Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

7 tips om klaar te komen met de G-Spot

Geschreven door   18 april 2022
18 april 2022     reageer op artikel Reageer

De G-spot is een van de verborgen plekjes van het vrouwelijk lichaam die erg gevoelig zijn. Door de G-spot op de juiste manier te stimuleren, kun je een heerlijk orgasme bewerkstelligen. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je weet waar de G-spot zit en hoe je die stimulatie het beste aan kunt pakken om klaar te komen met de G-spot.

De G-spot wordt ook wel de G-plek genoemd en deze plek bevindt zich in de vagina. Ongeveer vijf centimeter diep en aan de kant van de buik zit een ribbelig en sponsachtig stukje weefsel. Zodra je opgewonden wordt, vult dit stukje weefsel zich met vocht en dan is hij ook beter te voelen. Als je de G-spot wilt voelen, kun je het beste met een vinger de vagina in gaan, met de handpalm naar de buik gericht. Heb je hem gevoeld en wil je hem met deze vinger ook stimuleren? Maak dan met je vinger een ‘kom hier’ beweging. Het stimuleren van de G-spot kan met de vingers, maar ook met de penis of een vibrator. Er zijn zelfs sextoys die speciaal gemaakt zijn om de G-spot te stimuleren.

HIT THAT SPOT IN HER MIND FIRST…

THEN FOCUS ON THE G-SPOT

We hebben wat tips die het eenvoudiger maken om een orgasme met de G-spot te bewerkstelligen:

Tip 1

Zoals we al eerder zeiden is enige opwinding wel nodig om de G-spot te vinden en om een orgasme met de G-spot te bereiken. Dus zorg voor een opwindend voorspel. Nu houden vrouwen meestal wel van een flink voorspel, dus dat komt goed uit. Zoenen, strelen, plagen, dirty talk, sextoys… alles is toegestaan om de opwinding te bevorderen en je uiteindelijk naar een bijzonder hoogtepunt te brengen.

Tip 2

Vraag of je partner twee enigszins gebogen vingers naar binnen brengt. Doe dit pas als je flink opgewonden bent, mede omdat de kans dan groter is dat je partner precies voelt waar de G-spot zit. Laat hem dan met de twee vingers de ‘kom hier’ beweging maken.

Tip 3

De ‘kom hier’ beweging is niet de enige manier om de G-spot te stimuleren. Je kunt ook herhaaldelijk zachtjes drukken op de G-spot of de G-spot kleine maar krachtige tikjes geven. Rondjes draaien met de vingers rondom de G-spot kan ook leiden tot een ultiem orgasme.

Tip 4

Wil je dat de penis jouw G-spot kan bewerken? Kies dan voor het doggy-style standje. Dit is de beste positie om de penis in aanraking te laten komen met jouw G-spot.

Tip 5

Zorg dat de blaas goed leeg is voordat je de G-spot gaat stimuleren. Doordat de G-spot opzwelt door de opwinding en het stimuleren, raakt namelijk de blaas iets verdrukt. Hierdoor krijg je het gevoel dat je moet plassen als de blaas niet leeg is. Dit aanhoudende gevoel kan een orgasme in de weg staan.

Tip 6

Dat gevoel van ‘dat je moet plassen’ kan ook handig zijn om zelf uit te vinden waar je G-spot zit. Zeker als je jezelf wilt stimuleren met een speciale G-spot stimulator. Breng de sextoy een paar centimeter in de vagina en beweeg hem richting de buikwand. Zodra je het gevoel krijgt dat je moet plassen, dan weet je dat je op de juiste plek zit.

Tip 7

Veel vibrators die geschikt zijn voor de G-spot stimulatie hebben een iets bredere en enigszins gebogen top. Om de G-spot te stimuleren hoef je deze vibrator niet helemaal in te brengen in de vagina. Beweeg de dildo of vibrator op en neer om de G-spot te masseren.

THERE’S NO BETTER HOT SPOT…

THAN A G-SPOT

Een intens orgasme

Als je een G-spot orgasme kunt bewerkstelligen, besef dan wel dat dit orgasme veel intenser is dan een ‘normaal’ orgasme en ook moeilijker te beheersen. Je kunt je dan ook het beste helemaal overgeven aan een orgasme met de G-spot en er gewoon optimaal van genieten. Vaak heeft een G-spot orgasme minder duidelijk een piek, maar bestaat het uit een diepe en intense opwinding die zich langzaam uitbreidt.

 Bronnen:

Sexpert legt G-spot uit – V!VA – Niets te verbergen (viva.nl)

3 Simpele G-Spot Tips om Vrouwen Intens te Laten Klaarkomen (vandaagvrouwenversieren.nl)

7 Tips Om Je G Spot Te Vinden & Stimuleren (Voor Vrouwen) (meesterminnares.nl)

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags g-plek g-spot orgasme relatie seksspeeltje vibrator

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant