Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Automatische masturbator voor erectieproblemen

Automatische masturbator voor erectieproblemen – tips & tricks!

Geschreven door   16 september 2022
16 september 2022     reageer op artikel Reageer

Wist je dat een automatische masturbator ideaal te gebruiken is voor mannen met erectieproblemen? Een automatische masturbator voor erectieproblemen is veel voorkomend en helemaal niet gek om te doen. Het is een ideale oplossing en tevens kan het al laagdrempelig zijn in de aanschaf. Voor een ultiem genot zonder erecte penis kan je dus een automatische masturbator, lustpoes, zakpoes, genotskutje, kunstvagina of blowjobmasturbator gebruiken. De ribbels, groeven en bolletjes structuur aan de binnenkant zorgen voor een realistische ervaring. Dit is dus een ideaal seksspeeltje voor mannen om overheerlijk te masturberen tot de (cli)max!

Wat doet een automatische masturbator?

De automatische masturbator, masturbeert als het waren “automatisch”. Je kan de penis erin doen en hij begint zijn werk te doen. De masturbators zijn ontwikkeld om een zo realistisch mogelijk effect te creeeren. Dit gebeurd soms door replica’s te maken van vagina’s. Maar kan ook gewoon door bolletjes, golven en ribbels aan de binnenkant van de masturbator te maken.

Per masturbator model/merk kunnen de mogelijkheden nogal variëren. Zo zijn er sommige modellen die alleen vibreren, maar ook modellen die vibreren en verwarmen. De luxere varianten kunnen de volgende functies hebben:

  • Zuigkracht
  • Vibraties
  • Verwarming

Deze modellen zijn er vaak in diverse designs, neem daarom ook altijd de gebruiksvriendelijkheid in acht. Zo kan je kiezen voor een vertrouwd merk dat bijvoorbeeld goed in de hand ligt. Ook kan het enorm helpen op reviews te lezen over de automatische blowjob masturbator dat je op het oog hebt.

Hoe is de automatische masturbator ontstaan?

Zolang de mensheid bestaat zijn er eigenlijk al sekstoys gebruikt en gemaakt. Vroeger was een van de eerste sekstoys een “fallus” oftewel erecte penis gebruikt. Vaak gemaakt van hout of steen. Echter zullen er ongetwijfeld wat jaren later de mannelijke masturbators zijn gemaakt uit fruit of dergelijke. Hier is echter niet veel over bekend. Wat we wel weten is dat de sekstoys elk jaar toegankelijker en moderner worden. Dit is iets waar iedereen bij gebaat is, toch?!

Welke automatische masturbators zijn er op de markt?

Er zijn een aantal merken die koplopers zijn op het gebied van de automatische masturbators. Zo hebben deze bedrijven veel tijd gestoken in het ontwikkelen en verbeteren van deze spannende sekstoys voor mannen. Dit zijn merken die goed scoren op gebruiksvriendelijkheid en reviews:

Zo heeft ieder merk een eigen design maar ook handigheidjes. De ene richt zich meer op design zoals bijvoorbeeld Boners, en zo richt Lovebotz zich meer op “zwaardere en krachtigere” apparatuur. OTOUCH is dan weer gericht op compact en gemakkelijk design. Zo heeft ieder merk zijn plus en min punten. Echter met de merken OTOUCH en Boners zit je betreft prijsklasse en kwaliteit altijd goed!

Automatische masturbators - Let's go down to business

Let’s go down to business!

Tips om een ultieme climax te krijgen tijdens het gebruik van de automatische masturbators.

Stap 1. Zorg ervoor dat je een masturbator uitzoekt die bij je past en lekker in de hand ligt

Stap 2. Koop glijmiddel

Stap 3. Zorg voor een fijne afgelegen plek

Stap 4. Maak het een fijne ontspannen sfeer en doe de gordijnen dicht

Stap 5. Gebruik porno

Wist je dat er ook programma’s zijn waarbij je een VR-bril (virtual reality) bril op kan doen in combinatie met een automatische masturbator. Zo lijkt het net alsof je een echte blowjob krijgt!

Tip: gebruik glijmiddel op waterbasis voor een genietmomentje…

Automatische masturbator - zuigen met een niet erecte penis

Een automatische masturbator gebruiken met een slappe penis

Kan dit? Jazeker kan dit. Daarom is het ook interessant voor de mannen die last hebben van het krijgen van een erectie. Dit is echt helemaal geen punt. Je kan namelijk gewoon een automatische masturbator om de penis heen doen. Deze zuigt, trilt en verwarmd, daar hoeft in principe het mannelijke geslachtsdeel niet in erecte stand voor te zijn. Tevens kan je ook klaarkomen zonder een erectie, dus je pleziertje heb je dan alsnog! Ook door de diverse stimulaties, warmte, zuigkracht en ribbels is de kans optimaal aanwezig dat de penis toch in erectie vorm komt. Dat is dan een dubbele win-win situatie.

Kies voor een veilige en vertrouwde webshop

Lees altijd de reviews, worden ze als “uitstekend” beoordeeld door een vertrouwelijke partij zoals bijvoorbeeld TrustedShops? Dan is de kans groot dat je met een professionele partij te maken hebt. Net zoals Bedfun, de kwaliteit score word hier ook als uitstekend gemeten. Uiteraard staat het Bedfun team klaar om de beste masturbator discreet te verzenden, samen met de beste service.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags automatische masturbators erectieproblemen Man mannen masturbators orgasme penis seksspeeltje sextoy

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant