Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Beste Porna sextoys

5 Typische porna speeltjes

Geschreven door   24 oktober 2020
24 oktober 2020     reageer op artikel Reageer

Er bestaan natuurlijk geen Porna sextoys. Maar… als we bedenken dat Porna liefdevol, elegant, stijl- en respectvol is, dan kunnen we daar wel een aantal seksspeeltjes bij bedenken die perfect aansluiten bij die gedachte. We hebben een overzichtje gemaakt van speeltjes die perfect bij die gedachte aansluiten. Eigenlijk vrouwvriendelijke toys dus!

1. Luchtdruk vibrator

De absolute koningin onder de seksspeeltjes is momenteel waarschijnlijk de Satisfyer Pro 2 Next Generation. Dit speeltje is alleen al in Nederland honderdduizenden keren verkocht. Het speeltje is een luchtdruk vibrator.

Wat doet de Satisfyer dan? De Satisfyer zet je op je clitoris. Er zijn verschillende standen die met luchtdruk magische dingen doen. Dit effect is voor vrouwen zo lekker, dat ze vaak heel snel klaarkomen.

De Satisfyer staat er om bekend zelfs vrouwen klaar te laten komen, die normaal heel moeilijk, of zelfs niet klaar kunnen komen.

Conclusie: Geweldige sextoy speciaal voor vrouwen ontwikkeld.

Satisfyer - een van de meest populaire seksspeeltjes in Nederland onder de vrouwen

2. Rabbit vibrator

De rabbit vibrator is bij uitstek een vrouwen sextoy omdat het speeltje zich bij uitstek richt op de stimulatie van vagina.

De vibrator penetreert en stimuleert de clitoris tegelijk. Het uitstekende deel wrijft namelijk tijdens de penetratie over de clitoris heen. Dubbel genot voor jezelf dus!

Wist je dat er zelfs dubbele rabbits zijn? Deze hebben twee uitstekende delen, geschikt voor stimulatie van de clitoris en de anus tegelijk!

Rabbit vibrator om vaginaal en clitoraal verwend te worden

3. Strapless dildo

De strapless dildo. De dildo waar de rol tussen man en vrouw meer gelijkwaardig zijn. Gelijkwaardig tussen twee vrouwen kan natuurlijk ook!

De strapless Dildo heeft een groot voordeel ten opzichte van een normale voorbinddildo. Je bent niet alleen je partner aan het penetreren hiermee, je wordt zelf ook nog eens verwend omdat het laatste stuk dildo in je eigen vagina ingebracht wordt.

Door het bij jezelf in te brengen wordt je zelf ook lekker opgevuld en zul je zelf ook genieten doordat het uitstekende deel ook wat zal bewegen en wrijving gaat geven in je vagina.

Dubbel plezier dus!

Strapless, penetreren zonder een tuigje

4. Trileitjes

Wat is er nou spannender je geliefde de spreekwoordelijke touwtjes in handen te geven. In dit geval dus de afstandsbediening van je net ingebrachte vibrerende eitjes!

Superspannend bijvoorbeeld tijdens een avondje uit met vrienden. Probeer dat maar eens te verbergen….durf jij het aan?

Vibrerende eitjes voor een spannend avondje uit

5. Klassieke vibrator

De klassieke vibrator mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Gewoon omdat een klassieke vibrator simpel, maar toch veelzijdig is.

Met de klassieke vibrator kun je penetreren uiteraard, maar ook al trillend je clitoris stimuleren, of je tepels.

Vibrators zijn goedkoop, in allerlei soorten en maten te verkrijgen en zijn daarom denk ik één van de meest toegankelijk en veelzijdige sextoys op de markt. En uiteraard de meest bekende.

De klassieke vibrator voldoet voor de meeste vrouwen

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags clitoris dildo klassieke vibrator satisfyer sextoy vagina vibrator

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant