Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Bedpret

 

Bedpret met Stephanie

Deze week hebben we Stephanie te gast bij Bedfun interviews! Ze is 28 jaar jong en actief als Sales Administrator. Tevens heeft ze zelf een prachtig uitgebreid assortiment met sextoys. Lees nu meer!

Lees meer…

Bedpret met Lollypopman

Onze nieuwe interviewer is de 44 jarige Lollypopman, een Service Engineer Blusmiddelen. Echter is zijn spannende seksleven nog lang niet uitgeblust! Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder.

Lees meer…
Neem een kijkje in het seksleven van Lucy

Bedpret met Lucy

Het is alweer een tijdje geleden, maar dit keer hebben we het genoegen Lucy te mogen interviewen. Lucy is 26 jaar en is systeem therapeut. Ze sluit zich overdag op om te werken in een gesloten inrichting met (probleem) jongeren. Als ze daarvan bevrijd is gaan de remmen ook echt helemaal los en is bijna niks haar te gek. Nieuwsgierig geworden? Begin dan gauw met lezen.

Lees meer…
Bedpret met Asja

Bedpret met Asja

Deze week hebben we het genoegen een kijkje te mogen nemen in de bedpret van Asja. Niet letterlijk natuurlijk, maar deze dame van 33 jaar geeft een mooi beeld hoe de liefde tussen twee dames bedreven wordt. Overdag is Asja nogal verzorgend als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg, tussen de lakens gaat het er wat wilder aan toe kunnen we wel stellen…

Lees meer…
Sexleven van Maddy

Bedpret met Maddy

Deze week doen we Bedpret met Maddy! Maddy is een jonge meid van 20 en ze is in haar dagen illustrator. Ze heeft een actief seksleven en staat heel erg open voor nieuwe ervaringen.

Lees meer…
Een kijkje in het seksleven van Mendy_x

Bedpret met Mendy_x

We hebben dit keer het genoegen met de jonge, 19 jarige Mendy_x. Ze heeft misschien niet veel bedpartners gehad, maar wel kinky en extreme dingen gedaan. Nieuwsgierig wat Mendy_x op haar kerfstok heeft? Begin snel met lezen!

Lees meer…
Kijkje in het seksleven van Vera

Bedpret met Vera

Het vorige interview is alweer een tijdje geleden. In de eerste van dit jaar hebben we een interview afgenomen met de jonge, 18-jarige Vera. Vera is studente en deelt een kijkje met jullie in haar seksleven. Nieuwsgierig geworden? Begin snel met lezen!

Lees meer…
Een kijkje in het seksleven van Syl

Bedpret met Syl

We hebben dit keer het genoegen met Syl. Ze is 19 jaren jong, neemt het er van in het leven en heeft inmiddels meer bedpartners gehad dan ze oud is. Als beroep is ze verzorgende. Ze houdt van zowel mannen als vrouwen en is daarnaast gek op heel veel … seksspeeltjes!

Lees meer…
Een kijkje in het seksleven van Angel

Bedpret met Angel

Dit keer krijgen we een kijkje in het seksleven van Angel. Ze is gastouder van beroep en 26 jaren jong. Ze wordt opgewonden van de controle te hebben, of misschien wel juist te verliezen…Veel leesplezier!

Lees meer…
Bedpret met Elise

Bedpret met Elise

We hebben het genoegen deze keer met Elise. Er gaat iets schuil achter de altijd zo brave Elise. Ze heeft zich de laatste jaren ontpopt tot de meest stoute kledingverkoopster die er is! Elise is 31 jaar jong, vrijgezel en is volop aan het experimenteren geslagen na een saai huwelijk. Wat gaat er precies schuil achter deze dame?

Lees meer…
Kijkje in het seksleven van Princess86

Bedpret met Princess86

We nemen dit keer een kijkje in het leven van Princess86. Ze is 33 jaar oud. Dat seks niet alleen maar voor je plezier hoeft te zijn, is Princess86 inmiddels achtergekomen helaas. Lees hierover meer in dit interview.

Lees meer…
Kijkje in het seksleven van Angeline

Bedpret met Angeline

We nemen dit keer een kijkje in het seksleven van Angeline. Angeline is 32 jaar oud en is kok als beroep. In haar vrije tijd is ze vrij actief onder de lakens, nou ja…ze zou dat graag nog wat meer uitbreiden!

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën