Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Singles date tijdens Corona

Date jij nog? Of sta je droog tijdens Corona?

Geschreven door   20 oktober 2020
20 oktober 2020     reageer op artikel Reageer

Tijdens deze coronaperikelen wordt geadviseerd om alleen seks te hebben met een vaste partner. En dan nog het liefst met een die bij je in huis woont. Maar wat nou als je die niet hebt? Vrijgezellen hebben het niet makkelijk in deze tijd. Kiezen ze voor een seksvrije periode, of zoeken ze toch een date of een seksbuddy?

Onderzoeken hebben aangetoond dat tijdens de eerste coronagolf ongeveer de helft van de vrijgezellen tussen de 16 en 20 jaar geen risico wilde nemen en van seks af zagen. Bij de volwassenen stond ongeveer één derde van de mannen droog en bij de vrouwen lag dat percentage  zelfs nog hoger. De helft van de vrijgezelle vrouwen hielden seks even voor gezien.

Rutgers en Soa Aids Nederland deden een onderzoek naar de seksuele activiteiten tijdens de coronacrisis in het voorjaar. Daaruit bleek ook dat vooral de jongeren de voorkeur gaven aan soloseks. 30% van de jongeren tussen de 16 en 20 jaar masturbeerden meer dan normaal. Bij de volwassen singles bleef het ongeveer gelijk.

Ook nu zitten we weer in een periode waarin de besmettingen oplopen en ook nu weer zal het percentage singles wat uit veiligheidsoverwegingen soloseks verkiest boven een one night stand hoger zijn.  Gelukkig zijn er genoeg seksspeeltjes zowel voor mannen als voor vrouwen waarbij de realiteit aardig nagebootst kan worden.  

Ga je toch daten met de kans dat de avond eindigt tussen de lakens? Doe het dan zo veilig mogelijk en volg de adviezen betreffende seks en corona op. Zeker als je single bent of met meer mensen seks wilt hebben, zijn deze adviezen erg belangrijk.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags daten mannen single soa soloseks vrijgezel vrijgezellen

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant