Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Verschillende manieren om door penetratie klaar te komen

6 tips voor een ultiem vaginaal orgasme

Geschreven door   7 januari 2022
7 januari 2022     reageer op artikel Reageer

Klaarkomen is al lekker, maar het is natuurlijk helemaal geweldig als het een ultiem orgasme is. Zo eentje waarbij je het gevoel krijgt dat je over je grenzen van genot heen gaat… wie wil dat niet? Klaarkomen kan ook op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een vaginaal orgasme. We hebben een aantal tips om te proberen om een dergelijk ultiem orgasme te bewerkstelligen. Het is natuurlijk geen garantie, maar als het lukt kan het zeker bijdragen aan een spetterend orgasme.

Klaarkomen door penetreren

Veel vrouwen hebben moeite om klaar te komen door middel van een vaginaal orgasme. Penetratie alleen is voor hen vaak niet voldoende. Dat is niets om je voor te schamen want heel veel vrouwen komen op deze manier niet tot een hoogtepunt. Meestal denken we toch dat het kleine knobbeltje (de clitoris) nodig is om je over de drempel te helpen. Maar in dit geval hebben we goed nieuws… dat kleine knobbeltje is namelijk helemaal niet zo klein. De clitoris is veel meer dan dat je alleen aan de buitenkant ziet.

Het topje van de ijsberg

Je kunt de clitoris enigszins vergelijken met een ijsberg. Ook bij de ijsberg zie je alleen de top boven het water uitsteken, maar onder het water is er nog veel meer ijsberg. Ook een groot deel van de klit zit verborgen in je lichaam. Er zijn zelfs twee vertakkingen (zwellichamen) die door je onderlichaam lopen. Vergelijk het een beetje met een open gepelde bananenschil. De top hiervan steekt uit je lichaam en de schil waaiert zich aan twee kanten uit. Hoe de vorm en de dikte van die vertakkingen zijn, verschilt per vrouw. Net zoals de penis van mannen zijn ze er in alle soorten en maten. Dat is ook de reden waardoor de een wel makkelijker klaarkomt met alleen penetreren en de ander niet. Liggen jouw vertakkingen dicht langs de vaginawand? Dan zal het voor jou wat makkelijker zijn om klaar te komen tijdens de penetratie.

Tip 1: opwinding

Om een grotere kans te maken op een ultiem vaginaal orgasme is het belangrijk dat je erg opgewonden bent. Het is namelijk zo dat als je erg opgewonden bent ook de clitoris en de zwellichamen meer opzwellen. Hoe groter die worden, hoe makkelijker ze te stimuleren zijn. Natuurlijk blijft het belangrijk dat ze dicht genoeg bij de vaginawand liggen, anders blijft het lastig. In ieder geval is voldoende opwinding dus een must. Neem de tijd voor een heerlijk voorspel, gebruik er stimulerende sextoys bij of maak het extra spannend met bijvoorbeeld een blinddoek en een paar handboeien. Als je partner je eerst flink plagend prikkelt, voel je de opwinding vanzelf toenemen.

Tip 2: massage

Leg nooit de focus te veel op het vaginale orgasme. Het is sowieso niet handig om je erg te focussen op het klaarkomen. Geniet gewoon van waar jullie mee bezig zijn en zie het orgasme als de kers op de taart. Ook al zit die kers er niet op, dan kan de taart nog steeds heerlijk zijn. Totale ontspanning is het beste en gewoon genieten van waar jullie mee bezig zijn. Dat is de beste manier om überhaupt een orgasme te krijgen. Ben je al gespannen over andere dingen, dan helpt dat soms ook niet mee. Vraag dan of je partner je eerst een heerlijke massage geeft met zo’n opwindende olie. Hierdoor kom je wat makkelijker in de stemming. Natuurlijk vind je partner het ongetwijfeld ook lekker om een massage te krijgen, dus wissel elkaar af.

Tip 3: Tijd is soms je beste vriend

Neem de tijd. Ook dit kan een rol spelen als je een vaginaal orgasme wilt beleven. Langer penetreren kan zorgen dat je op deze manier een hoogtepunt bereikt. Natuurlijk moet je partner het dan ook nog vol kunnen houden, maar hier zijn verschillende trucjes voor. De man kan het bijvoorbeeld eens met een crème proberen om het klaarkomen uit te stellen of hij volg de richtlijnen van de edging methode. Er zijn ook nog tal van andere tips om het klaarkomen uit te stellen.

Tip 4: Een beetje minder G-Spot

Focus je ook niet te veel op de G-spot als je vaginaal wilt klaarkomen. Natuurlijk is het heerlijk om deze plek te stimuleren, eventueel met een speciale sextoy hiervoor, maar hier hangt niet compleet het vaginale orgasme vanaf. Je kunt natuurlijk wel beginnen met de stimulatie van de G-spot om de opwinding te verhogen. Er wordt trouwens wel gezegd dat die G-spot ook behoort tot het deel van de clitoris wat aan de buitenkant niet zichtbaar is. De meningen zijn hier nog enigszins over verdeeld. Maar wat maakt het uit, als het voor jou een lekker plekje is, dan hier zeker aandacht aan besteden tijdens de seksuele activiteiten.

Tip 5: Bekkenbodemspieren

Train je bekkenbodemspieren. Je vraagt je misschien af wat dit met een orgasme te maken heeft, maar het helpt echt als de beneden boel in topvorm is. Oefen deze spieren dagelijks, het kan namelijk altijd en overal. Het maakt niet uit of je bij de kassa staat of je bent de ramen aan het zemen, probeer iedere dag even die bekkenbodemspieren aan te spannen en los te laten. Doe dit 15 keer achter elkaar. Er zijn ook nog andere oefeningen om de bekkenbodemspieren te oefenen. 

Tip 6: Kies het juiste standje

Kies het juiste standje. Om vaginaal klaar te kunnen komen, moet je natuurlijk wel de penis goed kunnen voelen. Bij sommige standjes gaat dit beter dan bij andere. Onderzoeken hebben aangetoond dat je het meeste succes hebt om een vaginaal orgasme te krijgen tijdens een standje waarbij de voorste vaginawand wordt gestimuleerd. Dan kan kom je toch automatisch uit op het alom bekende missionaris standje. Maar ook het cowgirl standje deed het niet slecht tijdens de onderzoeken.

bronnen:

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags klaarkomen massage orgasme sex standje vagina vaginaal

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant

0