Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
De beste manier om op een erotische manier kerst te vieren

De beste manier om op een erotische manier met je partner kerst te vieren

Geschreven door   3 januari 2023
3 januari 2023     reageer op artikel Reageer

Tijdens het feestelijke seizoen van Kerstmis komen mensen samen om te vieren, verhalen te delen en herinneringen te maken. Voor koppels is het echter ook een perfecte gelegenheid om hun seksleven een boost te geven. Ben je geïnteresseerd in manieren om een erotische Kerst te beleven met je partner? Lees dan verder om inspiratie op te doen voor hete feestdagen…

De beste erotische kerst

Er is iets met Kerstmis dat ons aanmoedigt om eerder stout dan lief te zijn. Daarom kan het een geweldige tijd zijn om nieuwe seksuele activiteiten met je partner te ontdekken en sexy herinneringen te creëren. Hier zijn enkele van de beste manieren om Kerstmis met je partner op een erotische manier te vieren.

1.Maak een sexy cadeaulijstje

Een verlanglijstje maken voor je partner is een van de leukste onderdelen van Kerstmis! Maak het nog spannender door ook wat sexy items op je lijstje te zetten. Van sexy lingerie en speeltjes tot massageolie en boeken, laat je fantasie de vrije loop en schrijf alles op wat je deze feestdagen samen in bed wilt beleven. Zorg er vervolgens voor dat jullie allebei krijgen wat er op elkaars lijstje staat!

2.Speel je favoriete vakantiefilmscène na

Elk jaar kijken we allemaal naar onze favoriete kerstfilms, dus waarom gebruiken we die niet als inspiratie voor een stomende avond? Kies een scène uit een van je favoriete films waarin twee mensen intiem zijn – misschien zijn het twee geliefden die hun eerste kus delen onder de maretak of twee vreemden die de liefde vinden tijdens een ijzige treinrit en speel het na met je partner in de slaapkamer! Dit zal een extra niveau van opwinding en romantiek toevoegen aan uw avond festiviteiten.

De beste manier om op een erotische manier met je partner kerst te vieren

3.Organiseer een erotische etentje

Waarom organiseer je geen intiem etentje met z’n tweeën? Breng de stemming erin met zachte muziek, gedimde lichten en flikkerende kaarsen in de kamer. Bereid heerlijk eten met lustopwekkende ingrediënten zoals aardbeien, chocolade, oesters of zalm met honing. Je kunt je zelfs verkleden in lingerie als je daar zin in hebt! Breng tussen de hapjes door wat tijd door met het verkennen van elkaars lichaam tot het dessert komt…

4.Maak sexy spelletjes

Voer de warmte op door erotische spelletjes te bedenken die jullie samen kunnen spelen! Een idee is om bodypaint te kopen en je partner te blinddoeken voordat je ontwerpen op zijn huid schildert met verschillende smaken (zoals kersen of bananen). Of probeer een striptease spelletje. Begin langzaam elk kledingstuk uit te trekken en voeg gaandeweg sensuele accenten toe totdat één persoon helemaal naakt is! Er zijn eindeloze mogelijkheden als het gaat om het maken van seksspelletjes. Gebruik gewoon je fantasie. Mocht je toch inspiratie nodig hebben kan je gebruik maken van een speciale Bedfun playbox!

5.Wissel massages uit

Massages wordt al eeuwenlang gebruikt als een vorm van ontspanning en intimiteit tussen partners, dus waarom verwerk je het dit jaar niet in je kerstviering? Koop of maak massageolie geparfumeerd met winterse kruiden zoals kaneel of dennenhout – yum! Leg verschillende dekens op de grond en wissel massages met elkaar uit totdat je beiden in een zalige ontspanning wegzakt…

6.Neem samen een bad

Samen een bad nemen is ook een geweldige manier om te ontspannen na al die kerstinkopen of familiebijeenkomsten! Vul het bad met warm water, geurende oliën en kaarsen en schuif dan naast elkaar aan voor het broodnodige huid-op-huid contact onder al dat schuim! Geniet van het praten over hoe leuk je de dag hebt gehad terwijl je alle stress wegspoelt… en verhuis dan naar een andere kamer (of blijf daar!) als het nog warmer wordt…..

7.Bezoek samen een winkel voor volwassenen

Samen een winkel voor volwassenen bezoeken kan ook heel leuk zijn. Vooral rond de kersttijd als ze veel feestelijke versieringen hebben hangen! Bekijk alle verschillende speeltjes en kies dan iets speciaals voor jezelf of voor elkaar – een perfect gevulde sok? En wie weet wat voor verrassingen er te wachten staan als je eenmaal thuis bent? Kerstmis vieren hoeft niet saai te zijn – maak het dit jaar leuker door deze ideeën met je partner uit te proberen! Of het nu gaat om het uitwisselen van massages of het naspelen van scènes uit romantische films, er zijn genoeg manieren om dit seizoen gedenkwaardiger dan ooit te maken. Vergeet alleen niet om stout en lief te spelen ;).

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags erotische kerst vieren

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant