Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Beste seksspeeltjes voor mannen

Dit zijn de beste seksspeeltjes voor mannen

Geschreven door   11 mei 2020
11 mei 2020     reageer op artikel Reageer

Sextoys voor mannen zijn in drie categorieën in te delen. Je kunt kiezen voor een sextoy alleen voor de man. Er zijn ook sekstoys waar je samen met een vrouw van kan genieten. Of je kiest voor een sexspeeltje waar je haar mee kan laten genieten. Deze blog gaat voornamelijk over de eerste twee categorieën. Seksspeeltjes alleen voor hem en sextoys voor hem en haar in combinatie.

Welke seksspeeltjes zijn er voor mannen?

Ben jij een man en wil je jouw seksleven naar een hoger level tillen, nieuw leven inblazen of een beetje opfleuren? Dan bieden seksspeeltjes je diverse mogelijkheden:

  • Waarom sextoys voor mannen belangrijk zijn
  • Wat de mogelijkheden zijn als je op zoek bent naar sextoys voor hem
  • Combinatie sextoys voor hem en haar
  • Welke mannelijke anale seksspeeltjes je kunt gebruiken

Waarom zijn sextoys voor mannen belangrijk?

Mannen hebben over het algemeen vaker en meer zin in seks dan vrouwen. Het is dan ook niet gek dat de specifieke sextoys voor hem voornamelijk gebruikt kunnen worden voor een heerlijk potje soloseks. Wil je de seks met jouw vrouwelijke partner naar een hoger niveau tillen, ook dan zijn sextoys voor mannen daar goed voor te gebruiken zodat jullie heerlijk kunnen genieten van lange hete seks.

Lees ook

Mannen komen tijdens de seks eigenlijk altijd wel klaar, voor vrouwen is dat soms wat lastiger. Natuurlijk wil je als man zijnde ervoor zorgen dat ook jouw vrouw een hoogtepunt bereikt, samen klaarkomen is toch het allerlekkerste. De combinatie sextoys zijn hier uitermate geschikt voor. Je stimuleert met deze seksspeeltjes zowel jezelf als jouw partner nog een beetje extra Je scoort zeker weten hoge punten bij haar wanneer je ervoor kiest jouw partner extra te bevredigen met één van deze combinatie sexspeeltjes.

Wat zijn de mogelijkheden als je op zoek bent naar sextoys voor hem?

Iedereen kent natuurlijk de sexpop en de opblaaspop. Ondanks de bekendheid hiervan wordt deze in mindere mate gebruikt. Daarentegen wordt juist de masturbator heel veel gebruikt voor een potje ongeremde solo sex voor de man. De masturbators zoals een kunstvagina of een fleshlight gebruik je bij het masturberen. De stimulatie van geslachtsgemeenschap wordt ermee nagebootst. Een uniek model is de Tenga masturbator. De meeste Tenga’s zijn voor éénmalig gebruik en hebben de vorm van een ei of een beker. De binnenkant van de Tenga masturbator is anders van structuur en is meer gericht op het stimuleren van de penis als het nabootsen van geslachtsgemeenschap.

Sextoys voor hem waar zij ook van kan genieten

De cockring ook wel penisring genoemd, is één van de sekstoys voor mannen die eigenlijk niet in de slaapkamer mag ontbreken. Ondanks de cockring gedragen wordt door de man, kan de vrouw er ook indirect veel plezier aan beleven. De cockring zorgt ervoor dat je erectie steviger, groter en harder wordt. Daarbij zorgt de penisring er ook voor dat je jouw orgasme langer kunt uitstellen.

Lees ook

Met de cockring zorg je dus voor langdurige harde penis tijdens de seks voor zowel jezelf als je vriendin. Er zijn ook penisringen waarbij er een extra stukje is opgezet dat vibrerend werkt waardoor ook direct de clitoris van de vrouw gestimuleerd wordt. Zij zal je deze extra stimulering zeker in dank afnemen. Om je penis groter te maken kun je ook gebruik maken van een penispomp of een penis sleeve.

Anale sextoys voor hem

Natuurlijk mogen bij de sextoys voor hem de anale seksspeeltjes niet ontbreken. Anale seks is voor zowel hem als haar meestal een welkome aanvulling op de slaapkamer activiteiten. Wil je wat meer spanning in de slaapkamer creëren, dan zijn de anaal dildo, de anaal vibrator of de buttplug een goede optie. Door anale sex toys wordt de mannelijke prostaat gestimuleerd waardoor een heviger orgasme opgewekt wordt.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags cockring mannen penis sextoys sextoys voor mannen

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant