Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Bedpret

 
Een kijkje in het seksleven van Mendy_x

Bedpret met Mendy_x

We hebben dit keer het genoegen met de jonge, 19 jarige Mendy_x. Ze heeft misschien niet veel bedpartners gehad, maar wel kinky en extreme dingen gedaan. Nieuwsgierig wat Mendy_x op haar kerfstok heeft? Begin snel met lezen!

Lees meer…
Kijkje in het seksleven van Vera

Bedpret met Vera

Het vorige interview is alweer een tijdje geleden. In de eerste van dit jaar hebben we een interview afgenomen met de jonge, 18-jarige Vera. Vera is studente en deelt een kijkje met jullie in haar seksleven. Nieuwsgierig geworden? Begin snel met lezen!

Lees meer…
Een kijkje in het seksleven van Syl

Bedpret met Syl

We hebben dit keer het genoegen met Syl. Ze is 19 jaren jong, neemt het er van in het leven en heeft inmiddels meer bedpartners gehad dan ze oud is. Als beroep is ze verzorgende. Ze houdt van zowel mannen als vrouwen en is daarnaast gek op heel veel … seksspeeltjes!

Lees meer…
Een kijkje in het seksleven van Angel

Bedpret met Angel

Dit keer krijgen we een kijkje in het seksleven van Angel. Ze is gastouder van beroep en 26 jaren jong. Ze wordt opgewonden van de controle te hebben, of misschien wel juist te verliezen…Veel leesplezier!

Lees meer…
Bedpret met Elise

Bedpret met Elise

We hebben het genoegen deze keer met Elise. Er gaat iets schuil achter de altijd zo brave Elise. Ze heeft zich de laatste jaren ontpopt tot de meest stoute kledingverkoopster die er is! Elise is 31 jaar jong, vrijgezel en is volop aan het experimenteren geslagen na een saai huwelijk. Wat gaat er precies schuil achter deze dame?

Lees meer…
Kijkje in het seksleven van Princess86

Bedpret met Princess86

We nemen dit keer een kijkje in het leven van Princess86. Ze is 33 jaar oud. Dat seks niet alleen maar voor je plezier hoeft te zijn, is Princess86 inmiddels achtergekomen helaas. Lees hierover meer in dit interview.

Lees meer…
Kijkje in het seksleven van Angeline

Bedpret met Angeline

We nemen dit keer een kijkje in het seksleven van Angeline. Angeline is 32 jaar oud en is kok als beroep. In haar vrije tijd is ze vrij actief onder de lakens, nou ja…ze zou dat graag nog wat meer uitbreiden!

Lees meer…
Kijkje in het seksleven van Kiki

Bedpret met Kiki

Het is alweer een tijdje geleden dat er weer een inzending geweest is, maar hier hebben we Kiki voor je! Kiki is 31 jaren jong en is tandartsassistente van beroep. Op dit moment krijgt ze geen genoeg van Tinder en date er flink op los. Voor Kiki voelt het dan altijd als lente! 🙂

Lees meer…
Kijkje in het seksleven van Joy

Bedpret met Joy

Hoe zien de seksuele avonturen er uit van Joy? Deze week mogen we Joy een aantal vragen stellen over haar seksleven. Joy is een vrouw van 43 en is happy single. Relaties vindt ze al gauw sleur worden. Ze is voor haar beroep analist. In haar vrije tijd is ze wat minder van de cijfertjes. Ze is inmiddels de tel kwijt hoeveel bedpartners ze heeft gehad. 😮

Lees meer…
Een kijkje in het seksleven van ItalianGoddess

Bedpret met ItalianGoddes

Deze week hebben we het genoegen met een Italiaanse schoonheid voor onze rubriek bedpret. ItalianGodess is in het dagelijks leven huisvrouw, naast het drukke bestaan van huisvrouw is ze ook erg actief tussen de lakens!

Lees meer…
Een kijke in het seksleven van Kwispel

Bedpret met Kwispel

Voor onze nieuwe rubriek Bedpret hebben we het genoegen met Kwispel (fictieve naam). Kwispel is 33 jaar en heeft als beroep (Intern uitzendbureau medewerker en planner). Ze heeft als doel het vinden van de ideale sex toy en heeft inmiddels al een aardige collectie.

Lees meer…
Eigen erotische verhaal schrijven magazine

Vertel stiekem over je seksleven!

Hartstikke leuk dat je het interview wilt invullen! Maak het zo interessant mogelijk voor de lezer. Probeer uitgebreid toelichting te geven op de vragen. Zo is het ook leuk te lezen voor de lezers.

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën
12