Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Bedpret met Asja

Bedpret met Asja

Geschreven door   19 mei 2021
19 mei 2021     reageer op artikel Reageer

Deze week hebben we het genoegen een kijkje te mogen nemen in de bedpret van Asja. Niet letterlijk natuurlijk, maar deze dame van 33 jaar geeft een mooi beeld hoe de liefde tussen twee dames bedreven wordt. Overdag is Asja nogal verzorgend als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg, tussen de lakens gaat het er wat wilder aan toe kunnen we wel stellen…

Asja, Leuk dat we je een aantal vragen mogen stellen! Hoeveel bedpartners heb je inmiddels gehad?

Drie mannelijke en twee vrouwelijke.

Heb je een partner?

Ik heb een relatie. Ik zit in een lesbische relatie die op dit moment ruim een jaar duurt. 

Het meest geweldige moment om een relatie te beginnen, eind februari 2020. We hebben welgeteld één date buiten de deur gehad waarbij we daadwerkelijk in een restaurant gegeten hebben. 

Verder zijn we een paar keer naar een hotel geweest voor een nachtje weg, met gezellige thuisbezorgd op de hotel kamer. 

Maar goed, we houden het al wel weer ruim een jaar met elkaar uit en dat met lockdown, kinderen die thuis zijn van school, als we dit overleven, dan overleven we alles samen.

Hoeveel keer heb je seks in de week?

Gemiddeld zes keer per twee weken, hierbij meerekenend dat bij onze relatie we niet stoppen na ronde 1, 2, 3 enz enz.

Hoeveel masturbeer je in de week?

Gemiddeld één keer per dag, dus zeven keer per week.

Hoeveel sex toys heb je inmiddels in je collectie?

Vier sex toys, maar dit is exclusief mijn BDSM toys.

Hoe zou je je seksuele geaardheid omschrijven?

Dat is lastig want ik pas niet echt in een hokje.
De één noemt me lesbisch, de ander bi-seksueel, maar pan-seksueel is ook een optie. 

Ik wordt verliefd op vrouwen omdat ik daar een emotionele connectie mee heb. Maar voordat ik mn huidige vriendin leerde kennen was het op seksueel vlak echt drama. Daarom riep ik altijd dat ik voor de seks liever een man had. Alleen is er dan geen emotionele connectie en na 3 maanden ben ik er klaar mee.

Ik denk dat ik ook verliefd zou kunnen worden op een trans-man maar dan weer niet op een trans-vrouw. 

Oftewel, mijn geaardheid is ingewikkeld.

Waar wordt je nou extreem opgewonden van?

Voorspel, porno, BDSM, sub/brad/dom relaties, choking, tegen de muur geduwd worden, speelse opmerkingen. Waarschuwingen omdat m’n gedrag niet past bij de wensen van m’n vriendin (dom). Dan komt de brad naar boven en ja sorry hoor maar dan blijf ik prikken tot de grens bereikt is. 

De zin; Baby girl!! you fucked up, zacht in m’n oor gefluisterd. Nou dan kun je me opvegen.

Hoe zou je ideale bedpartner zich moeten gedragen?

Dominant met een klein hartje.

Communicatie is erg belangrijk met de ideale bedpartner. Alles moet bespreekbaar zijn. Vooral gezien het feit dat ik toch we BDSM gericht ben. Fantasieën moeten werkelijkheid kunnen worden maar wel op een veilige manier. Safe words moeten vast staan, vertrouwen en elkaars lichaam met de daarbij behorende lichaamshouding moet groeien. 

Daarbij is de ideale bedpartner ook lief en zorgzaam, er moet voor beiden een goede aftercare zijn. En mijn bedpartner moet echt tegen mijn gedrag kunnen, want ik ben echt een enorme eigenwijze brad. Die volledig recht voor z’n raap is, zit je te klooien daar beneden dan ga ik je echt vragen wat je aan het zoeken bent. Want daar ga je het op die manier echt niet vinden.

Wat is je favoriete standje?

Op de buik vastgebonden op bed of tafel, startend met orgasme play, teasen, spanking en afgemaakt met de strap-on.

Ben je altijd monogaam geweest?

Tot nu toe ben ik altijd monogaam geweest omdat ik altijd partners heb gehad die zelf ook monogaam zijn. Echter sta ik wel open voor meerdere personen en is dit iets wat zeker besproken wordt binnen de huidige relatie. Hierbij wordt dan wel unaniem besloten dat het een gezamenlijke toevoeging moet zijn en niet 1 op 1 met iemand anders.

Wat is de meest gekke of misschien wel de spannendste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Oef, eum… op de camping denk ik. In een tent met een dunne tussenwand tussen ons en de slaapcabine van de kids. Ieders op een eigen luchtbed, waarvan die van mij 10cm hoger lag als die van m’n vriendin. Op een volledig gevuld kampeerveld. Daarbij wetende dat ik niet zo heel stil kan zijn.

Wat is het meest kinky wat je ooit hebt gedaan?

Op dit moment is dat het bedharnas in combinatie met een bondage touw, handboeien en enkelboeien. Vraag het me over anderhalve maand nog maar een keer aangezien er een weekend kinky hotel aan zit te komen. Waarbij we de beschikking hebben over 3 verdiepingen BDSM kamers. Ja, je leest het goed 3 hele verdiepingen. Met swings, tafels, spiegels, bed harnassen, Andreas kruis, en nog veeeeel meer.

Wanneer had je je eerste seksspeeltje?

Ik was 18 jaar oud en het was geen succes. Aangezien ik nog maagd was en nergens de ballen verstand had ik met mijn domme kop een Tarzan vibrator besteld. Ja, dat gaat hem niet worden hoor.
Nadien heb ik pas op mijn 32e (ja, je leest het goed) weer een speeltje gekocht. Dit was een kleine vibrator, een clitoris stimulator. Toen ik een aantal maanden later mijn huidige vriendin leerde kennen zijn er wel heel wat speeltjes bijgekomen.

Vind je het gebruiken van seksspeeltjes een toevoeging?

Ja, ik vind het zelfs een must. Masturbatie en seks is een eerste levensbehoefte. Het hoort bij de mens en zeg nou zelf, na een goede beurt met of zonder speeltjes ben ik een stuk vriendelijker.
Seksspeeltjes maken de seks leuker, aangenamer, gezelliger, spannender en makkelijker. Want ik heb gewoon meer nodig bij een orgasme, ik krijg er anders gewoon zere vingers en handen van. Speeltjes hebben hooguit een keer een nieuwe batterij nodig. Vooral op die momenten dat je er bijna bent en dan de batterij leeg is, zo frustrerend.

Kun je een indruk geven van de seksspeeltjes die je nu in je collectie hebt?

We hebben gezamenlijk best wat speeltjes. We hebben een strap-on met bijbehorende dildo, verschillende kleine vibrators en een starters set met BDSM spullen.

Gebruik je seksspeeltjes voor je zelf, of juist alleen samen?

Beide, ik heb een aantal speeltjes bij mezelf in het nachtkastje liggen. Net als dat mijn vriendin een aantal speeltjes heeft liggen die ze voornamelijk alleen gebruikt. Ook hebben we een deel aan speeltjes die we samen gebruiken. 

Een strap-on is namelijk nogal lastig alleen te gebruiken, behalve natuurlijk als je de helicopter wilt uitproberen.

Wat staat er nog op je verlanglijstje om te proberen?

Verlanglijstje…heb je even hahaha.

Boven aan staat een vibrator/ei die op afstand gebruikt kan worden. Gezien wij 75 km bij elkaar vandaan wonen en we om de week een aantal dagen samen zijn raken we beiden nog wel eens gefrustreerd. Dan zou het geweldig zijn als je op afstand toch met elkaar zou kunnen spelen. Dit zou wel inhouden dat we het liefst twee van die speeltjes hebben, zodat we gezamenlijke seks op afstand kunnen hebben. 

Daarbij wil ik die eitjes ook graag een keer in het openbaar uit proberen. Bijvoorbeeld die met een afstandsbediening of via bluetooth. Want werken ze daadwerkelijk goed op afstand, zijn ze stil genoeg om in een restaurant te gebruiken, of in de biscoop???

Verder staan er strap-on dildo’s op mijn lijst. Verschillende maten, vormen en kleuren.
BDSM artikelen van spanking benodigdheden tot handboeien, bed harnassen, swings en vooral de attributen die je in de slaapkamer kunt gebruiken maar makkelijk weer op te bergen zijn. 

Lingerie en bdsm kleding, ook altijd leuk om je partner mee te verleiden.

Welke toy die je nu in het bezit heb zou je willen omruilen voor een andere en welke?

Ik heb een thumping bunny in mijn collectie. Nou dat is dus voor mij echt niets. Hij is veel te lang waardoor ik het gevoel heb dat het ding ergens onder mn ribben aan het porren is terwijl de clitoris stimulator nog in de openlucht staat te trillen. 

Deze wil ik wel ruilen voor een setje vibrerende vaginale eitjes.

Asja, bedankt voor je leuke bijdrage en dat we je mochten interviewen!

Reageer op dit artikel

Lees ook

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant