Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Beste sextoys om kado te doen met kerst 2022

Beste sextoys om kado te doen met kerst 2022

Geschreven door   4 oktober 2022
4 oktober 2022     reageer op artikel Reageer

De beste sextoys om kado te doen met kerst anno 2022 vind je hier! We hebben duizende producten waar je tussen kan kiezen. Wat is echter nou de beste om kado te doen? Aan bijvoorbeeld je vriend, vriendin, schoonbroer of zus? Wellicht wel een ludiek kado voor je ouders? Maak je in ieder geval geen zorgen. Hier in dit blog zullen we je er alles over vertellen. Zodat jij met een gerust hart een leuke sextoy kado doet aan je dierbaren.

Beste sextoys voor kerst 2022!

We gaan hier alle populaire sekstoys van 2022 bespreken. Geen getreuzel meer, kerst komt eraan en we gaan je dierbare partner of schoonzus de tijd van haar leven geven! Maar om eerst te zien wat er populair is zullen we hier een kort (verlang)lijstje mee geven met wat populaire hits van dit jaar.

Je ziet het waarschijnlijk wel, maar de vibrators met app, of zuigende clitoris vibrators voor koppels of zelf gebruik zijn enorm populair dit jaar. We hebben niet stil gezeten met corona;) Rrrrrrrazend spannend ook toch!

De opkomende trends voor de kerst 2022

Wat is nou de beste sextoys om kado te doen met kerst 2022? Iedereen weet dat je huisgenootje of buurvrouw een satisfyer in haar nachtkastje heeft liggen. Dus, wat heeft ze nog niet? En kan je dus bijvoorbeeld leuk weggeven als kerst kadotje. Nou om hier antwoord op te geven gaan we eens naar de onderstaande populaire trending artikelen kijken.

Sexy & opkomende kerst toys 2022!

1. Een erotisch verhalen e-book

Een Erotisch e-book voor de lezende genieter! Wist je dat erotische verhalen enorm opkomend zijn? Doe daarom eens iets unieks kado voor je beste vriendin of partner. Kies voor een makkelijk e-bookje of combineer dit met een spannende sekstoy als het niet samen in een pakketje zit. Uniek, sexy en zeer spannend natuurlijk. Dat is wellicht wel een van de beste sextoys om kado te doen met kerst 2022! Klik hieronder om het spannende e-book te lezen. Het is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Ook wel “faction” genoemd.

Klik voor meer informatie

2. Spannende koppel experience box

Koppeltoys zijn enorm populair, ook worden vibratoren die samen gebruik kunnen worden veel verkocht. Wil je iemand of jezelf samen met je partner een spannende kerst bezorgen? Kies dan voor een spannende koppel experience box! Je hebt hele leuke boxen met veel spannends erin. Kijk bijvoorbeeld eens naar de eerste keer BDSM box… Of een spannende box met diverse opdrachten. Erg spannend.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Ho..Ho..Ho.. Let it snow the sexiest presents!

3. De koppeltoys

Klik op afbeelding voor meer koppelvibrators

De koppeltoys zijn een soort supertoys! Je kan er namelijk alleen gebruik van maken. Maar ook samen met je bedpartner! Zo zijn deze toys speciaal ontworpen om echt veel verschillende standjes uit te voeren. Ook kan je zelf enorm veel variëren en als je een beetje creatief bent kan je enorm veel diverse stimulaties hierbij uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Tepels
  • Rug
  • Clitoris
  • Anus
  • Vaginaal
  • Nek
  • Prostaat
  • G-spot

Een goed voorbeeld hiervan is de onderstaande vibrator. Zo kan zelfs de man deze vibrator om de penis en in de anus doen, tegelijkertijd! Maar ook de clitoris kan hiermee prima gebruikt worden. Of bijvoorbeeld de g-spot! Bij mannen dus ook weer de P-spot.

Conclusie

Heb je een vriendin of vriend die tijd met zichzelf waardeert en vaker liever met zichzelf bezig is in de vorm van erotiek. Kijk dan naar het e-book of de koppeltoy! Heb je een vriend(in) of familielid die graag samen experimenteren? Kijk dan naar alle opties, zoals de e-book, koppel pakketten of de koppeltoys. Enorm spannend en ook nog een super erotische ervaring.

De beste sextoys om kado te doen met kerst anno 2022 is dus afhankelijk voor wie je het koopt. Echter zijn dit de opkomende trends die je zeker in gedachten kan houden voor een trending kerst toy voor je dierbaren. En dan ook nog eens anno 2022!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags kerst sekstoy

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant