Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Kijkje in het seksleven van Princess86

Bedpret met Princess86

Geschreven door   3 mei 2020
3 mei 2020     reageer op artikel Reageer

We nemen dit keer een kijkje in het leven van Princess86. Ze is 33 jaar oud. Dat seks niet alleen maar voor je plezier hoeft te zijn, is Princess86 inmiddels achtergekomen helaas. Lees hierover meer in dit interview.

Princess86, leuk dat we je een aantal vragen mogen stellen! Hoeveel bedpartners heb je inmiddels gehad?

Pfff… even tellen hoor… 7 mannen hebben deze eer gehad.

Heb je een partner?

Getrouwd. Wij zijn gelukkig getrouwd en sinds een paar jaar papa en mama van een lieve, vrolijke stuiterbal.

Hoeveel keer heb je seks in de week?

Omdat er op gebied van gezondheid wat dingen tegen hebben gezeten (waaronder onder andere complicaties tijdens en na de bevalling en blessures) hebben wij niet zo veel gespeeld als we graag zouden willen. Nu zijn we eindelijk weer zo ver om dingen op te kunnen gaan bouwen en zitten we op 1-2 keer per week, afhankelijk van gevoel en energie.

Hoeveel masturbeer je in de week?

Op dit moment? Elke dag! Door de bevalling is helaas bij mij vrijwel al hetgevoel “down under” verdwenen. Ik heb ergens gelezen dat je dit welmogelijk weer terug kunt krijgen door een zeer goede doorbloeding… dus ik maaknu elke dag trouw mijn huiswerk… 😉

Hoeveel sex toys heb je inmiddels in je collectie?

Gezien ik aan het begin sta van een nieuwe fase in mijn leven, ben ik druk aan het experimenteren. Mijn seksualiteit en zelfvertrouwen ben ik opnieuw aan het opbouwen… ja, kinderen krijgen is helaas niet alleen maar leuk… Op dit moment bestaat de collectie uit 4 dingen…

Hoe zou je je seksuele geaardheid omschrijven?

Kort maar krachtig: hetero.

Waar wordt je nou extreem opgewonden van?

Tja.. dat is iets waar ik op dit moment achter probeer te komen… Het lijkt wel of bevallen mama zijn het gevoel onder en de zin om seks te hebben wel weggetoverd heeft… Dit levert vaak veel frustratie en verdriet op.. Maar na 4 jaar ben ik het zat! Ik ben gestart aan een nieuw avontuur in mijn leven om de femme fatale in mezelf opnieuw te ontdekken.

Lees ook

Ik wil, net als vroeger, weer genieten van seks, mijn eigen lichaam en alles wat daarbij komt kijken. Voor mijn gevoel sta ik echt in het begin van een nieuwe ik en daarom heb ik mezelf ook aangemeld om sekstoys te mogen testen. Ik ben heel erg benieuwd wat deze spannende speurtocht mij zal gaan brengen!

Hoe zou je ideale bedpartner zich moeten gedragen?

Mijn ideale bedpartner is is iemand die mij aanvoelt. Ik vind het leuk alsje initiatief neemt, maar er zijn ook momenten dat ik zelf graag alle touwtjesin handen heb. Ik hou van lange, vurige, spannende vrijpartijen waar de vonkenvanaf spatten.

Wat is je favoriete standje?

Sinds mijn bevalling was kennelijk zo vermoeiend voor mijn lichaam dat deboel nu onder nog steeds in coma ligt… Eigenlijk vind ik alles wel leuk om tedoen, maar qua gevoel is er op dit moment dus geen die er uit springt..Maarrrrrrrrr, hopelijk gaat de komende tijd daar dus verandering in brengen.

Ben je altijd monogaam geweest?

Vroeger….( een 300 jaar geleden… toen de condooms nog van hout waren…) toen ik nog erg jong en onwetend was….. ben ik niet altijd even braaf geweest, omdat ik in een hele slechte relatie verzeild was geraakt…. Maar dat is een ver en duister verleden zullen we maar zeggen… In een goede relatie heb ik niet de behoefte om buiten de deur te eten… Plus, ik ben inmiddels ook wat ouder en wijzer geworden….

Wat is de meest gekke of misschien wel de spannendste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Dat zijn er veel.. Om er eentje te noemen… Op een motor. We stonden op eenparkeerplaats vlak naast de weg.. Je verbaast je over hoeveel mensen er dichtlangs je af fietsen, zonder dat ze in de gaten hebben wat voor spannends ergebeurd.

Wat is het meest kinky wat je ooit hebt gedaan?

Vreemde plaatsen… en nu starten aan mijn nieuwe avontuur. Joost mag wetenwat voor kinky dingen ik daarin ga tegenkomen…

Vind je het gebruiken van seksspeeltjes een toevoeging?

Het gebruiken van seksspeeltjes is zeker een toevoeging. Het kan zeker eenextra dimensie toevoegen en daarin maakt het niet uit of je alleen of metmeerdere spelers “het spel” speelt. Zeker nu ik merk dat in de jarentijd er zoveel nieuwe speeltjes zijn gekomen denk ik dat dit een groot verschilkan maken. Op internet staan zoveel dingen waarbij ik denk: “ok, wat isdit? waarvoor? hoe dan? “. Maar ik heb nu al gemerkt dat de technologiegrote stappen heeft gemaakt in de wereld van toys.

Kun je een indruk geven van de seksspeeltjes die je nu in je collectie hebt?

De collectie in de kast bestaat nu nog uit trillende en zuigende “vriendjes”. Vibrators en tepelzuigers.

Gebruik je seksspeeltjes voor je zelf, of juist alleen samen?

Voor mij alleen, omdat ik eerst terug meer zekerheid en sexyness moetvinden. Maar wie weet gaan we daarna ook wel samen aan de slag.

Wat staat er nog op je verlanglijstje om te proberen?

Wat er op mijn verlanglijstje staat? Dat is een hele makkelijke vraag: de “Silk’n Tightra“! Voordat ik bevallen was kwam ik per knuffelbeurt aan minimaal 6 zeer heftige orgasmes.. Na de bevalling is dat veranderd naar 0….. (ok, een half,-klein-mini-net-wel-net-niet-orgasme heel soms…). En ik las de afgelopen week iets over de Silk’n Tightra. Dat magische toverstafje is speciaal bedoelt om ongemakken weg te nemen voor vrouwen die bevallen zijn. Het zou het gevoel terug moeten brengen, urine verlies tegen gaan en de vagina wand en bekkenbodemspieren terug herstellen.

Lees ook

Aangezien alles op die hoogte ( naar mijn idee) na de bevalling met pensioen is gegaan ( + bijkomende bekkeninstabiliteit) zou het een DROOM zijn om dit apparaat uit te mogen testen. Silk’n Tightra beloofd niet alleen herstel aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant. Als dat werkt… ohhh wauw… Yes please!

Welke toy die je nu in het bezit heb zou je willen omruilen voor een andere en welke?

Elke toy heeft zijn charme. Ze zijn allemaal anders en voelen ook allemaal anders (voor zover ik er nu dus iets van kan voelen…. zucht…). Qua uitstraling geldt hetzelfde… Een mooi, zwart en strak vormgegeven vibrerend speeltje is stoer en elegant… Maar bijvoorbeeld de “Klit Kiss” is mooi zacht roze en heeft dan weer eerder een schattige uitstraling. Ik vind dat wel wat hebben. Ik denk dat je op die manier ook beter iets uit de la kunt trekken wat past bij hoe je je voelt op dat moment.

Op dit moment ben ik dus net aan het ontdekken wat speeltjes voor mij kunnen doen. Ze voelen allemaal anders, maar allemaal fijn. Ik heb tot nu toe het idee dat het gebruiken van spannende toys het gevoel (of dat wat ontbreekt) echt terug zou kunnen brengen. Misschien is het puur psychisch, maar ik lijk echt al ietsje verbetering te voelen sinds ik een paar weken geleden begonnen ben met mijn queeste!

Princess86, bedankt voor je bijdrage en dat we je mochten interviewen!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags seksspeeltje sex

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant