Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Bedpret met Elise

Bedpret met Elise

Geschreven door   20 augustus 2020
20 augustus 2020     reageer op artikel Reageer

We hebben het genoegen deze keer met Elise. Er gaat iets schuil achter de altijd zo brave Elise. Ze heeft zich de laatste jaren ontpopt tot de meest stoute kledingverkoopster die er is! Elise is 31 jaar jong, vrijgezel en is volop aan het experimenteren geslagen na een saai huwelijk. Wat gaat er precies schuil achter deze dame?

Elise, fijn dat we je een aantal vragen mogen stellen! Hoeveel bedpartners heb je inmiddels gehad?

Delen door 3, of … eh meer dan 20!

Heb je een partner?

Single. Ik ben op dit moment alweer een aantal jaren happy single na op jonge leeftijd getrouwd te zijn geweest met een man. Duidelijk gevalletje te jong gebonden. Weer single zijn voelde als een bevrijding!

Hoeveel keer heb je seks in de week?

Twee keer per week als minimum 🙂

Hoeveel masturbeer je in de week?

Zeker drie keer per week.

Hoeveel sex toys heb je inmiddels in je collectie?

Drie. Een vibrator, een buttplug en een satisfyer pro 2.

Hoe zou je je seksuele geaardheid omschrijven?

Hetero.

Lees ook

Waar wordt je nou extreem opgewonden van?

Ik hou er van om urenlang gebeft te worden. Helaas voor mij denken mannen daar anders over. Hmm..misschien toch maar eens een vrouw proberen? Mannen hebben helaas dat geduld niet en willen best aan de vrouw denken, maar met mate. Ze worden achterhaald door hun eigen ongeduld is mijn ervaring.

Hoe zou je ideale bedpartner zich moeten gedragen?

Respectvol, liefdevol…maar ik hou er ook wel een tikkeltje ordinair…misschien zelfs wel een beetje kinky. Ik vind het erg spannend!

Wat is je favoriete standje?

Welke niet? haha. Maar je kan me zo ongeveer wegdragen als ik op z’n hondjes genomen wordt. Lekker onderdanig mijn kontje achteruit steken… Oh wat zeg ik nu haha.

Ben je altijd monogaam geweest?

Nee, dat was in mijn huwelijk niet meer vol te houden voor me. Ik geloof best dat ik het zou kunnen. Dan moeten de ‘voorwaarden’ wel kloppen. De doorbreking van de monogamie tijdens mijn huwelijk is mijn bevrijding geweest. Ik heb daar nooit echt spijt van gehad, wel een dubbel gevoel.

Wat is de meest gekke of misschien wel de spannendste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Ik hou de kledingwinkel waar ik werk voor mezelf…. ik heb het ongeveer een jaar geleden met een klant gedaan achter het gordijn van een pashokje in de winkel. Het was heel rustig op dat moment. Ik werkte met mijn maatje, waar ik al heel lang mee werk. Dus ik besloot een gokje te wagen en hem te verleiden :P. Heel fout, ook wel cliché misschien. De manier waarop hij naar me keek, ik moest dat gewoon doen. Het was zo spannend, het leek ook wel een eeuwigheid te duren, terwijl het hooguit 10 minuten waren. Maar zo spannend, die kans om betrapt te worden!

Wat is het meest kinky wat je ooit hebt gedaan?

In de afgelopen paar jaar heb ik anale seks helemaal ontdekt. Weet niet of dat kinky genoeg is? Ik was zo krap en gespannen dat het maar niet lukte zijn penis er in te krijgen. Ik heb toen een tip gekregen een kleine buttplug te dragen een paar uur. Nou dat heb ik dus gedaan. De hele dag op mijn werk! Het was best wel een kinky gedachten dat ik wat in mijn kont had terwijl ik klanten aan het helpen was haha. Heel ongemakkelijk, maar het zat eigenlijk best comfortabel. Die avond heb ik overigens voor het eerst heerlijk kunnen genieten van anale seks. Het was voor het eerst zo ontspannen.

Wanneer had je je eerste seksspeeltje?

Seksspeeltjes heb ik niet zoveel van. Dat komt dat ik daar maar pasgeleden mee begonnen ben. Ik denk nu twee jaar geleden voor het eerst.

Lees ook

Kun je een indruk geven van de seksspeeltjes die je nu in je collectie hebt?

In mijn vrijgezelle periode heb ik eerst een vibrator gekocht, daarna een Satisfyer. Deze Satisfyer is een must have voor iedere vrouw! Waarom heb ik die niet eerder gekocht?
Mijn laatste seksspeetje laat zich wel raden. De buttplug :).

Gebruik je seksspeeltjes voor je zelf, of juist alleen samen?

Beide, natuurlijk gebruik ik ze het meest alleen. Maar als ik me op mijn gemak voel bij een sexpartner, dan gebruiken we ze heerlijk samen. Echt een toevoeging.

Wat staat er nog op je verlanglijstje om te proberen?

Op anaal gebied wil ik me wat verder verkennen, maar als ik me wat meer zou binden, zou ik heel graag vibrerende eitjes willen hebben. Het lijkt me heerlijk me te laten verassen op een onverwacht moment in het bijzijn van anderen haha. Dat het uit het niet begint te trillen beneden :P.

Welke toy die je nu in het bezit heb zou je willen omruilen voor een andere en welke?

Nee dat gaan we dus niet doen! haha. Nee, we gaan niks omruilen, ze zijn me allemaal dierbaar. Doe mij maar extra toys. Ik begin net voor mijn gevoel :).

Elise, hartelijk bedankt voor je leuke bijdrage en dat we je mochten interviewen. We vonden het zeer vermakelijk!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags anale seks buttplug kinky mannen satisfyer seksspeeltje single spannend vrijgezel

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant