Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

5 beste seks standjes tijdens de hittegolf 2022

Geschreven door   12 augustus 2022
12 augustus 2022     reageer op artikel Reageer

Seks standjes proberen tijdens de hittegolf? Pfff, wat is het toch heet! Aan een zweterige badplaats in je eigen bed zit je dan niet altijd op te wachten. Dan denk je al snel aan veel zweet, een hoge hartslag en een nat bed dat je moet verschonen… Hmm is dat echt zo erg? De hittegolf anno 2022 kan namelijk ook zeker lekker zijn in bed, maar denk dan wel eens aan de de tips in dit artikel. Hiermee kan je overheerlijk genieten van elkaar, in bed en ook tijdens deze hittegolf in 2022.

Voorbereiding van de seks standjes

De seks standjes voorbereiden. Het is niet zo erg als het klinkt! Zorg er voor dat je als aller eerste de hitte aanpakt. Dit kan uiteraard met een airco, maar ook met een ventilator die je schuin aan het voeteneind van het bed neer zet. Denk bijvoorbeeld ook aan andere alternatieven die niet veel hoeven te kosten.

 • Ijsklontjes in een plastic omhulsel (of zonder)
 • Bevroren fles water voor de ventilator zetten
 • Kleine spuitfles om jezelf nat te maken (ga vervolgens in de wind van de ventilator liggen)
 • Zorg dat er weinig zon naar binnen schijnt

Natuurlijk helpt het ook gewoon om wat kleding uit te doen, maakt het toch niet minder gezellig, toch?

It’s getting hot in here, so take off all your clothes

Nelly

Nr.1 Staande houding

Mochten jullie er toch voor hebben gekozen om de kleding uit te trekken en er is iets “sexy’s” ontstaan. Is de staande houding een mooie seks positie om mee te beginnen. Met de “wind in de rug” oftewel elektrische waaier is het een stuk prettiger om tegen een willekeurige muur in de slaapkamer de beest uit te gaan hangen. De staande houding is makkelijk uit te voeren het gaat als volgt.

 • Je partner kan met de ellebogen tegen de muur staan en met de kont naar achter om te ontvangen
 • Ook kan je er voor kiezen met de rug tegen de muur te staan met 1 been gebogen omhoog
 • Je partner kan ook met beide benen op de grond staan tijdens de penetratie, dan voelt de vagina ook strakker aan
 • Doe deze staande houding onder een verfrissende koude douche!

Tip: streel tijdens dit warme weer heel zachtjes met de vinger topjes over de rug van je partner, deze lichte tilteling kan als verkoelend worden ervaren in combinatie met kippenvel!

Nr.2 Girl on top (cowgirl)

Met de elektrische waaier aan het voeteneind zal dit een zeer plezierig en verkoelend seks standje worden. Als je partner rustig bovenop klimt zal de wind zachtjes tussen jullie lichamen door waaien. Dit is een enorm verkoelende werking. Tevens is het natuurlijk ook leuk om een ijsklontje in de mond te toen. Verder laten we het aan jou fantasie over…

Tip van de dag! Leg massageolie even in de koelkast voor een verkoelend effect

Nr.3 Doggy style

Onder de douche of op het bed. Het maakt niet zo veel uit, maar de doggy is een ideale sekspositie om aan te houden tijdens de hittegolf. Het zocht voor wat afstand tussen de lichamen waardoor de warmte ook niet zo’n groot probleem hoeft te zijn. Is dit wel het geval? Bekijk dan even deze tips voor de doggy!

Handige tips

 1. Leg ijsklontjes op de rug
 2. Pak de plantenspuit maar en sproei zachtjes wat over elkaar heen
 3. Zet de waaier voor diegene die op de knieën zit

Nr. 4 Uitwaaien op de schommel

Uitwaaien op de schommel kan natuurlijk ook in de slaapkamer of tuin. Zorg dan voor wat water of een een ventilator in de buurt. Veel uitwaai plezier gewenst!

Nr. 5 De schelp (oester)

Warm weer zorgt ervoor dat je spieren losser zitten. Daardoor kan je dus ook je spieren meer strekken, dit kan je ook thuis proberen. Maar dan natuurlijk wel in de vorm van een seks standje! Hoe werkt de schelp nou precies?

Stap 1. Ga op je rug liggen

Stap 2. Doe je benen ophoog

Stap 3. Ga langszaam met je enkels richting je gezicht

Stap 4. Laat je beminnen door je lover

Do’s en dont’s

Wat je nou wel en niet moet doen tijdens deze Nederlandse hitte? Je leest de do’s en dont’s hieronder!

Don’ts

1.Te snel willen gaan, meer bewegen is meer zweten. Dus doe vooral rustig aan samen en ontarm de warmte.

2.Ramen dicht, gordijnen open is geen goed plan tijdens de hitte. Het veroorzaakt een soort broeikas op je slaapkamer. Dit wil je dus niet.

Do’s

1.Zet de ventilator voor een bevroren fles water en hou altijd een klein beetje afstand tussen elkaar, zo kan er een beetje wind tussen komen en dit zorgt voor een verkoelend effect.

2.Zet de ramen open en als de zon op de ramen staat zorg er dan dat je ruilluik, zonnewering of gordijnen dicht zijn. Tevens kan je ook de ramen alleen in de ochtend open doen en in de hete middag proberen de koele lucht te behouden.

Met deze informatie zal je de hittegolf van 2022 vast en zeker elk geschikt momentje een “erotisch verkoel momentje” pakken. Have fun!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags hittegolf seks seks standjes

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant