Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
De beste 10 sextoys voor mannen

De beste 10 sextoys voor mannen!

Geschreven door   12 januari 2023
12 januari 2023     reageer op artikel Reageer

Mannen in de 21e eeuw hebben een lange weg afgelegd als het gaat om het omarmen van hun seksualiteit. Voorbij zijn de dagen van schaamte als het gaat om het verkennen van nieuwe seksuele ervaringen en plezier. Met de komst van technologie kunnen moderne mannen nu genieten van seksspeeltjes die hun seksueel genot kunnen vergroten en uitbreiden. Van prostaat massagers tot automatische masturbators, er is geen tekort aan opties als het gaat om het vinden van de beste seksspeeltjes voor mannen. Hier zijn 10 van de beste seksspeeltjes voor mannen op de markt van vandaag.

De beste 10 sextoys voor mannen!

1) Fleshlight:

De Fleshlight is een van de meest populaire seksspeeltjes voor mannen dankzij zijn realistische gevoel en textuur. Het is gemaakt van levensecht synthetisch materiaal dat aanvoelt als echte huid, waardoor het een geweldige keuze is voor degenen die iets willen dat zo dicht mogelijk bij menselijk contact voelt. De Fleshlight heeft ook een verstelbare zuigfunctie waarmee gebruikers hun ervaring kunnen aanpassen.

Voordelen: Het realistische gevoel en de (soms) verstelbare zuigkracht van de Fleshlight maken het een van de beste seksspeeltjes voor mannen die er zijn. Het is ook ongelooflijk discreet, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat iemand weet wat er in je pakketje zit!

Nadelen: Ondanks het realistische gevoel, kunnen sommige gebruikers vinden dat de Fleshlight niet helemaal overeenkomt met menselijk contact vanwege het synthetische materiaal. Bovendien kunnen sommige gebruikers het moeilijk vinden om het schoon te maken vanwege het ingewikkelde ontwerp.

Tips: Om ervoor te zorgen dat je Fleshlight bij elk gebruik schoon en hygiënisch blijft, moet je er een glijmiddel op waterbasis bij gebruiken en hem na elke sessie grondig schoonmaken met warm water en een milde zeep of toycleaner. Daarnaast moet u uw Fleshlight uit de buurt van direct zonlicht of warmtebronnen bewaren, omdat dit na verloop van tijd verkleuring kan veroorzaken.

2) Tenga Egg Masturbator:

De Tenga Egg Masturbator is een unieke masturbatie sleeve die speciaal is ontworpen voor mannelijk genot. Het heeft een eivormig ontwerp dat comfortabel in je hand past terwijl het intense stimulatie biedt tijdens solo speeltijd of paren voorspel sessies. De buitenkant van de Tenga Egg is gemaakt van zacht elastomeer materiaal terwijl de binnenkant duizenden stimulerende noppen bevat die zijn ontworpen om maximaal genot te leveren tijdens het gebruik.

Voordelen: De Tenga Egg Masturbator is ongelooflijk discreet en gemakkelijk te gebruiken dankzij het eivormige ontwerp en het rekbare elastomeer materiaal dat het inbrengen comfortabel maakt, zelfs zonder glijmiddel. De getextureerde binnenkant zorgt voor intense stimulatie tijdens solo speeltijd of paren voorspel sessies, zodat je nieuwe hoogten van genot kunt verkennen wanneer je maar wilt!

Nadelen: Vanwege het kleine formaat en ingewikkelde ontwerp, kunnen sommige gebruikers het moeilijk vinden om hem schoon te maken als dat niet goed gebeurt na elk gebruik met een milde zeep of toycleaner en daarna volledig afdrogen met een pluisvrije doek voordat je hem opbergt uit de buurt van direct zonlicht of warmtebronnen en andere materialen zoals glijmiddelen op siliconenbasis die na verloop van tijd kunnen verkleuren. Bovendien kunnen sommige gebruikers vinden dat ze extra glijmiddel nodig hebben voor meer plezierige sensaties tijdens het gebruik vanwege de textuur van het elastomeermateriaal.

Tips: Om maximaal genot uit je Tenga Egg Masturbator te halen, raden we aan om veel glijmiddel op waterbasis te gebruiken op zowel jezelf als in de masturbator zelf voorafgaand aan het inbrengen . Bovendien, probeer te experimenteren met verschillende snelheden, hoeken, en druk tijdens solo speeltijd of paren voorspel sessies om nieuwe hoogten van plezier te ontdekken!

3) Prostaat Massager:

Prostaat massagers zijn speciaal ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een meer plezierige ervaring tijdens anale speeltijd. Deze seksspeeltjes hebben een gebogen ontwerp waardoor ze zich rechtstreeks richten op je prostaatklier – ook wel “de mannelijke G-spot” genoemd – en zorgen voor intense stimulatie die uiteindelijk kan resulteren in krachtige orgasmes!

Voordelen: Prostaat massagers bieden een geheel unieke sensatie in vergelijking met andere soorten seksspeeltjes dankzij hun gebogen ontwerp, waardoor ze direct op de prostaatklier gericht zijn en een intense stimulatie geven. Ze zijn ook ongelooflijk veelzijdig waardoor gebruikers verschillende snelheden, hoeken, dieptes en breedtes kunnen verkennen, afhankelijk van hun persoonlijke voorkeur. Ten slotte zijn veel prostaat massagers uitgerust met vibratie-instellingen waardoor de gebruiker zijn ervaring nog verder kan aanpassen!

Nadelen: Hoewel prostaat massagers een geheel unieke sensatie bieden in vergelijking met andere soorten seksspeeltjes – zijn ze niet geschikt voor alle lichaamstypen vanwege hun gebogen vorm. Bovendien kunnen sommige gebruikers het inbrengen van dit soort speeltjes ongemakkelijk vinden door gebrek aan flexibiliteit in de anale spieren. Ten slotte moeten mensen die lijden aan medische aandoeningen zoals IBS altijd een arts raadplegen alvorens anaal speelgoed te gebruiken, ongeacht de moeilijkheidsgraad van het inbrengen!

Tips: Wij raden het gebruik van veel glijmiddel op basis van water zowel jezelf als in speelgoed zelf voorafgaand aan het inbrengen zorgen voor maximaal comfort genot! Bovendien, begin langzaam experimenteer verschillende snelheden, hoeken diepten tot bereik gewenste niveau tevredenheid! Eenmaal klaar met gebruiken laat afkoelen kamertemperatuur alvorens grondig te reinigen milde zeep toy cleaner afdrogen pluisvrije doek opbergen weg direct zonlicht warmtebronnen vermijden verkleuring na verloop van tijd!

4) Automatische Masturbators:

Automatische masturbators zijn ongelooflijk populair onder mannen die op zoek zijn naar verbeterde solo speeltijden dankzij hun levensechte texturen, zuigkracht, trilfunctie en soms ook verwarming! Dit biedt aangename sensaties die ze de gebruiker bieden.

Voordelen: Automatische masturbators bieden realistische sensaties vergelijkbaar menselijk contact waardoor ze ideaal zijn voor degenen die hunkeren naar iets extra’s tijdens solo speeltijden. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en functies, zodat de gebruiker het model kan kiezen dat het beste past bij zijn wensen, ongeacht de budgetbeperkingen. Ten slotte komen veel moderne modellen met meerdere vibratie-instellingen waardoor verdere aanpassing ervaring!

Nadelen: Hoewel automatische masturbators een realistische sensatie bieden die lijkt op menselijk contact – vervangen ze niet de werkelijke interactie met de partner vanwege het gebrek aan warmte-elasticiteit die de natuurlijke huid biedt aan de gebruiker bij aanraking alleen – waardoor ze minder geschikt zijn voor degenen die exact dezelfde sensaties willen nabootsen als bij de fysieke gemeenschap zelf. Bovendien vereisen sommige modellen een bepaalde hoeveelheid onderhoud om effectief te blijven functioneren, wat betekent dat ze na elke sessie grondig moeten worden gereinigd om ze hygiënisch te houden.

Tips: Wij adviseren het gebruik van veel glijmiddel op basis van water zowel jezelf als in het speelgoed zelf voorafgaand aan het inbrengen zorgen voor maximaal comfort genot! Voor volledige grootte replica’s zeker aandacht details rond vaginale opening anus zelf orde bereiken meest authentieke ervaring mogelijk vooral wanneer het kopen van hogere eindmodellen met levensechte texturen interne structuren lijkend op daadwerkelijke menselijke anatomie delen zelf! Zorg er ook voor dat u de modellen na elke sessie grondig reinigt met een milde zeep. Droog ze af met een pluisvrije doek en berg ze niet op in direct zonlicht of bij warmtebronnen.

5) Zuignap Dildo’s:

Zuignap dildo’s bieden ongelooflijke veelzijdigheid dankzij de zuignap is de dildo plakbaar op vrijwel elk oppervlakte. Ze geven hiermee de gebruiker een verkenning zonder handen. Zeer leuk om handsfree op te rijden!

Voordelen: Zuignap dildo’s zorgt ervoor dat hands free fantasieën waar kunnen worden gemaakt. Je kan hem bijvoorbeeld plakken onder de douche en je fantasie aan de vrije loop laten. Wel zo spannend om dat niet er over na hoeven te denken hoe je deze dildo moet gaan vasthouden. Laat je lichaam lekker het werk doen;).

6) Vibrerende penisringen:

Vibrerende penisringen zijn een geweldige manier om extra stimulatie en plezier toe te voegen tijdens de geslachtsgemeenschap voor beide partners. Deze seksspeeltjes zijn ontworpen om comfortabel rond de basis van de penis te passen, waardoor een langere erectie en extra stimulatie voor beide partners mogelijk is, en veel modellen hebben zelfs verstelbare vibratie-instellingen!

Voordelen: Vibrerende penisringen bieden een ongelooflijk unieke sensatie in vergelijking met andere soorten seksspeeltjes, omdat ze zijn ontworpen om te worden gedragen tijdens de geslachtsgemeenschap in plaats van uitsluitend te worden gebruikt voor solospelmomenten. Ze stellen mannen ook in staat om hun erectie te verlengen terwijl ze extra stimulatie bieden voor beide partners dankzij hun instelbare vibratie-instellingen.

Nadelen: Sommige gebruikers kunnen vinden dat vibrerende penisringen ongemakkelijk of te strak kunnen zijn wanneer ze voor het eerst worden gedragen vanwege hun nauwsluitende pasvorm, dus het is belangrijk om de instructies zorgvuldig te volgen wanneer je ze omdoet om potentieel ongemak te minimaliseren. Bovendien kunnen sommige gebruikers vinden dat de vibraties te intens kunnen zijn als ze niet correct zijn ingesteld, dus het is belangrijk om laag te beginnen en geleidelijk de intensiteit te verhogen tot het bereiken van het gewenste niveau van genot.

Tips: We raden aan om voor het inbrengen veel glijmiddel op waterbasis te gebruiken op zowel jezelf als het speeltje, voor maximaal comfort en genot! Experimenteer bovendien met verschillende snelheden en intensiteiten tijdens solospel of voorspel voor koppels om te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Ten slotte, zorg ervoor dat je je vibrerende penisring na elke sessie grondig reinigt met een milde zeep of toy cleaner voordat je hem opbergt uit de buurt van direct zonlicht of warmtebronnen.

7) Love Eggs :

Love eggs zijn kleine eivormige seksspeeltjes die dankzij hun unieke ontwerp zorgen voor een verbazingwekkende interne stimulatie. Ze worden ingebracht in de vagina of anus en kunnen op afstand worden bediend via een draadloze verbinding – waardoor ze perfect zijn voor degenen die op zoek zijn naar handsfree solo speeltijd of paren voorspel sessies!

Voordelen: Love eggs bieden een ongelooflijk unieke sensatie in vergelijking met andere soorten seksspeeltjes dankzij hun eivorm en interne ontwerp waardoor ze intern intense stimulatie bieden zonder dat ze ongemakkelijk inbrengen voelen . Bovendien komen ze in verschillende maten vormen waardoor gebruikers verkennen verschillende niveaus plezier intensiteit, afhankelijk van persoonlijke voorkeur verlangens . Tot slot , veel moderne modellen komen met afstandsbediening functies waardoor verdere aanpassing ervaring !

Nadelen: Hoewel Love eggs een ongelooflijke sensatie bieden in vergelijking met andere soorten seksspeeltjes – ze vereisen een bepaalde hoeveelheid onderhoud zorgen voor blijvende optimale werking. Ze moeten grondig worden gereinigd na elk gebruik met milde zeep speelgoedreiniger droge pluisvrije doek opslaan uit de buurt van direct zonlicht warmtebronnen voorkomen verkleuring na verloop van tijd.

Tips: Wij raden het gebruik van veel water gebaseerd glijmiddel zelf speelgoed voorafgaand aan het inbrengen zorgen voor maximaal comfort genot! Begin langzaam experimenteren verschillende snelheden hoeken diepten tot het gewenste niveau tevredenheid te bereiken! Eenmaal klaar met gebruik laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens grondig te reinigen met milde zeep speelgoedreiniger droge pluisvrije doek opbergen uit de buurt van direct zonlicht warmtebronnen vermijd verkleuring na verloop van tijd!

De beste 10 sextoys voor mannen Penispomp

8) Penispompen:

De penispompen zijn één populairste mannelijke seksspeeltjes in deze dagen. Ze bieden mannen de kans om een penis “op te pompen”. Oftewel te vergroten doormiddel van de bloedstroom te verhogen. Dit kan voor een aangenaam gevoel zorgen en een grotere penis. Daarnaast is het ook fijn te gebruiken als je last hebt van een erectiestoornis.

Voordelen: De penispompen bieden mannen de kans op grootte sterkte erecties op lange termijn. Dit maakt het ideaal om fijne langdurige seks te hebben met de partner. Er zijn veel verschillende uitvoeringen, zo zijn er automatische of handmatig te bedienen pompen.

Nadelen: Sommige gebruikers kunnen vinden dat de resultaten niet zoals gewenst. Afhankelijk per persoon dat dit namelijk werkt. Zo werkt voor iedereen iets anders en zal je zelf moeten ervaren hoe dit bij jou lichaam werkt.

Tips: Wij raden u aan de instructies zorgvuldig te volgen bij het gebruik van de penispomp om de effectiviteit ervan te maximaliseren en na verloop van tijd optimale resultaten te garanderen! Zorg er tenslotte voor dat u het apparaat na elke sessie grondig reinigt met warm water, milde zeep en een droge, pluisvrije doek. Bewaar het apparaat niet in direct zonlicht, maar in de buurt van warmtebronnen om verkleuring te voorkomen.

9) Anale kralen:

Anale kralen zijn een ander type populaire mannelijke seksspeeltjes. Perfect voor de man die op zoek is naar anale sensaties in een eigen omgeving. Door het rustig in- en uitbrengen van kralen kunnen de kralen na verloop van tijd dieper in anus. Deze anaalkralen helpen de stimulatie van de binnenwand spieren die tevens ook voor een aangename sensaties zorgen.

Voordelen: Anale kralen bieden een ongelooflijk unieke sensatie in vergelijking met andere soorten seksspeeltjes dankzij hun geleidelijke inbrengtechniek die de binnenwanden stimuleert. Bovendien worden veel moderne modellen geleverd met kralen van verschillende grootte waardoor de ervaring verder kan worden aangepast aan de individuele wensen!

Nadelen: Hoewel anale kralen inderdaad een ongelooflijke sensatie bieden in vergelijking met andere soorten seksspeeltjes – kunnen sommige gebruikers het aanvankelijke inbrengproces een beetje ongemakkelijk vinden als gevolg van een gebrek aan flexibiliteit in de anale spieren zelf, waardoor een langzamere, zachtere aanpak nodig is om een goede seksuele ervaring te garanderen. Bovendien moeten mensen met medische aandoeningen zoals IBS altijd een arts raadplegen alvorens anale speeltjes te gebruiken.

Tips: Wij raden het gebruik van veel water gebaseerde glijmiddel zelf kraal zelf voorafgaand aan het inbrengen zorgen voor maximaal comfort genot! Begin langzaam te experimenteren met verschillende snelheden en diepten tot de gewenste bevrediging is bereikt! Eenmaal klaar met gebruik laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens grondig te reinigen met milde zeep speelgoedreiniger droge pluisvrije doek opbergen uit de buurt van direct zonlicht warmtebronnen vermijd verkleuring na verloop van tijd!

10) Penisverlengers of bal stretchers:

Penisextenders/ bal stretchers zijn speciaal ontworpen toys voor mensen die op zoek zijn naar een permanente verbetering van de lengte omtrek van de penis of ballen. Deze apparaten bestaan meestal uit twee componenten – een trekapparaat dat stevig op de schacht van de penis of ballen wordt bevestigd en een mechanisme dat helpt om de spankracht van de toy te verkrijgen.

Voordelen: Penisextenders/ ball stretchers bieden een volledig unieke oplossing in vergelijking met andere soorten seksspeeltjes, omdat ze het mannelijke geslachtsdeel uitrekken en meer volume geven.

Nadelen: Hoewel penisverlengers/stretchers inderdaad zorgen voor een permanente verbetering van de lengte-omtrek – kunnen sommige gebruikers merken dat de resultaten variëren, afhankelijk van de reactie van het individuele lichaamstype en de gebruiksconsistentie.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags sextoys mannen

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant