Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Tips voor seks in de winter

7 Tips voor seks tijdens de koude dagen

Geschreven door   18 januari 2021
18 januari 2021     reageer op artikel Reageer

Als het zonnetje schijnt, zorgt dat bij veel mensen vaak voor extra opwinding. De zon heeft iets sensueels en zeker als hij lekker zijn stralen op je richt. In de winter is alles anders. In de gure maanden hebben we het snel koud en het idee om je kleding uit te trekken spreekt veel mensen niet aan. Daarbij zijn de kledingstukken die we wel aan trekken als het erg koud is niet altijd even sexy. Maar hoe zit het dan met de seks?

Meer seks in de winter?

Gek genoeg lijken koppels in de wintermaanden juist meer seks te hebben. Hoe zou dat nou komen? Omdat we eerder het warme bedje in duiken? Of omdat we lekker knus tegen elkaar aanzitten op de bank onder een dekentje? Eigenlijk zou het ook niet uit moeten maken of het koud is of niet. Als we zin in elkaar hebben, moeten we gewoon de juiste setting creëren waardoor we niets meer voelen van de kou. Begrijp ons niet verkeerd, we bedoelen niet dat die besneeuwde achtertuin zo’n mooie setting is. Het ziet er misschien wel prachtig uit, maar om nu een potje te rollebollen in de sneeuw? Daar krijgen de meeste mensen toch al bij voorbaat enigszins de rillingen van.

IT’S ONLY COLD IF YOU’RE STANDING STILL

De juiste omgeving creëren

Met de juiste setting bedoelen we meer een behaaglijke omgeving creëren. Hoewel wat kaarsjes aansteken natuurlijk wel een romantische setting bewerkstelligt. Vergeet niet om die kaarsjes ook weer uit te blazen als je zelf al in vuur en vlam staat. Dan kun je ongestoord en veilig van elkaar gaan genieten. Er zijn ook nog wel een paar andere leuke ideeën om het in de winter lekker heet te krijgen:

1. Warm en nat

Wat natuurlijk een heerlijke omgeving is voor seks als het buiten koud is, is de badkamer. Zet daar gewoon eens wat waxinelichtjes neer en ga samen in bad of neem met zijn tweeën een lekkere warme douche. Omdat je onder de douche of in het bad toch al helemaal naakt bent, hoef je ook niet bang te zijn dat je het koud krijgt als je je kleding uittrekt. Smeer elkaar lekker in met een heerlijke douchegel of gebruik samen een van die sextoys die waterbestendig zijn. Gegarandeerd dat je die koude temperaturen van buiten zo vergeten bent.

2. Koude voeten

Wist je dat als je koude voeten hebt, het lastiger is om een orgasme te krijgen?  Nou is dat natuurlijk geen reden om je sokken aan te houden tijdens de seks. Maar het is geen probleem om het in de winter gewoon lekker onder je dekbed te doen. Zeker in de ochtend als je heerlijk op temperatuur wakker wordt, nog even tegen elkaar aankruipt en dan de dag al gelijk met een hoogtepunt laat beginnen.

3. Het vluggertje

Alleen je sokken aanhouden is not done, maar het kan wel heel opwindend zijn om alles een keer aan te houden en voor het zogenaamde ‘vluggertje’ te gaan. Als jullie iets aan hebben wat je makkelijk omhoog of omlaag trekt, kun je er een snel en heet nummertje van maken. Je zult zien dat het iets heel spannends heeft om het eens een keer op deze manier te doen. Zeker als je er ook nog een ongebruikelijke plek voor uitkiest.

4. Krap, maar spannend

Voor de zwemliefhebbers is het meestal een drama om na het zwemmen die kou weer in te gaan. In het zwembad is het heerlijk warm en als je naar buiten gaat dan slaat de kou je in je gezicht. Maar er is een manier om met verhitte wangen naar buiten te gaan, waardoor je het misschien best lekker vindt om even buiten af te koelen. Deel na het zwemmen eens een kleedhokje. Het is misschien wat nauw, maar wel super spannend om daar een keertje seks te hebben.

5. Een spelletje spelen

De wintermaanden zijn ideaal om een spelletje te spelen. Maar het hoeft natuurlijk niet altijd ‘Mens Erger Je Niet’ te zijn. Kies eens voor een erotisch spel. Waarschijnlijk ga je zo in het spel op dat je al snel vergeet dat het buiten zo koud is.

COLD AS ICE, BUT IN THE RIGHT HANDS, SHE MELTS

6. Feeling hot, hot, hot

Een massage is het hele jaar door lekker. Maar als je elkaar gaat masseren, zorg dan wel dat de plek waar je dit doet een aangename kamertemperatuur heeft. Kies dit keer voor een erotische massageolie die lekker warm wordt. Ook al is het nog zo koud buiten, de temperatuur van je lichaam en geest lopen tijdens zo’n heerlijke massage al snel op.

7. Baby I’m here…

In de winter is het heerlijk om een warm lijf om je heen te voelen. Ga dus eens in de foetushouding liggen met je billen enigszins omhoog. Je partner klimt er bovenop en wikkelt zich als een deken om je heen. Je voelt je heerlijk beschermd en jullie krijgen het al snel warm genoeg.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags erotisch massage sex spannend spel vluggertje voeten

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant