Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Spannende fantasieën voor kerst

9 spannende kerst fantasieën op een rijtje

Geschreven door   20 december 2020
20 december 2020     reageer op artikel Reageer

De kerstdagen vertegenwoordigen een periode van het jaar dat het allemaal best wat feestelijker mag. De tafel wordt uitgebreid gedekt, de nette kleding wordt uit de kast getrokken en het huis wordt in kerstsfeer gebracht. De een kijkt reikhalzend naar deze dagen uit, terwijl de ander helemaal geen zin in die al die soort van verplichte nummers heeft.

Sla de erotiek niet over met de kerst

Misschien breng je een groot deel van de tijd met familie en vrienden door tijdens de kerst, maar zorg in ieder geval dat je ook een momentje voor jezelf hebt tijdens deze dagen. De kerst wordt zoveel leuker als er ook wat ruimte over blijft om je spannende kerst fantasie uit te laten komen. Heb je nog geen kerst fantasie bedacht? Dan zullen we je een handje helpen… Je gaat met deze fantasieën vast naar de komende kerst uitkijken als je weet dat de erotiek ook gewoon bij deze sfeervolle en gezellige dagen hoort.

1. Kerst-sexy

Het is niet alleen leuk om elkaar pikante lingerie te geven voor kerst, maar het wordt nog leuker als je het ook draagt tijdens de kerstdagen. Of je luidt er juist de kerstdagen mee in. Dek op kerstavond een romantisch diner voor twee en stuur je partner een uitnodiging. Natuurlijk moet er dan een dresscode op de uitnodiging, namelijk ‘Kerst-Sexy’. Voor de vrouwen zijn er genoeg sexy jurkjes, maar het mag natuurlijk best nog wat pikanter. Trek bijvoorbeeld alleen een niets verhullende body aan of een Latex setje.

Make it a December to remember…

De heren kunnen bijvoorbeeld in een spannende jockstrap verschijnen of misschien voelen ze ook wel wat voor een slip die weinig te gissen overlaat. Probeer dan nog maar eens een hap door je keel te krijgen. Na het eten kun je beginnen met een spannend voorspel, eventueel met sextoys of een heerlijke massageolie. Het kan ook zijn dat er dan al snel iets nodig is om het klaarkomen uit te stellen. Maak er gewoon een vurige kerstavond van, dan is de kerst gelijk goed begonnen.

2. Een pikant kerstdiner

Misschien heb je helemaal geen zin om te koken en ga je liever uit eten. Maak er dan met kerst een pikant diner van. De dames kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om geen slipje te dragen tijdens het eten, dat draagt zeker bij aan een opwindend kerstgevoel. Een ander spannende optie om het kerstdiner nog leuker te maken is door een sextoy te gebruiken die op afstand bediend kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vibrerende eitjes of voor de mannen een masturbator met afstandsbediening die je af en toe aan zet. Waarschijnlijk slaan jullie het toetje over om zo snel mogelijk weer naar huis te gaan en nemen jullie thuis elkaar als kerstdessert.

3. Kerstspelletjes

Tijdens de feestdagen worden er vaak spelletjes gespeeld. Maar waarom niet een keer een ander spelletje dan kerstklaverjassen of Monopoly? Er zijn er genoeg waar je op een hele andere manier van het speelplezier kunt genieten. Zijn er ook nog andere mensen aanwezig? Kies dan voor een iets minder pikante versie, bijvoorbeeld een spel met vragen waarbij je de erotische kennis kunt testen. Mag het wel een stuk sensueler, kies dan bijvoorbeeld voor een spel waarbij je ook pikante opdrachten uit moet voeren. Sommige erotische spellen hebben naast een spelbord ook spannende attributen in de doos, zoals tepelklemmen, een satijnen masker of een zachte kietelaar. Je snapt wel dat het bij deze spellen niet zo uitmaakt of je wint of verliest… meedoen is veel belangrijker.

4. Strenge kerstman

Voor alle BDSM-liefhebbers is een kerst zonder strenge kerstman natuurlijk geen volwaardige kerst. Een kerstmannenpak en wat BDSM toys onder de kerstboom kunnen deze fantasie al snel waarheid maken. Geef je compleet over aan de wensen en de macht van de kerstman en protesteer niet als de kerstman die nieuwe handboeien of halsband onder de kerstboom vandaan haalt. Geniet gewoon en verleg je grenzen met de verschillende bondage- en andere seksspeeltjes. Zo maak je er een intense en spannende kerst van. Ben je nog niet zo thuis in de BDSM-wereld, maar wil je er eens voorzichtig aan snuffelen. Kijk dan samen gewoon eerst eens de film Fifty Shades of Grey of speel het Bondage Seductions spel.

5. Een kerst vol erotiek

Wil je alle kerstdagen de erotiek laten zegevieren? Zet dan voordat de kerst begint al zo’n hart met allemaal spannende opdrachten onder de boom. Pak iedere kerstdag een of meerdere opdrachten uit het hart en zorg dat je deze vervult. Het is misschien soms even puzzelen wanneer en waar je de opdracht kunt vervullen, maar je moet. Dus wees creatief en maak er gewoon een spannende kerst van.

6. Met kerst is alles net even anders

De kerstdagen zijn nu eenmaal anders dan normale dagen, dus waarom zou je die trend niet doorzetten als het gaat om de seks tijdens de kerst? Zeker als je relatie wel een boost kan gebruiken of als je als een berg opziet tegen die verplichtingen tijdens de kerst, kan dit de kerst ineens een stuk leuker maken. Doe het gewoon anders… Heb gewoon eens seks buiten in plaats van binnen, ook al is het koud.

Let it snow, let it glow, let it wow

Weet je hoe spannend dat is? Heb je een favoriet standje? Laat dit standje gewoon eens varen en probeer iets anders uit. Doe je het graag onder de douche? Probeer de eettafel eens. Of nog beter, maak van je lichaam een tafel en laat je partner de lekker hapjes aflikken die op je zijn uitgestald. Niet te veel hapjes natuurlijk, hij of zij moet nog genoeg trek over hebben om jou ook te proeven.

Kerst lingerie

7. Vervul de erotische kerstwensen

Dit soort dagen zijn de perfecte dagen om je partner eens flink te verwennen. Dat kan natuurlijk met cadeautjes, maar het kan ook op een andere manier. Schrijf ieder vijf wensen op een lijstje en geef elkaar dit lijstje al een paar weken voor de kerst. Vroeg genoeg om eventuele voorbereidingen te treffen. Het mag van alles zijn, maar het leukste is natuurlijk op het erotische vlak.

All I want for Christmas… is you naked

Je partner moet drie van de vijf wensen van het lijstje vervullen. Reserveer bij elkaar hier tijdvakken voor. Zo voorkom je dat de wensen die jij bijvoorbeeld wilt vervullen niet in het duigen vallen als je partner jouw wens van een vurige vrijpartij op een tropisch strand in vervulling laat gaan.

8. Een kerstmusical? Of toch net even anders?

Waarom zou je niet je eigen soort van kerstmusical opvoeren tijdens de kerstdagen? En dan denken we niet aan een kribbe waarnaast je liedjes gaat staan zingen… Nee, in dit geval denken we meer aan een rollenspel. Verras je partner met sexy lingerie en leef je helemaal uit in deze rol. Wat denk je bijvoorbeeld van het sexy dienstmeisje die het kerstdiner uit serveert? Of het bijna niets verhullende stewardessen kostuum wat zorgt dat jullie op grote hoogtes belanden? Voor de mannen zijn er ook een aantal pikante outfits te vinden bij slaapkamerpret.nl waar ongetwijfeld een hele opwindende rol bij te vinden is.

9. Een kinky kerst

Maak er dit jaar eens een kinky kerst van. Ga gewoon eens verder dan dat je van jezelf gewend bent. Waar de grens ligt, dat bepaal je zelf, maar wat verder gaan dan normaal, dat levert in ieder geval een flinke dosis sensuele spanning op. Trek bijvoorbeeld eens iets bijzonders aan. Iets waar je jezelf niet helemaal op je gemak in voelt. De kerst krijgt een heel ander verloop als je uit de slaapkamer komt, helemaal naakt of minimaal gekleed met alleen een paar hoge laarzen of naaldhakken aan. Of bind je partner eens vast terwijl je jezelf bevredigt, gebruik hier eventueel een vibrator bij. Of bevredig je partner in het openbaar, op een plek waar jullie eventueel betrapt kunnen worden. Ga met je partner naar een erotisch seksfeestje in een paren- of stripclub. Of nodig mensen thuis uit waarvan je weet dat zij ook wel van wat kinky kerst-uurtjes houden.

Merry Christmas… and a horny new year!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags erotisch kerst kerstdagen partner sex sexy spannend spel

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant