Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Tips voor een anaal orgasme

De beste tips voor een anaal orgasme!

Geschreven door   14 december 2022
14 december 2022     reageer op artikel Reageer

Als je erotische blogs leest, dan ben je vast wel bekend met het fenomeen anaal orgasme. Anaal orgasmen zijn iets waar veel mensen naar verlangen, maar waar maar weinigen echt van kunnen genieten. Dit komt vaak doordat men niet weet hoe ze het moeten aanpakken. In dit artikel geven we je dan ook graag wat tips mee om jouw anaal orgasme zo intens mogelijk te maken!

1. Zorg ervoor dat je ontspannen bent

Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar toch is het belangrijk om even stil te staan bij dit punt. Anaal spelen kan namelijk best intimiderend zijn, zeker als je er nog nooit eerder aan gedaan hebt. Probeer daarom goed te ontspannen voordat je eraan begint. Neem bijvoorbeeld eerst een lekkere, warme douche of een ontspannende massage. Op die manier zal je lichaam al snel minder gespannen zijn en zal het makkelijker zijn om in de juiste stemming te komen.

2. Gebruik glijmiddel

Het gebruik van glijmiddel is cruciaal als je plezier wilt beleven aan anaal spelen. De anus is namelijk niet voorzien van natuurlijk glijmiddel, waardoor het belangrijk is dat je hier gebruik van maakt. Op die manier voorkom je dat het ongemakkelijk of pijnlijk wordt en kun je optimaal genieten van de stimulatie. Er bestaan verschillende soorten glijmiddel op waterbasis en siliconebasis . Welke soort glijmiddel je precies gebruikt is heel erg persoonlijk en hangt af van wat jij fijn vindt. Waterbasis glijmiddel droogt sneller op dan silicone glijmiddel en is daardoor minder geschikt voor langere sessies . Het voordeel hiervan is wel dat het gemakkelijker afwasbaar is met water. Silicone glijmiddel blijft daarentegen wat plakkerig aanvoelen en is lastiger af te wassen , maar kan wel langer doorgebroken worden . Het is dus uiteindelijk aan jou om te beslissen welke soort glijmiddel jij het fijnste vind!

3. Begin rustig

Wanneer je net begint met anaalspeeltjes kan het verleidelijk zijn om gelijk alles uit de kast te halen en hard te gaan. Echter is dit lang niet altijd verstandig, want zoals gezegd kan anaal spelletjes best eng of intimiderend zijn. Het is dan ook verstandig om rustig te beginnen met bijvoorbeeld vingeren of tongzoenen in de anus . Als de ander dit prettig vind en er klaar voor is, kan er steeds iets meer bijgevoegd worden, zoals speeltjes of anale seks. Wees hierbij wel altijd voorzichtig , want wanneer iemand onvoldoende opgewonden raakt kan anaal sex behoorlijk pijn doen. Zorg dus altijd voor een rustige opbouwing tot dat de ander écht klaarkomt!

4. Stimuleer ook de rest van het lichaam

Wanneer we denken aan anale stimulatie, denken we vaak gelijk aan anale seks of penetratie met een vinger of speeltje . Echter stimuleert alleen de anus lang niet altijd genoeg.

5. Een opgewonden mens is het halve werk

Zorg ervoor dat je voldoende opgewonden bent. Anaal spelen is niet iets wat je doet als een opwarmertje; het is de hoofdmoot. Het kan dus helpen om eerst wat tijd te nemen om jezelf of elkaar op te winden met voorspel, fantasieën of andere vormen van seksuele stimulatie

6. Wees relaxed

Zorg ervoor dat je partner zich ook relaxed voelt en geniet van het spel. Dit betekent niet dat hij of zij geen verantwoordelijkheid moet nemen; integendeel, diegene die aan de ontvangende kant is, moet goed communiceren over wat werkt en wat niet. Maar het is wel belangrijk dat er een gevoel van vertrouwen en genot is, en dat beide partners echt willen genieten van de ervaring.

7. Voorzichtig zijn is een must

Ga langzaam en voorzichtig te werk. De anus is kent veel bacteriën, daarom dient het wel regelmatig schoongemaakt te worden met water en zeep en bijvoorbeeld een anaal douche. Wel moet je eraan denken dat de anus erg gevoelig is voor prikkels en druk, dus ga rustig te werk als je ermee begint. Begin met één (geoliede) vinger, en laat je partner aangeven hoe ver hij of zij wil gaan. Als alles goed voelt, kun je overgaan naar twee vingers, een tong of een penis/strap-on/dildo/vibrator of iets soortgelijks.

8. Geduld is een schone zaak

Wees geduldig met jezelf én met elkaar. Anaal spel kan soms pijn doen; dit komt omdat de anus niet vocht aanmaakt van zichzelf. In tegenstelling tot een vagina. Dit betekent dat er meer weerstand ontstaat tijdens het penetreren, en dat kan pijnlijk zijn als je niet genoeg glijmiddel gebruikt of te hardhandig te werk gaat. Als het even pijn doet, stop dan even met bewegen en smeer wat meer glijmiddel rondom de anus. Als alles weer oké voelt, kun je proberen opnieuw te beginnen met bewegen… maar ga rustig te werk! Snelheid leidt hier vaak tot frustratie of pijn, dus focus liever op kwaliteit in plaats van kwantiteit🙂

9. Communiceer met elkaar

Communiceer met elkaar! Anaal spel is niet iets waarbij je ‘gauw even’ iets doet; het is belangrijk om goed te communiceren over wat er gebeurt en hoe iedereen zich voelt tijdens het spel. Laat ook weten wat je fijn en niet zo fijn vind.

Vond je dit blog handig? We zouden het leuk vinden als je dit ook kan laten weten hieronder in de comments!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags anaal orgasme

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant