Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Een kijke in het seksleven van Kwispel

Bedpret met Kwispel

Geschreven door   25 november 2019
25 november 2019     reageer op artikel Reageer

Voor onze nieuwe rubriek Bedpret hebben we het genoegen met Kwispel (fictieve naam). Kwispel is 33 jaar en heeft als beroep (Intern uitzendbureau medewerker en planner). Ze heeft als doel het vinden van de ideale sex toy en heeft inmiddels al een aardige collectie.

Kwispel, leuk dat we je een aantal vragen mogen stellen! Hoeveel bedpartners heb je inmiddels gehad?

Op dit moment heb ik 4 bedpartners gehad.

Heb je een partner?

Ik ben gelukkig getrouwd, dit jaar al 6 jaar. Een lieve en zorgzame man die klaar staat voor zijn gezin en vrouw. Beetje ondeugend want de toys die ik heb zijn stukje bij beetje gespaard en met zorg uitgekozen door mijn man. Waar we dan samen plezier aan beleven.

Hoeveel keer heb je seks in de week?

We proberen één keer per week ons over te geven aan elkaar.

Hoe zou je je seksuele geaardheid omschrijven?

Ik ben een vrouw waar het lichaam net een diesel is, het heeft tijd nodig op op gang te komen. En nu op zoektocht naar de ideale toy waar ik helemaal me zelf bij kan loslaten.

Lees ook

Waar wordt je nou extreem opgewonden van?

De womanizer is een toy waar ik helemaal opgewonden van word. Dit is dan ook mijn favoriet die zeker binnen handbereik in mijn nachtkastje ligt. Als het lukt om me helemaal te ontspannen kan het zomaar zijn dat ik spuitend klaar kom. Je voelt je lichaam in totale extase komen en je wilt meer… met een beetje geluk blijven de orgasmes komen terwijl je het met een goeie vrij partij afmaakt.

Hoe zou je ideale bedpartner zich moeten gedragen?

Ik hou van een bedpartner die zijn voorkeuren aangeeft, die zijn fantasieën op mij uitvoert, en luistert naar mijn wensen. hierbij kun je aan toys denken, maar ook bondage.

Wat is je favoriete standje?

Mijn favoriete standje is missionaris, eigenlijk heel simpel. Maar hier in spelen we wel, denk aan een kussen onder de billen, plat, op randje van het bed en met de benen omhoog houden. Of gewoon benen om middel van mijn man gedrukt.

Wat is de meest gekke of misschien wel de spannendste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Gekke plekjes hebben we inderdaad ook, in de sauna werk alles nog gevoeliger, liggend en dan gelikt worden of zittend op schoot bij kleine ruimte waarbij de handen van mijn man aan mijn borsten zitten.

Lees ook

Maar in het bos was ook spannend, zeker als je weet dat er mensen in aantocht zijn. Of als bij rijder in de auto, met vibrerende lush in.

En grappig was het op de trap, in een dolle bui, het ligt en hangt een beetje onhandig maar door dat het een rare plek was gaf het wel een extra kick.

Wat is het meest kinky wat je ooit hebt gedaan?

Een scene van 50 tinten grijs na proberen te doen. vastgebonden op het bed met een doek over mijn hoofd. Dit moet zeker nog een keer over, de knopen lieten los en het doek verschoof.

Wanneer had je je eerste seksspeeltje?

Rond mijn 21e kreeg ik mijn eerste vibrator. Een roze siliconen vorm, licht gebogen en in de binnen ronding hobbels met draaiknop in 3 verschillende snelheden. Voor als ik thuis was en ik mijn vriendje erg zou missen. Gegeven door mijn vriendje toen.

Vind je het gebruiken van seksspeeltjes een toevoeging?

Ik vind het gebruik van toys een grote toevoeging, ik kom nog altijd achter nieuwe gevoelens in mijn lichaam en leer steeds beter wat fijn is, ook is het leuk om toys te combineren met elkaar.

Kun je een indruk geven van de seksspeeltjes die je nu in je collectie hebt?

Omdat mijn lichaam steeds beter reageert op prikkels heb ik in eerste instantie al een matrasbeschermer in bed, want het is niet de eerste keer dat ik alles moest verschonen omdat ik spuitend klaar kwam.

Mijn oudste is dus mijn vibrator, zoals ik eerder heb genoemd.

Lush is mij aller nieuwste, dit is een toy  geschikt voor alleen plezier waar je zelf programma samen kunt stellen met trillingen, maar ook om samen met partner te doen en zelfs op afstand te besturen, dan kun je alleen de snelheid harder en zachter zetten. Dit via een app. Je kunt er ook bij appen en videobellen.

Lees ook

Verder heb ik tepelklemmen met gewichtjes er aan, Love Balls, een oogmasker en een touw voor het vastbinden. Als aanvulling gebruiken ik opwindende gel en glijmiddel.

Gebruik je seksspeeltjes voor je zelf, of juist alleen samen?

Ik gebruik ze gaan voor allen plezier, of mij man kijkt toe hoe ik me zelf een plezier doe. Bij de lush doen we het samen, nu handig omdat hij weg is.

Wat staat er nog op je verlanglijstje om te proberen?

Dat zijn er een heleboel!

 • Massage olie/ glij middel
 • Feather Tickler
 • G-spot Rabbit vibrator
 • Butt plug (het lijkt me eigenlijk niks maar als je het niet probeert dan weet je het niet)
 • Een gewone vibrator de oude doet het niet meer.
 • Een door swing
 • Bondage sprei pakket met oog masker 
 • Schaamlip spreider
 • Koppel box
 • BDSM box
 • Handboeien
 • Kietelaar siliconen 
 • Doxy massager xxl
 • Ketting tepel en clitoris klemmen
 • Sterrenbeeld tweeling cadeau
 • Butter fisting gel
 • Toycleaner
 • Viamax warm cream
 • Nalone fifi 2 met eitje
 • Happyrabbit tripple

Welke toy die je nu in het bezit heb zou je willen omruilen voor een andere en welke?

Mijn  eerste vibrator zou ik graag willen omruilen. De draaiknop werkt niet meer en dan heb je er niet zo veel meer aan hè.
Graag zou ik deze om willen ruilen voor een tarzan of gewone vibrator.

Kwispel, bedankt voor je leuke bijdrage en dat we je mochten interviewen!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags bondage favoriete standje massage seksspeeltje standje tepel vibrator

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant