Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
De 3 meest voorkomend standjes voor anale seks

De 3 meest voorkomend standjes voor anale seks

Geschreven door   3 januari 2023
3 januari 2023     reageer op artikel Reageer

Anale seks kan leuk zijn voor sommige mensen, maar het is belangrijk om te onthouden dat het niet voor iedereen is en dat het OK is om nee te zeggen als je het niet wilt proberen. Als je wel geïnteresseerd bent in het proberen van anale seks. In dit blog zullen we de 3 meest voorkomende anale standjes bespreken, zodat je kunt ontdekken wat het beste werkt voor jou en je partner. Laten we beginnen!

De 3 meest voorkomende anale standjes

De 3 meest voorkomende anale standjes zijn doggy style, spoons, en missionaris. Doggy style is waarbij de ontvangende partner op handen en knieën staat terwijl de gebogen partner achter hen staat en penetreert. Bij spoons liggen beide partners op hun zij, met de ontvangende partner achter en de gebogen partner voor. Missionaris is waarbij de ontvangende partner op hun rug ligt met hun benen gespreid, terwijl de gebogen partner bovenop hen ligt en penetreert. Het is belangrijk om te communiceren met je partner en te ontdekken wat voor jou het beste werkt.

De 3 meest voorkomend standjes voor anale seks

1.Doggy style:

Dit is waarschijnlijk de meest populaire anale seks. Bij doggy style staat de ontvangende partner op handen en knieën terwijl de gebogen partner achter hen staat en penetreert. Dit geeft de gebogen partner de controle en kan gemakkelijk worden aangepast door de hoogte van de ontvangende partner’s heupen te veranderen.

  • Doggy style is een populaire anale stand waarbij de ontvangende partner op handen en knieën staat terwijl de gebogen partner achter hen staat en penetreert.
  • Dit standje is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en voor zowel heteroseksuele als homoseksuele paren.
  • Doggy style geeft de gebogen partner controle en maakt het gemakkelijk om de hoogte van de ontvangende partner’s heupen te veranderen om de hoek van penetratie aan te passen.
  • Dit standje kan leuk zijn voor mensen die van achteraf penetratie houden en voor mensen die van een dominantere rol houden.

Nadelen

  • Een nadeel van doggy style kan zijn dat het moeilijker is om te communiceren en om te voelen wat je partner lekker vindt, dus het is belangrijk om te blijven communiceren en luisteren naar elkaar.
  • Andere nadelen kunnen zijn dat het moeilijk is om elkaar aan te kijken of te zoenen tijdens het seksuele contact, en dat het moeilijker is om bepaalde seksuele handelingen te doen, zoals orale seks.

Voordelen

  • Het geeft de gevende partner controle en maakt het gemakkelijk om de hoogte van de ontvangende partner’s heupen te veranderen om de hoek van penetratie aan te passen.
  • Het kan ook gemakkelijker zijn voor sommige mensen om te ontspannen en te genieten van anale seks in deze positie.
  • Andere voordelen kunnen zijn dat het standje gemakkelijk is om aan te passen aan de voorkeuren van de partners en dat het gemakkelijk is om andere seksuele handelingen te doen, zoals het gebruik van speeltjes of het geven van orale seks.

2.Spooning:

Bij spooning liggen beide partners op hun zij, met de ontvangende partner voor en de gebogen partner achter. Dit is een rustigere stand die gemakkelijk kan worden aangepast door de hoek van penetratie te veranderen.

Voordeel

Een van de voordelen van spooning is dat het een rustigere stand is, wat kan helpen om te ontspannen en te genieten van het seksuele contact. Het is ook gemakkelijk om elkaar aan te kijken en te zoenen tijdens het seksuele contact, wat kan helpen om de verbinding te versterken. Dit kan door de hoofden naar elkaar te draaien. Wel niet te lang, anders krijg je vast en zeker last van je nek!

Nadeel

Een nadeel van spoons kan zijn dat het moeilijker is om bepaalde seksuele handelingen te doen, zoals orale seks of het gebruik van speeltjes. Het is ook moeilijker om de controle te hebben en om de hoogte van de ontvangende partner’s heupen te veranderen, wat kan betekenen dat het standje minder flexibel is.

Desondanks kan spooning een leuke en intieme manier zijn om anale seks te hebben en om te genieten van het seks.

3.Missionaris:

Hoewel missionaris vaak wordt geassocieerd met vaginale seks, kan het ook een goede anale stand zijn. Bij missionaris ligt de ontvangende partner op hun rug met hun benen gespreid, terwijl de gevende partner bovenop hen ligt en penetreert. Dit kan gemakkelijk worden aangepast door de hoogte van de ontvangende partner’s heupen te veranderen of door een kussen onder hun heupen te plaatsen om de hoek te veranderen.

Het is belangrijk om te onthouden dat anale seks voor iedereen anders is en dat er geen “juiste” stand is. Daarnaast is het ook belangrijk om te communiceren met je partner en te ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Voordeel

Het voordeel hierbij is dat als de benen in de juiste positie liggen, bijvoorbeeld omhoog. Dat de gever dieper kan penetreren. Daarnaast zal je ook oogcontact tijdens de seks kunnen blijven houden. Dit is weer bevorderlijk voor het vertrouwen in de relatie.

Nadeel

Een nadeel is dat het wellicht soms lastiger is om binnen te gaan bij de partner die op de rug ligt. Wees daarom altijd goed voorbereid met glijmiddel om het een plezier en avontuur voor beide te maken!

Vond je dit blog nuttig? Laat het ons dan vooral eventjes weten in de reacties hieronder! Deze zijn altijd welkom:).

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags 3 meest voorkomende standjes

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant