Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
11 manieren voor een vrouw om tot een orgasme te komen

De 11 manieren waarop vrouwen kunnen klaarkomen

Geschreven door   29 augustus 2021
29 augustus 2021     reageer op artikel Reageer

Ja dames, jullie dachten misschien dat je maar op één manier kunt klaarkomen maar dat is niet zo. We hebben namelijk goed nieuws, er zijn nog veel meer heerlijke manieren om een fantastisch orgasme te ervaren. Heb je ze nog niet allemaal uitgeprobeerd? Dan wordt het tijd om eens te gaan experimenteren.

Goed en slecht nieuws

Dat is toch goed nieuws? Maar we hebben helaas ook slecht nieuws. Ieder vrouwenlichaam is namelijk anders en niet iedereen reageert hetzelfde op een bepaald type stimulatie. Daardoor werkt niet iedere manier voor elke vrouw even goed. Maar ondanks dat het misschien niet lukt om klaar te komen op deze manier, het wordt vooral genieten en dat pakken ze je al niet meer af. Of zoals ze ook wel eens zeggen: ‘‘Baat het niet, dan schaadt het niet’ of ‘Proberen kan altijd’.

1. Je hebt een clitoris: lucky you

Het clitoraal orgasme kennen we allemaal. Dit is de manier waarop de meeste vrouwen een orgasme krijgen, de andere manieren zijn niet voor iedereen weggelegd. Het is anatomisch gezien ook logisch dat we hier het makkelijkst klaarkomen, op deze plek komen wel 8000 zenuwuiteinden samen. Een hoogspannings plekje dus, zeker als je het vergelijkt met de mannelijke penis. Die moeten het met ongeveer de helft doen. Wat dat aangaat hebben vrouwen dus mazzel.

PLEASE DON’T PLAY WITH MY HEART

PLAY WITH MY CLITORIS, IT FEELS MUCH BETTER…

2. Benut die G-spot

De G-spot, er wordt aardig wat over gediscussieerd door al die wetenschappers. De een zegt dat het niet kan, de ander weet zeker van wel. Maar wat let je om het te proberen? Misschien lukt het jou wel om door middel van stimulatie van de G-spot een heerlijk orgasme te bewerkstelligen. Er zijn speciale sextoys voor, maar je kunt ook met je vingers met een cirkelende en licht drukkende beweging dat mysterieuze plekje bewerken.

3. Van de G naar de A

Behalve de G-spot heb je ook nog een A-spot. Deze plek ligt dicht bij de G-spot. Je moet hiervoor diep de vagina in want hij zit bij de baarmoederhals aan de buikzijde van de vaginawand, richting je navel. Dat is best diep dus. Om hem te bereiken moet je wel al opgewonden zijn en ontspannen spieren hebben. Dus als je nu eens begint met die G-spot en daarna een stapje hoger gaat, kun je ontdekken of dit speciale plekje inderdaad een ‘AAAAAAAAA’ plek is. Vaak wordt dit plekje bereikt tijdens de diepe penetratie en omdat je dan meestal ook gelijktijdig de clitoris stimuleert. Volgens zeggen zou deze A-spot een extra dimensie aan het orgasme geven.

4. Toch nog een letter; de U

We hebben toch nog een letter gevonden voor een extra speciale manier van klaarkomen, namelijk het U-spotorgasme. De ‘U’ staat in dit geval voor urinebuis, ofwel urethra. Waarschijnlijk vraag je jezelf nu enigszins geschokt af: ‘Hoe dan?’ Geen zorgen, het valt allemaal mee. Dat gaatje van je urinebuis bevindt zich tussen de opening van de vagina en de clitoris. Die urethra is eigenlijk aan drie kanten omringd door de clitoris. Als je deze U-spot stimuleert, zwelt ie op. Dit stimuleren kun je doen door cirkelvormige bewegingen rond die urethra te maken. Het gevolg is dat jouw Bartholin klieren voorvocht gaan produceren. Waarschijnlijk heb je wel wat stimulatie van de clitoris erbij nodig om klaar te komen, maar het is weer eens wat anders dan op de normale manier.

5. Het Z-orgasme

En weer een letter van het alfabet die deelneemt aan jouw seksuele avonturen. We kunnen nog wel meer spots bedenken met een letter want jouw lichaam heeft tal van gevoelige plekje die bij de juiste aanraking zorgen dat je stijf van opwinding komt te staan. Het Z-orgasme staat in dit geval voor Zone-orgasme, die al deze plekjes omvat. Welke plekjes dat precies zijn is voor iedereen anders. De een wordt opgewonden als haar billen gestreeld worden, de ander wordt wild van een aanraking van de oorlellen of de binnenkant van de dijen. Zoek zelf, of samen uit wat jouw speciale plekjes zijn en bewerk ze allemaal. Als het op de juiste manier gebeurt is er misschien weinig stimulatie van de clitoris nog nodig om heerlijk klaar te komen.

6. Borsten en tepels

Volgens sommige wetenschappers is het zo dat stimulatie van de borsten en/of de tepels hetzelfde gebied in de hersenen activeert als de vagina of de clitoris. Dus het is het proberen zeker waard om eens te kijken of je met het stimuleren van je borsten en/of je tepels ook hetzelfde effect kunt bereiken als bij de vagina en de clitoris. Niet iedere vrouw vindt het prettig om aangeraakt te worden op de borsten of tepels, dus als dat niet zo is dan is het in dat geval waarschijnlijk niet voor jou weggelegd. Maar windt het je wel op als iemand aan je borsten of tepels zit? Dan is het zeker het proberen waard.

7. Een anaal orgasme

Anale seks, de een vindt het niets, de ander vindt het geweldig. Het kan ook zijn dat je het nog nooit hebt geprobeerd, maar er wel nieuwsgierig naar bent. De eerste keer zal anale seks misschien geen orgasme als gevolg hebben, maar doordat het ontzettend spannend is om het voor de eerste keer te doen, kan het wel invloed op je opwinding hebben. Start voorzichtig, laat je anus stap voor stap wennen aan het feit dat er iets in komt. Je kunt hier ook speciale anaaltoys voor gebruiken. Bijvoorbeeld een anaal dildo of een buttplug. Hou je van trillingen? Gebruik dan een anaal vibrator. Gebruik altijd een glijmiddel. Als het goed bevalt, kun je iedere keer een stapje verder gaan en misschien zelfs wel een climax beleven.

8. Een cervix orgasme

De cervix is niets minder dan de baarmoederhals. Bij een diepe penetratie kun je hier de fornix posterior bereiken die aan de achterkant van de vaginawand ligt. Eigenlijk min of meer tegenover de A-spot. Dit is een hele gevoelige zone en voor veel vrouwen zelfs een pijnlijke zone, dus voorzichtigheid is geboden. Volgens zeggen zou een cervix orgasme ongeveer hetzelfde aanvoelen als een anaal orgasme.

9. Kiss my lips

Het lijkt ons eigenlijk te mooi om waar te zijn, maar ze zeggen dat doordat er in je lippen net zoveel zenuwen zitten als in je tepels en je clitoris, je ook via je bovenste lippen een orgasme kunt krijgen. Misschien als je maar lang genoeg je lippen laat plagen en stimuleren?

I DON’T HAVE A DIRTY MIND

I HAVE A SEXY IMAGINATION

10. Het ‘zomaar’ orgasme

Aan de andere kant laat dit orgasme ons inzien dat alles misschien wel mogelijk is. Je kunt namelijk ook een mentaal orgasme krijgen. Denk maar aan die keer dat je zo heerlijk lag te dromen en dat je wakker werd omdat je voelde dat je een intens orgasme had. En dat terwijl je handen gewoon netjes boven de dekens waren. Geen enkele aanraking, alleen je ‘dirty mind’ wat voor een orgasme zorgt. In dat geval zouden die lippen toch ook moeten kunnen?

11. Het beste orgasme

Ook dit orgasme is voor iedereen anders. Vrouwen kunnen zelfs een stimulatie iedere keer weer anders ervaren met een ander soort orgasme als gevolg. Vaak is het een enkelvoudig orgasme, maar het kan ook zomaar een meervoudig orgasme zijn. Het scheelt wel heel veel als je weet wat je lekker vindt en hoe je het beste een orgasme kunt bewerkstelligen. Bij de een werkt fantaseren ontzettend stimulerend en bij de ander is er juist een behoorlijke stimulatie nodig om tot een orgasme te komen. Masturbeer regelmatig om te ontdekken hoe jouw lichaam op dingen en handelingen reageert. Hoe beter je jezelf kent, hoe makkelijker het is om je partner uit te leggen wat je lekker vindt. De kans op een spetterend orgasme wordt hierdoor alleen maar groter.

bronnen:

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags clitoris g-spot klaarkomen orgasme stimulatie tepel tepels vagina

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant