Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Gouden aftrektips voor een man

Aftrektips: De beste 4 tips voor mannen

Geschreven door   9 februari 2020
9 februari 2020     reageer op artikel Reageer

De beste aftrektips! Het is een gezonde vorm van ontspanning: masturberen. Sommige mannen doen er nogal geheimzinnig over. Dit is helemaal nergens voor nodig, want regelmatig aftrekken heeft veel voordelen. Het is namelijk een goede manier om jouw uithoudingsvermogen in bed te verbeteren en vaker klaarkomen verkleint de kans op prostaatkanker. Daarnaast helpt het ook met sneller in slaap vallen en kan het voor de ontspanning zorgen die jij nodig hebt. In dit artikel geven we een aantal tips die jou kunnen helpen om al deze voordelen eruit te halen.

1.Oefen op de juiste manier

Masturberen is niet alleen een heerlijke ontspanning, het kan ook je prestaties in bed verbeteren. Om dat voor elkaar te krijgen moet je wel op een aantal dingen letten. Uit eigen ervaring weet ik dat masturberen zowel positieve als negatieve kan hebben op je seksleven. Het is dus belangrijk dat je op een gezonde manier masturbeert. De twee belangrijkste punten zijn: de controle en de duur van jouw pleziermoment.

Controle

Allereerst is het belangrijk dat je altijd de controle hebt over wanneer je klaarkomt. Dit gaat namelijk jouw seksleven enorm verbeteren. Je moet tijdens het masturberen proberen zelf in controle te blijven over het moment waarop je klaarkomt. Dit doe je door te masturberen totdat het moment dat je voelt dat je gaat klaarkomen. Dan stop je even tot je weer verder kunt. Door deze oefening leer je het moment kennen waarop je klaar komt. Zodra je dit toepast, zal thuis aftrekken zorgen voor betere prestaties in bed. Vroegtijdig klaarkomen kan hierdoor verleden tijd zijn.

Lees ook

Duur

Daarnaast is ook de duur van het aftrekken belangrijk. Het is belangrijk dat je probeert het even lang vol te houden als hoe lang je het in bed zou willen volhouden. Op deze manier train je jouw lichaam om niet gelijk naar een climax toe te werken. Als je tijdens het masturberen snel klaarkomt kan dit hetzelfde effect in bed hebben. Maar geen paniek, je kunt het makkelijk verbeteren door te oefenen.

TIP: gebruik glijmiddel om het nog aangenamer te maken voor jezelf

2.Hou het leuk door nieuwe technieken

Naast het verbeteren van je prestaties moet masturbatie natuurlijk ook een prettige ervaring blijven. Om het leuk te houden en niet in een sleur te raken, kun je nieuwe methodes proberen. Sommige van deze methodes helpen jou ook om het langer vol te houden in bed. We laten je hier twee bekende methodes zien.

Switch van hand

Het is misschien wel de eenvoudigste tip die ik ga geven, maar switch eens van hand. Je zult zien dat dit een compleet nieuwe sensatie kan geven. Omdat je wat minder geoefend bent met deze hand kan het anders aanvoelen dan wat je gewend bent.

Gebruik de stop-start-methode

Deze methode noemt men ook wel ‘’edgen’’. Het komt erop neer dat jij jezelf aftrekt totdat je bijna klaarkomt en dan stop je. Door deze methode kom je niet alleen lekker klaar maar leer je ook de controle te krijgen over het ejaculeren. Door dit regelmatig te oefenen zul je zien dat je het langer gaat volhouden in bed. Vroegtijdig klaarkomen is verleden tijd door deze methode. Dus hier heb niet alleen jijzelf voordeel van maar ook jouw huidige partner of toekomstige bedpartners.

Lees ook

De vibrerende cockring

3.Maak gebruik van een speeltje

Er zijn verschillende fantastische speeltjes te verkrijgen die jou allemaal een compleet nieuwe ervaring kunnen geven. Zo kan er gebruik worden gemaakt van cockringen. Deze ringen zullen ervoor zorgen dat je penis recht overeind komt te staan en hij keihard aanvoelt. Dit zal jou laten klaarkomen als nooit tevoren. Ook kun je de dit combineren met een fijne vibratie, kijk dan eens naar een vibrerende cockring.

Masturbators

Ook kun je gebruik maken van masturbators. Dit voelt in het begin misschien een beetje raar maar ik kan uit eigen ervaring vertellen dat je er geen spijt van zal krijgen. Doordat dit speeltje gemaakt is in de vorm van een vagina of mond, zal jij een erg realistische ervaring hebben tijdens het masturberen. Ze zijn tegenwoordig zelfs verkrijgbaar op lichaamstemperatuur, om een nog betere ervaring te kunnen krijgen.

Stimuleren van de prostaat

Daarnaast kun je ook een experimenteren met het stimuleren van de prostaat. Naast de G-spot bestaat er namelijk ook een P-spot. Dit is een plekje in de anus die alleen mannen hebben en het is de klier voor het aanmaken van zaadcellen. Deze klier kan van binnenuit worden gestimuleerd. Mannen laten eigenlijk een grote kans liggen door hier niet mee te experimenteren. Toch merken we dat dit steeds minder een taboe begint te worden. Tegenwoordig is het met prostaat stimulators mogelijk om dit zelf, en achter gesloten deuren, te proberen. Dit kan voor erg intense orgasmes zorgen en is daarom ook zeker aan te raden.

Het gebruiken van speeltjes kan niet alleen fijn zijn voor jezelf. Jouw bedpartner staat misschien ook best open om seksspeeltjes te introduceren in de slaapkamer voor meer “Bedfun“. Communicatie is hierbij wel belangrijk. Door het gebruik van speeltjes kun jij de aandacht bij jezelf weghalen en het veel langer volhouden in bed. Dit kan dus niet alleen jouw eigen ervaring maar ook die van jouw bedpartner aangenamer maken.

Lees ook

4.Maak je ervaring aangenamer met een washandje of glijmiddel

Het is natuurlijk niet altijd nodig dat plezier geld kost. Je kunt jouw ervaring al een stuk aangenamer maken door gebruik te maken van een washandje. Dit maakt opruimen nadien ook een stuk makkelijk. Probeer ook eens om glijmiddel te gebruiken tijdens het masturberen. Dit kan de ervaring een stuk prettiger maken en voor een nieuw soort ervaring zorgen.

Gebruik van glijmiddel geeft ook een realistischer beeld van het gevoel dat jij hebt bij seks. Door te ‘’oefenen’’ op jezelf met glijmiddel, zul je beter voorbereid zijn op echte seks. Dit kan ervoor zorgen dat je minder snel klaarkomt wanneer je het bed met iemand anders deelt.

Conclusie

Aftrekken is niet alleen prettig maar kan ook veel voordelen met zich meebrengen. Als jij deze tips goed opvolgt zorg jij dat jij jouw prestaties verbetert in bed zonder dat je minder van de ervaring kunt genieten. Op deze manier kunnen zowel jij als je partner genieten van de voordelen.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags cockring glijmiddel klaarkomen mannen masturbator masturberen prostaat

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant