Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
6 populaire BDSM methoden

De 6 meest populaire BDSM-fantasieën op een rij

Geschreven door   22 augustus 2021
22 augustus 2021     reageer op artikel Reageer

Er zijn genoeg mensen die denken dat BDSM niets voor hen is. Toch kun je je daar nog aardig op verkijken. Ieder mens heeft namelijk seksuele fantasieën en het zou zomaar kunnen dat jouw fantasieën prima aansluiten bij BDSM. Seksuele fantasieën hebben, is ook niets om je voor te schamen. Het is gewoon een normaal onderdeel van seks.

Even aan de werkelijkheid ontsnappen

Bij BDSM worden veel fantasieën uitgewerkt. De ene fantasie is natuurlijk wat heftiger dan de andere, maar tussen de meest populaire fantasieën zit er zeker wel een tussen waar jij waarschijnlijk ook stiekem weleens over gefantaseerd hebt. Als je partner hier open voor staat, kun je het altijd eens een keer uit proberen, wie weet hoe goed het bevalt. Soms gaat het alleen om een rollenspel spelen, maar het kan ook zijn dat je speciale BDSM toys wilt gebruiken. Het is in ieder geval een heerlijke manier om even aan de werkelijkheid te ontsnappen en jullie bepalen zelf hoe ver je gaat. Wij hebben in ieder geval de zes meest populaire BDSM-fantasieën voor je op een rij gezet:

1. Vastbinden

Bondage is een onderdeel van BDSM. Bij dit onderdeel wordt een van de sekspartners door de ander vastgebonden en hierdoor beperkt in zijn of haar bewegingsvrijheid. Dit kan bijvoorbeeld met boeien, touwen of speciale bondagesets. Er bestaan zelfs speciale spreidstangen die bijvoorbeeld de benen uit elkaar houdt. De partner die de ander heeft vastgebonden heeft de volledige controle, natuurlijk wel alleen met toestemming en goedkeuring van de andere partner. Dit overheersende gevoel kan een bepaalde opwinding teweegbrengen. Voor de vastgebonden partner kan het ook een bijzondere ervaring zijn. Hij of zij hoeft zich nergens druk om te maken, alleen overgeven en genieten van het eigen genot.

Lijkt het je wat?

Als beginner kun je natuurlijk stap voor stap te werk gaan. Probeer eerst eens een blinddoek en kijk wat een opwinding dit al teweeg brengt. De volgende stap zou kunnen zijn dat de handen of benen geboeid worden. Bij de volgende stap kun je beide vastbinden. Je zult zien dat het een extra dimensie geeft aan jullie seksleven.

2. Verkrachting

Het klinkt misschien heel vreemd, maar ‘verkrachting’ kan bij BDSM een fantasie zijn. We hebben ‘verkrachting’ tussen aanhalingstekens gezet omdat er bij BDSM niets gebeurt zonder instemming van de sekspartner. De verkrachting wordt dus eigenlijk gespeeld. Daarom is het zo belangrijk dat er bij BDSM een stopwoord en een stopgebaar wordt afgesproken. Degene die ‘verkracht’ wordt kan wel nee roepen, maar eigenlijk ja bedoelen. Als het stopwoord of het stopgebaar wordt gebruikt, dan weet de ‘verkrachter’ dat hij of zij echt moet stoppen. Gek genoeg blijken veel vrouwen wel eens over verkrachting te fantaseren, natuurlijk niet in de ware zin van het woord. Een echte verkrachting is een vreselijk en strafbaar feit en iemand mag nooit tegen zijn of haar zin in gedwongen worden tot seks. De vrouwen fantaseren in dit geval meer over dingen die ze in het normale leven nooit zouden doen of willen doen. Bij BDSM kun je het in een milde vorm naspelen.

Lijkt het je wat?

Een milde versie is bijvoorbeeld die van een dominante persoon die niet tegengesproken mag worden en die voor jou bepaalt wat je moet doen. Maak hier vooraf goede afspraken over en kies een stopwoord en een stop gebaar. Je kunt dit ook alleen doen met iemand die je vertrouwt en die ook daadwerkelijk stopt als jij dat aangeeft. Je gaat dus eigenlijk een rollenspel spelen, waarbij de dominante figuur de baas over jou is. Soms kan het al voor genoeg opwinding zorgen als de man de vrouw dominant tegen de muur drukt voor hij haar zoent of een kledingstuk kapot scheurt.

3. Terug naar je kindertijd

Ook een van de fantasieën die nagestreefd wordt bij BDSM is het rollenspel ‘age play’. Een van de sekspartner speelt de rol van een veel jonger iemand, soms zelfs een baby. Of juist een opstandige tiener. De andere partner is de dominante figuur, bijvoorbeeld de vader, de oom of de leraar. De dominante figuur geniet van de controle die hij over de jeugdige persoon heeft en de ageplayer kan op deze manier aan de werkelijkheid en zijn of haar verantwoordelijkheden ontsnappen. Het rollenspel hoeft niet altijd seksueel getint te zijn.

Lijkt het je wat?

Voor dit rollenspel moet je beide hier voldoening uit kunnen halen. Dat is natuurlijk met de meeste rollenspellen zo, maar omdat deze versie wat specialer is en niet per se seksueel van aard is, ligt de situatie misschien anders voor een van beide.  Begin eens met de versie van de opstandige tiener en de leraar, dat is misschien wel de meeste makkelijke versie.

4. Pegging

Ook een populaire BDSM-fantasie is pegging. Dit is een seksuele handeling waarbij de anus van de man gepenetreerd wordt door hun partner. Het hoeft hier niet speciaal om homoseksuele mannen te gaan. Juist bij heteroseksuele mannen komt deze fantasie ook regelmatig voor. Als de seksuele partner van de man een vrouw is, dan kan hiervoor een voorbinddildo worden gebruikt. Voor een vrouw kan het ook een hele bijzondere ervaring zijn om de rollen eens om te draaien.

Lijkt het je wat?

Als je dit wilt proberen is het wel verstandig om eerst wat kleiner te beginnen. Laat de anus eerst wennen aan het feit dat er iets in komt. Ga met de sextoys steeds een stapje groter totdat je op een realistisch formaat zit. Zelfs dan is bij de eerste keer penetreren nog voorzichtigheid geboden. Tenslotte is de anus niet zo elastisch als de vagina. Gebruik bij seksuele handelingen in de anus altijd een glijmiddel. Aan te raden is een speciaal anaal glijmiddel, dit is net iets dikker en droogt minder snel uit.

5. Seks met een onbekende

Ondanks dat veel mensen vreemdgaan, is dat toch weer anders dan zomaar seks met een vreemde te hebben. Deze fantasie spreekt zowel mannen als vrouwen aan. Ook dit kan een BDSM-rollenspel zijn. Beide partners nemen een rol aan, bijvoorbeeld de schoonmaker en de rijke zakenvrouw of de politieagent die iemand bekeurt maar eventueel wel om te kopen is. Ook hier zie je vaak de rollen van de Dom en de Sub in terug. Maar dat hoeft niet speciaal, de nadruk kan ook liggen op een bepaalde kinky manier van seks hebben. Op een speciale plek of  in een bijzondere outfit.

Lijkt het je wat?

Rollenspellen worden ook vaak gespeeld door koppels die niet aan BDSM doen. Je kunt namelijk voor verschillende versies kiezen. Je kunt elkaar ook ontmoeten als twee gelijkwaardige vreemden in een hotel en dan naar de hotelkamer gaan om seks te hebben en meer niet.

6. Een trio

Veel mensen fantaseren over een trio, zo ook koppels die aan BDSM doen. We gaan hier even van de dominante man uit, maar het kan natuurlijk net zo goed een vrouw als DOM zijn. Veel dominante mannen lijkt het heerlijk om er een tweede vrouwelijke sub bij te hebben. Niet alleen om zelf door twee vrouwen verwend te worden, maar ook omdat hij de twee SUB-vrouwen kan aansturen om seks met elkaar te hebben. Ook zijn er dominante mannen die als tweede SUB liever een man erbij hebben. Ze vinden het geil om te zien hoe de ene SUB(man) met de andere SUB(vrouw) bepaalde handelingen uitvoert op zijn commando. Het maakt het gevoel dat de SUB zijn eigendom is nog groter en ook het besef dat hij de macht heeft om de ene SUB aan de andere te schenken.

Lijkt het je wat?

Ook al doe je niet aan BDSM, ook dan kan het zo zijn dat je fantaseert over een trio. Wat dat aangaat is het hetzelfde als bij BDSM, dit soort dingen kunnen alleen uitgevoerd worden als beide sekspartners hier mee instemmen. Misschien is het handig om eerst gewoon een trio te proberen. Je kunt eventueel afspreken wie hier de leiding neemt.

bronnen:

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags bdsm dom dominant fantasie partner rollenspel sub trio

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant