Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
5 masturbatiestandjes voorbeelden

5 masturbatie standjes om het nog lekkerder te maken voor jezelf

Geschreven door   12 september 2021
12 september 2021     reageer op artikel Reageer

Masturberen… Even een momentje voor jezelf. Genieten van je eigen fantasieën en van je eigen lichaam. Al drie punten die masturberen zo leuk maken. Masturberen is ook gezond, dus laat je niet wijsmaken dat het iets is waar je je voor moet schamen. Je kunt met masturberen soms zelfs erectieproblemen oplossen. Zelfs als je een partner hebt, is het soms prettig om te masturberen. Daarbij kan in zo’n geval je seksleven met je partner er zelfs beter van worden.

Juist omdat masturberen bij sommige mensen nog steeds een taboe is, wordt het soms even snel en stiekem gedaan. Dat stiekeme kan best spannend zijn en als je weinig tijd hebt is even snel ook helemaal niet zo erg. Maar neem er ook gewoon af en toe eens flink de tijd voor. Kies bijvoorbeeld een positie waardoor het nog makkelijker is om jezelf naar een heerlijk hoogtepunt te brengen. Zorg ook voor de juiste setting, zet bijvoorbeeld een lekker muziekje op en kies de juiste verlichting. Eventueel kun je ook nog een pornofilm opzetten, of je gebruikt je eigen fantasie. Met speciale masturbatiestandjes doe je weer nieuwe ervaringen op, dus probeer ze gewoon eens uit.

We hebben 5 leuke masturbatiestandjes voor vrouwen:

1. Op de knietjes en de rug recht

Hoe meer bloed er in de vagina en de clitoris zit, des te gevoeliger wordt het daarbeneden. Dus een stand waarin je het bovenlichaam recht hebt in plaats van horizontaal is dus gunstiger voor de doorbloeding van je onderkant. Ga bijvoorbeeld eens met je knieën op het bed of op de grond zitten en hou je rug recht. Zet je knieën een beetje uit elkaar, iets buiten de lijn van je heupen. Je zult zien dat deze houding zorgt dat je al snel een geweldig orgasme bereikt. Zeker als je er ook nog een fijne vibrator bij gebruikt.

2. De lotushouding

De lotushouding is een yoga standje wat een prima uitgangspositie is voor een masturbatiemoment. Probeer eerst eens of je de onderkant van je voeten tegen elkaar kunt leggen en als dat lukt, dan kun eventueel proberen of je ook je knieën op de grond of op het bed kunt laten rusten. Je benen worden hierdoor uit elkaar gespreid waardoor je overal makkelijk bij kunt. Een mooie positie om nieuwe plekjes te ontdekken of om de nieuwste seksspeeltjes uit te proberen.

3. Warm en nat

Onder de douche blijft natuurlijk een lekker plekje om te masturberen. Zittend op de grond met je rug tegen de wand, knieën opgetrokken en uit elkaar of gewoon staand met de benen wijd. De magische douchestralen kunnen natuurlijk een extra handje helpen, zeker als je goed richt. Heb je geen douchekop die je los kunt koppelen? Er zijn ook genoeg sextoys die je onder de douche of in bad kunt gebruiken, bijvoorbeeld een waterdichte vibrator.

4. Een ongebruikelijke houding voor masturberen

Op je buik liggen klinkt misschien niet logisch, maar toch is dit een bijzondere ervaring. Als je via je buik met je hand naar je vagina wilt, is het makkelijker om een kussen onder je buik te leggen. Maar je kunt ook achterlangs met je vingers of met een speeltje. Juist doordat het misschien niet de meest logisch houding is, is de ervaring des te spannender. Dat geldt trouwens ook voor andere houdingen die niet logisch lijken. Zo lang je erbij kunt, is het weer eens iets anders en breng je variatie in het masturberen voor een intensievere ervaring.

5. Een spannende plek

Net zo goed als dat seks voor koppels heel spannend is op bijzondere plekken, geldt dat ook voor masturberen. Het idee dat je betrapt of gezien kan worden, kan voor heel wat extra opwinding zorgen. Trek een spannend lingeriesetje aan en ga bijvoorbeeld op de bank zitten met de gordijnen open. Je kunt zelf bepalen wat mensen kunnen zien en als je niet wilt dat iemand iets ziet, leg je er gewoon een dekentje overheen. Of misschien is het donker en loopt er niemand meer op straat. Maar het idee dat mensen het eventueel wel zouden kunnen zien, werkt vaak al stimulerend genoeg. Trouwens, het kleedhokje op de sportschool of in het zwembad is ook een super spannende plek.

Natuurlijk hebben we ook 5 lekkere masturbatiestandjes voor mannen:

1. Extra spanning

Veel mannen liggen op hun rug tijdens het masturberen. Trek ook eens de knieën omhoog en buig ze wat naar buiten. Hierdoor komt er wat extra spanning op de dijen te staan wat ook weer voor een extra sensatie teweeg brengt.

2. Voetjes van de vloer

Heb je weleens op je rug gelegen met je voeten omhoog terwijl je aan het masturberen was? Of je voeten tegen de muur geplaatst? Het is zeker het proberen waard. Zeker als je tegen het hoogtepunt nog steeds je voeten omhoog kunt houden of wat extra druk tegen de muur zet.

3. Zonder handen

Ook voor mannen klinkt het vreemd als we zeggen: ‘Ga eens op die buik liggen.’ In dit geval wordt aftrekken inderdaad ook wat lastiger, maar waarom zou je het matras niet zijn werk laten doen? Zorg dat de penis tussen de buik en het matras ingeklemd zit (eventueel met een handdoek er tussen) en probeer zo eens klaar te komen. Als we het toch over ‘zonder handen’ hebben, kun je ook een masturbator gebruiken. Er zijn zeer realistische modellen, waarbij het voelt alsof je penis in een vagina, mond of anus zit. Dit kan voor een extra sensatie zorgen.

4. Op de knietjes

Ook de mannen moeten het eens proberen op de knietjes. Ga met je bovenlichaam naar achteren gestrekt zitten en je zult zien dat de penis fier vooruitsteekt. Dat kan niet anders dan een spetterend orgasme worden.

5. Waarom liggen?

De meeste mannen zitten of liggen tijdens het masturberen, maar waarom niet een keer staand? Ga eens voor de spiegel staan en hou je ogen open. Kijk wat je bij jezelf doet en je zult het vast en zeker als opwindend ervaren.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags mannen masturbatie masturberen sex spannend vibrator voeten

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant