijk zo, hoe sterker je bekkenbodemspieren zijn, hoe intenser je orgasme is en hoe prettiger het voor je partner is om je te penetreren.

Maak je tepels gevoeliger door het gebruik van tepelzuigers

Tepelzuigers maken je tepels extra stijf en gevoelig voor aanraking. Door de tepelzuigers worden de tepels vacuüm gezogen, het bloed dat naar je tepels stroomt maakt ze lekker hard en dat zorgt voor een intense sensatie. Het leuke is dat je deze sextoy ook bij je mannelijke partner kunt gebruiken en ook bij hem ontstaat deze intense sensatie.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags dildo mini vibrator sex sextoy sextoys tepel tepelzuigers vagina vibrator

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant